רע לי כל כך - טריגר

רע לי כל כך - טריגר

המכתב של הדיקטטור האכזר לא יוצא לי מהראש. הדברים המגעילים שכתב עליי. ועם זה אני צריכה עכשיו להסתובב ולחפש לי טיפולים אחרים בחוץ.
הגעגועים לאיילה.
יום ההולדת המתקרב.
המצב הכלכלי שהולך ומידרדר.
וגם המצב הבריאותי.
הפגיעה שעשיתי לעצמי וכואבת ומפחידה עם איך שהיא נראית.
הבושה שלי בעצמי.
הבדידות.
החתולה שלי שחזרה להיות עצבנית ומעצבנת.
השותפה שעוזבת.
עצב כל כך עמוק. אני רוצה שאיילה תהיה אימא שלי. היא לא יכולה. היא יכולה לתת את הלב והנשמה במסגרת המאוד מצומצמת ומוגבלת שבה היא עובדת במרפאה שבה אני מטופלת, ותו לא. היא באמת לא יכולה יותר מזה. אני חרדה כל כך מהאפשרות שמשהו חלילה יקרה לה ושהיא תצטרך לעזוב. או תרצה לעזוב. אותי. או בכלל. אני בודקת ובוחנת את הגבולות שוב ושוב, פוחדת שבסוף יימאס לה, וגם אומרת לה את זה.
הכעס שלי בנושא האבחנות.
הכלים בכיור.
אני רוצה חיבוק. אני צריכה חיבוק. הלוואי שהיא הייתה יכולה לתת לי אחד עכשיו.
עצוב לי כל כך.

תודה רבה, נסיכתי

אני לא איילה

וגם אין לי הרבה כוחות לכתוב מילים של תמיכה ונחמה אבל רוצה לשלוח לך חיבוק ענקי

גם לי רע אהההההההההההההההההה

אההההההההההההההההההההההההה אוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו איייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

תאום2

New member
שולח ‏‏`חיבוקה‏`! עצומה!‏

את יקרה לי בפעם האלף וסליחה שאני חוזר עע כהז (על עצמי כל הזמן) חיבוק!!!

את מבינה, ניק? מה שיפה בכל הסיפור הזה

זה שאני לא רוצה שתעזרי לי כמו שאני עוזרת לך, אני רוצה שתעזרי לי כמו שאת עוזרת לי, ואת עוזרת לי המון בכך שאת בכלל מגיבה ונותנת לי הרגשה שאני לא לבד.
וחוץ מזה אני דואגת לך מאוד. איך עברה השבת?

אלוהים - כמה עצב! כמה ריקנות!
טריגר

אני לא עומדת בזה. הסיוטים האלה. הגעגועים לאימא שלי, לאימא הספציפית שלי, איפה את?!?!?!?!?!? איך יכול להיות שכבר חלפו עשר שנים!!! עשר שנים מהיום שבו ראיתי אותה בפעם האחרונה וידעתי שלא אמשיך לחיות אחריה... והנה אני כאן, מתביישת כל כך, כי החיים שלי הם אוכל ושירותים, אין הרבה בין לבין. חם לי, לא התקלחתי בסוף השבוע כי בשביל מה, ממילא אף אחד לא רואה אותי. אין שותפה חדשה, לא יודעת מה לעשות. בסוף אני אלך להוסטל ואשכיר את הדירה כולה. אבל אני לא רוצה. לא רוצה לאבד את החתולה. והחתולה חזרה להתנהגויות הרעות שלה כי אין לי כוח לעבוד איתה, וגם את התרופה היא בקושי לוקחת. איזו אימא אני.

אני מוצפת לגמרי בזיכרונות מהילדות שלי, זה מטורף, אי אפשר לחיות ככה, כל הזמן לריב איתם בראש שלי. אני רוצה לצרוח, אבל הם כבר מתים, ומראש אני מתאבלת על אלו שנותרו ועל עצמי, כי אני מוליכה את עצמי לשם במו ידיי. אני לא זזה ורק טוחנת בלי הפסקה. שונאת את הדיקטטור האכזר ואת מה שהוא כתב עליי. איזה רוע. איזו טיפשות גם (עובדה שאיילה לא מסכימה איתו). אני רוצה שאיילה תרגיע, רק היא יכולה, אבל אין לי כוח להילחם יותר. אין לי כוח יותר. ואין ברירה. אם אני נשארת פה (=בחיים) אני חייבת להמשיך להילחם.

