רע לי כל כך - טריגר

שולחת לך חיבוק ענקי!

מקווה שהיום יהיה יום קל יותר, שקט יותר

תודה + אחד העדכונים המעצבנים אם לא ה!

בבוקר התקשרתי למרפאה לברר אם איילה תהיה היום, ואז המזכירה אומרת לי כזה "אוי, אור, מזל שהתקשרת, כבר יומיים ניסיתי לחפש אותך [עלק, יש לי מזכירה אלק' בשני הטלפונים] - הפסיכולוגית של המעקבים לא תטפל בך יותר, אז אל תבואי היום", ואני כזה "אה?? טוב שנזכרתם באמת להגיד לי את זה כשאני מתקשרת לברר אם איילה תהיה... הרי כבר הייתי אמורה להיות בדרך אליכם...!!!" ובכלל, איך הפסיכולוגית הזונה הזאת החליטה לבטל מטופלים בלי להודיע להם באופן אישי? הרי כשהייתי אצלה לפני שבועיים לא אמרה לי כלום, עודדה אותי לדבר ולא אמרה כלום, ולא טרחה להתקשר אפילו בעצמה להגיד לי שהיא מצמצמת מטופלים, אלא השאירה את זה למזכירות, שהן מצדן לא טרחו לחפש אותי [כן, כן, אלו שכתבתי עליהן מכתב מלא תשבחות
]. חצופה שכמותה!!! הרי היא יודעת [כי 99% מהזמן של הפגישות דיברנו על התלות שלי באיילה ועל נושא פרידות בכלל] מה זה עלול לעשות לי, עד שאני מתחילה להיפתח ולספר... ופתאום לעשות לי ככה, כשזו הבעיה הכי קשה שלי??? ממש לא אכפת לה שאני עלולה לגרום לעצמי [עוד] נזק כתוצאה מערעור שכזה? הלא אני גם ככה מעורערת!!!

ולאיילה יש יום קצר מאוד היום במרפאה, היא כרגיל גם לא ממש עונה לטלפון, אז אני לא יכולה אפילו לשאול אותה אם לבוא, אם היא תקבל אותי בכלל, והאמת היא שיצא לי כל המצב רוח לנסוע לשם בשביל הכמה דקות שאולי אראה אותה ואולי לא. נמאס לי. אני אשאר בבית ואקדיש את היום הזה ללימודים [אלא אם היא סוף סוף תענה לטלפון ותגיד לי שהתפנה לה מלא זמן ושהיא יכולה להקדיש לי אותו, מה שנראה לי קלוש ביותר, כשגם ככה יש לי תור "חוקי" ורשמי אליה ביום רביעי הקרוב].

אני רותחת על הפסיכולוגית המנוולת הזאת שלא אמרה לי כלום [הרי זו לא החלטה מהרגע להרגע שהיא מצמצמת מטופלים, נכון? וגם אם כן, תואילי בטובך להתקשר בעצמך ולהסביר!!!! ולא ברגע האחרון שאני מתקשרת במקרה לברר בכלל על איילה אם היא מגיעה היום!!!].

וזה אחרי שאתמול הגעתי למרפאה [אחרת, של רופאת המשפחה], ישבתי ליד הדלת של החדר שלה וישבתי וישבתי וחיכיתי ואף אחד לא יצא משם, אז עלה בדעתי לשאול במזכירות בבדיחות הדעת אם היא בכלל שם, ואמרו לי שלא, והכניסו אותי לרופאה אחרת. בלי להגיד, בלי אפילו להתנצל. יכולתי לשבת שם גם שעתיים בנימוס ובשקט ואף אחד לא היה אומר לי כלום!!!

דברים כאלה מרתיחים אותי, אבל זה משהו שאני לא יכולה לשנות, אז אני מתפללת לשלווה לקבל את זה. מנהגו של עולם. אוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מבינה את העצבים שלך

זה לא ראוי ולא מכובד לבטל משהו מבלי להודיע ועוד כמה על כמה וכמה כשמדובר בטיפול!
זה לא פשוט לא מוסרי!

גם ההתנהגות של הפקידות במרפאת הרופא אתמול מקוממת.
זה פשוט מתסכל איך שדברים מתנהלים!

