רעיינות לבקשת סליחה

satori79

New member
תקראי בבקשה שוב את מה שכתבת, ממשקפיים של הצד השני

אם זה לא נראה לך מעורר רחמים, תמשיכי.

הכי טוב אולי זה באמת לכתוב מכתב,
נראה לי שגם את וגם הוא לא הכי בוגרים.

אני לא בקשר עם האקסית האחרונה שלי,
אבל כאשר היא פונה אלי, בין אם להודיע לי על משהו או סתם בשביל לנצל אותי,
אני נענה באדיבות. למרות שלפעמים היא ממשיכה במניפולטיביות שלה, אני לא נכנע לה.

היא אקסית, יש עליה איקס. כעס, שנאה, חיבה, אהבה, זה לא משנה כלום יותר. ניסינו, לא עבד. לא הסתדר. אני בטוח שבכל רגע נתון יש זוג שנפרד זה מזה. לא צריך לעשות מזה עניין כזה גדול. גם לא רגשית. מצאתי מישהי אחרת, שמתאימה לי יותר. אני בטוח שגם את תמצאי מישהו אחר, שאולי יבגר אותך. הוא ימצא מישהי אחרת שאולי תשנה אותו. הזמן יעשה את שלו.

אתם מתאימים אחד לשנייה רק בזה שאתם שניכם ילדותיים "רצח".

ממליץ לך גם להפסיק לחשוב מה יחשבו אחרים.. כי זו אחת הסיבות שמנסים לחזור חזרה לאקסים.. בנוסף לכך שחושבים שהזמנים איתו היו הכי טובים.. זה כנראה לא נכון, כי זה נגמר.. בדרך מכוערת או בדרך מכוערת פחות.

הייתי ממליץ לך פשוט לנתק קשר.
אולי אם את חשה צורך, לכתוב מכתב סליחה. מצוין. גם לא חייבת לשלוח. יש לי יומן וורד בן כמעט 300 עמודים של "סוג של" מכתבי פרידה\נאצה\האשמה שלא נשלחו.
משום מה, שלושה ימים אחרי הפרידה שלי מהאקסית, נתתי לה מכתב בוורד בן 6 עמודים... שפכתי הכל, אבל לא אמרתי לה מה שבאמת הרגשתי - שהיא חרא של בן אדם ומוטב שבעתיד תלמד להתנהג (היא זרקה אותי, אבל בדרך כלל היא זו שנחתכה, ולא בכדי - תנסי את לחיות עם בן זוג קנאי ורכושן שלא נותן לך לנשום..). אחרי שלמדתי קורס של פסיכולוגיה התפתחותית, אני כבר לא יכול להאשים אותה במשהו... להיפך, אני חש אמפטיה מאוד עמוקה אליה. גם הבנתי שחלק מהרגשות שלי כלפיה נבעו מרחמים, לא מאהבה, וחלק אחר בשביל להימנע מלהכניס עצמי לסטרס.

הפרידה ממנה היתה הדבר הכי טוב שקרה לי בחיים, גם את תביני את זה. רק תלמדי מהילדותיות שלך, ותתבגרי. את צריכה למצוא מישהו בוגר שיחנוך אותך.

שלום

משחקי שקרים מאד אינם רצויים ביחסים בין אנשים, וכמו שראית הסתבכתם בשקרים לבנים. לא צריך לצרוח עליך, אבל אפשר להבין את תחושתו שלא מתאים לו שהבאת לו עוגה כי אין לו כבר עניין בך. עכשיו אין לכם קשר, וכמו שכתבו לך עדיף שלא תטרידי אותו. כנראה, אינו אדם יציב.

סורי נסיכה

את פשוט מבקשת שהוא יתנהג אליך ככה
חבל מאוד בשבילך
&nbsp
תשכחי מהכל ותחפשי לך משהו יותר טוב
אין צורך לבקש סליחה, עם הזמן את והוא תבינו שזה הכל היה פשוט לא תקין ולכן גם נאמרו ונוצרו רגעים לא תקינים, ולשניכם יהיה ברור שלא היו שם כוונות זדון
&nbsp
או שתמשיכי לגרור את המקום המעוות הזה עד שזה יגמור אותך
לא מומלץ
&nbsp
&nbsp

למעלה