אני לא יכולה עם העצב הזה. אני נזכרת גם בדברים הטובים שהיו עם ההורים שלי, היו כל כך מעט כאלה. כמה מילים טובות, מגע אגבי, אקראי. אם הם היו פה היום, הם היו מתים מלראות אותי. אולי גם אני הייתי מתה מלראות אותם. לא יכולתי לחיות כשהם היו. ספגתי אש תופת בנפש. אני לא מצליחה להבין דברים עד היום, של למה, ולמה. לא יכולה להבין. גם בתור מבוגרת אני לא יכולה להבין איך אפשר להשתמש ולנצל ככה. בא לי להקיא אותי מתוכי. בא לי להכאיב לי. בא לי לגמור את הסיפור שלי. די. יש לי דחפים, ולמיון אני לא אסע כמובן. אני כותבת דווקא כדי לא לעשות עם זה כלום, לתת לגל הזה לעבור. אני צריכה להקדיש היום זמן ללימודים. יש לי עוד כל כך הרבה חומר להספיק, ורק שבועיים וטיפונת עד המבחן, ובאמצע יש עוד מטלה שחייבת לסיים. ואני רק רוצה לישון. לישון. ובשינה קורים לי דברים לא טובים: אני נחנקת, ויש לי סיוטים. אין כמעט שינה ללא סיוטים.

אני רוצה שקט, אבל שיהיו אתי. אין אף אחד. אני מרגישה שהכול עומד לקרוס. שאני עומדת להישאב לתוך ואקום, כולם ימותו וגם אני. משהו רע הולך לקרות. הבדידות הופכת אותי לפסיכית. לא יכולה להתמודד עם העולם. עושה כמיטב יכולתי, אבל רק רוצה לישון. לישון ושהכול יעבור. עוברות לי מחשבות על איך לסיים הכול. אני רוצה שהסבל ייגמר, לא החיים, אבל לפעמים אני קצת מתבלבלת. פתאום יש לי אומץ לעשות דברים רעים [לא לדאוג, לא עכשיו].

אחה"צ אגש לרופאת המשפחה שלי ואשאל אותה כיצד להמשיך לטפל בנזקים שגרמתי לעצמי בפגיעה האחרונה. זה התחיל לדמם והפחיד אותי. עשו לי שוב חבישה ביום שישי, אבל אני רוצה שהיא תראה את זה, ולא רק אחות. אני פוחדת ממה שעוללתי, אני פוחדת ממה שעדיין עלולה לעולל לעצמי. אני רוצה לישון, כדי שאף אחד בעולם לא יגיד ויכתוב עליי יותר דברים מכוערים כמו שכתב הדיקטטור הרשע. הוא קטם לי את תוחלת החיים באבחת מקלדת. כמה קל לשים תוויות על אנשים בלי לדבר איתם בכלל, בלי להקשיב אולי יש להם משהו חכם או מרגש להגיד. כמה קלה האצבע שלו על ההדק, וזה מצחיק שאני כותבת על זה, כי בסיכום האשפוז הוא כתב שהעביר עליי דיווח לשלטונות הנשק או רשויות הנשק או איך שקוראים לדבר הזה. הסבירו לי אחר כך שכותבים את זה לאנשים שיש להם כוונות אובדניות. זה הצחיק אותי, כי מי בכלל חשב על נשק, אפילו לא הייתי בצבא. ובכלל, זה סוג של סטנדרט חדש של ביה"ח, שהם רושמים את זה בכל סיכום אשפוז. אותי זה הצחיק.

אני צריכה שיהיו אתי, אבל שיעזבו אותי בשקט. מישהו יכול להבין??

http://www.youtube.com/watch?v=8ex7NFDXQoo

למעלה