תודה + אחד העדכונים המעצבנים אם לא ה!
בבוקר התקשרתי למרפאה לברר אם איילה תהיה היום, ואז המזכירה אומרת לי כזה "אוי, אור, מזל שהתקשרת, כבר יומיים ניסיתי לחפש אותך [עלק, יש לי מזכירה אלק' בשני הטלפונים] - הפסיכולוגית של המעקבים לא תטפל בך יותר, אז אל תבואי היום", ואני כזה "אה?? טוב שנזכרתם באמת להגיד לי את זה כשאני מתקשרת לברר אם איילה תהיה... הרי כבר הייתי אמורה להיות בדרך אליכם...!!!" ובכלל, איך הפסיכולוגית הזונה הזאת החליטה לבטל מטופלים בלי להודיע להם באופן אישי? הרי כשהייתי אצלה לפני שבועיים לא אמרה לי כלום, עודדה אותי לדבר ולא אמרה כלום, ולא טרחה להתקשר אפילו בעצמה להגיד לי שהיא מצמצמת מטופלים, אלא השאירה את זה למזכירות, שהן מצדן לא טרחו לחפש אותי [כן, כן, אלו שכתבתי עליהן מכתב מלא תשבחות
]. חצופה שכמותה!!! הרי היא יודעת [כי 99% מהזמן של הפגישות דיברנו על התלות שלי באיילה ועל נושא פרידות בכלל] מה זה עלול לעשות לי, עד שאני מתחילה להיפתח ולספר... ופתאום לעשות לי ככה, כשזו הבעיה הכי קשה שלי??? ממש לא אכפת לה שאני עלולה לגרום לעצמי [עוד] נזק כתוצאה מערעור שכזה? הלא אני גם ככה מעורערת!!!
ולאיילה יש יום קצר מאוד היום במרפאה, היא כרגיל גם לא ממש עונה לטלפון, אז אני לא יכולה אפילו לשאול אותה אם לבוא, אם היא תקבל אותי בכלל, והאמת היא שיצא לי כל המצב רוח לנסוע לשם בשביל הכמה דקות שאולי אראה אותה ואולי לא. נמאס לי. אני אשאר בבית ואקדיש את היום הזה ללימודים [אלא אם היא סוף סוף תענה לטלפון ותגיד לי שהתפנה לה מלא זמן ושהיא יכולה להקדיש לי אותו, מה שנראה לי קלוש ביותר, כשגם ככה יש לי תור "חוקי" ורשמי אליה ביום רביעי הקרוב].
אני רותחת על הפסיכולוגית המנוולת הזאת שלא אמרה לי כלום [הרי זו לא החלטה מהרגע להרגע שהיא מצמצמת מטופלים, נכון? וגם אם כן, תואילי בטובך להתקשר בעצמך ולהסביר!!!! ולא ברגע האחרון שאני מתקשרת במקרה לברר בכלל על איילה אם היא מגיעה היום!!!].
וזה אחרי שאתמול הגעתי למרפאה [אחרת, של רופאת המשפחה], ישבתי ליד הדלת של החדר שלה וישבתי וישבתי וחיכיתי ואף אחד לא יצא משם, אז עלה בדעתי לשאול במזכירות בבדיחות הדעת אם היא בכלל שם, ואמרו לי שלא, והכניסו אותי לרופאה אחרת. בלי להגיד, בלי אפילו להתנצל. יכולתי לשבת שם גם שעתיים בנימוס ובשקט ואף אחד לא היה אומר לי כלום!!!
דברים כאלה מרתיחים אותי, אבל זה משהו שאני לא יכולה לשנות, אז אני מתפללת לשלווה לקבל את זה. מנהגו של עולם. אוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!