כולם פגעו בי היום
איש אחד בקבוצה בעט בי בבטן (מטפורית). אחר כך הרופא הזחוח ביותר במזה"ת, שהצדיק את האיש שפגע בי, ופגע בי אפילו יותר בעצמו וסיפר לי שהמנחים של הקבוצות אמרו לו עליי משהו רע (למה אתה מספר לי את זה, חתיכת אידיוט. וגם לא אומר לי מי אמר לו את זה, אז עכשיו אני צריכה לחשוד בכולם). ואם כל זה לא מספיק, הלכתי לאיילה ואיך שאני נכנסת אליה לחדר היא העירה לי הערה מגעילה וחסרת טקט בנוגע למשהו שקשור למראה החיצוני שלי וכל כך נפגעתי והכול התקשר להכול והכול שחזר את הכול, כל מה שהיה לאורך היום המגעיל הזה, והתביישתי והצטנפתי בתוך עצמי ולא הבנתי כמעט כלום מהשיחה הארוכה שהייתה לנו, כי הייתי עסוקה בלעכל את הפגיעה הזאת ממנה (שהיא התנצלה עליה, אגב, אבל המילים כבר נאמרו). ואין מוצא. ואין פתרון. ואני רוצה לעוף מהאשפוז הזה כבר מחר. אני אסע מחר כדי להיפרד מהמטפלת האישית שלי ולשמוע מה דעתה. אולי היא תשפיע עליי להישאר, אבל אני לא רואה בזה שום טעם. הרופא פשוט עושה ממני מטעמים בכל פעם מחדש. הוא הודף אותי, מטיח בי דברים קשים בלי שום טיפת חמלה, אומר לי את כל הדברים הגרועים שאני בלאו הכי אומרת על עצמי, הוא פשוט מחזק את זה ונותן לזה משנה תוקף, ולא מתאים לי שזה ימשיך. ועכשיו גם בקבוצות אני לא אוכל להשתתף כי איך אני יכולה לשבת בקבוצה שאולי המנחה שלה אמר לרופא את הדבר השלילי הזה עליי? אני פשוט צריכה להיעלם. לא להתקיים. הקיום שלי מזיק לאנשים. חשבתי שעזרתי לאנשים. חשבתי שתרמתי מעצמי. עשיתי הכול כדי לעזור ולתרום מהידע שלי, מהעידוד שלי, אבל קיבלתי בוקס בבטן ולא הפסקתי לבכות כל היום וסיממתי את עצמי עם כדורים (נתנו לי שם, הכול חוקי). ועכשיו גם איילה פגעה בי והבנתי ממנה שגם לה אין שום פתרון של מה יהיה אחרי האשפוז. אז אני כבר יודעת מה יהיה הפתרון, אני רק צריכה לחשוב איך אני מארגנת את זה בצורה נקייה שתזיק הכי פחות לאנשים. יש לי עוד כמה דברים לסיים, ואז זה. אני לא יודעת מה לעשות ומה להגיד מעבר לזה, כל מילה שלי תתפרש תמיד נגדי. הלוואי שפשוט לא הייתי קיימת וכל הקיום הפתטי שלי היה נחסך מהעולם וגם הרבה עצבים היו נחסכים לאנשים ששונאים אותי, ומתברר שיש כאלה יותר ממה שחשבתי. הכי כואב לי על איילה, על השטות הזאת שהיא אמרה לי, שפגעה בי כל כך חזק כי זה שחזר לי משהו שאימא שלי לעגה לי עליו. ואחר כך היא אמרה לי דברים שלא הבנתי, אבל הטון שלהם היה לי צורם ולא נעים. והיא דווקא ישבה אתי שעה והשתדלה להיות נורא נחמדה. החיבוק שלה היום לא עזר לי ולא הרגשתי אותו בכלל. אני פשוט צריכה לסתום את הפה שלי, להפסיק לצרוך חמצן, ולפנות את המקום שלי לאנשים אחרים. רק ככה כנראה אפשר יהיה למזער נזקים עד להיעלמותם (והיעלמותי) המוחלטת.
אני הולכת לנוח קצת ומתפללת שאלוהים יעשה לי נס ולא אקום יותר לעולם.