נראה לי שלא הייתי ברורה

הפסיכולוגית הזונה ביטלה לי לא רק את היום בלי להודיע, אלא בכלל את המשך הטיפול, היא לא תטפל בי בכלל יותר, הזונה, ולא טרחה להיפרד ממני כמו שצריך. בשביל מה היא התחילה אתי תהליך בכלל אם ידעה שהיא תנפנף חלק מהמטופלים? בשביל מה?????????????

ואיפה איילה כשצריכים אותההההההההה

אוף איתי, שוב אני לא ברורה

הפסיכולוגית ביטלה את כל המשך הטיפול כולל היום, בלי ליידע אותי בכלל על כך!!! זה לא שהיא לא טרחה להיפרד כמו שצריך, היא לא טרחה להיפרד בכלל...

noname20000000

New member
קרה לי עם הפסיכיאטר הראשון שלי.

התקשרתי לקבוע תור ואמרו לי שבכלל לא קיים אצלם רופא בשם הזה.

אני לא מבינה איך בתחום כל כך רגיש אנשים יכולים להיות כל כך קפואים וחסרי אכפתיות. זה לא אנושי, זה לא מקצועי וזה בהחלט בהחלט מכעיס.

אני מקווה לטובת כולם שהיא לא ממשיכה לטפל יותר באף אחד.
פשוט גועל נפש.

היא כן ממשיכה

ולצערי זה קרה לי עם עוד מטפלים, בצורה ממש מחפירה, שעזבו בלי להודיע, זה עושה לי בחילה. הם יודעים כמה הנושא של פרידה ואובדן קשים אצלי. שילכו לעזאזל כולם

noname20000000

New member
צודקת, זה בהחלט מבחיל.

הלוואי שה"קריירה" של האנשים האלו תתפורר, לא מגיע להם להיות במקצוע כזה.

הבנתי אותך

בגלל זה כתבתי גם שהיא לא מוסרית.
זה א"ב בטיפול לסיים אותו בתהליך פרידה, גם אם הוא לא ממושך.
לעולם לא חותכים טיפול בסתם הודעה ובטח שלא באי הודעה!
אני הייתי מתלוננת על אחת כזו!

מה זה הדבר הזה??

מי הפסיכולוגית הזאת וממתי מותר לנפנף ככה מטופלים ועוד במצב כזה?? אין לאנשים טיפה רגש של אחריות ואמפתיה?? אז אולי הם במקצוע הלא נכון!!

עדכון טיפה מרגיע

סוף סוף אחרי מסכת ייסורים שנמשכה 5 שעות הצלחתי לתפוס את איילה בטלפון! סיפרתי לה על הפסיכולוגית הזונה, והיא שלחה לה מייל לברר איתה מדוע עשתה את זה ככה. היא רוצה קודם לקבל ממנה תשובה, ורק אחרי זה לפנות, אם נצטרך, לאחראית של הפסיכולוגים במרפאה. אני, מכל מקום, לא מתכוונת לעבור על זה לסדר היום, אני לא אשאר חייבת. אני אתלונן בצורה רשמית וגם לא רשמית אם צריך. זה לא ייתכן לעשות דבר כזה לפציאנט שכל המטרה שלו בטיפול זה להתמודד עם פרידות, אובדנים ונטישות. זה לא ייתכן. זה לא ייתכן שהחולירע מעודדת אותי לדבר, לפתוח את הלב על דברים מאוד אינטימיים (כי מה אפשר להספיק בחצי שעה? צריך לדבר מהר והרבה), ואז לנטוש אפילו בלי הודעה. זה לא ייתכן שהזונה לא יודעת שבועיים מראש שהיא עומדת "לפטר" מטופלים, וגם לא יודעת שזו "במקרה" תהיה אני. חתיכת חולירע מסריחה, זה מה שהיא. שונאת אותה ואת החוצפה שלה. זה לא ייתכן, זה לא ייעשה, ובטח לא במקרה שלי. אני לא מתכוונת לוותר בנקודה הזאת, אני אהפוך שם את המרפאה שיטפלו בזונה כמו שצריך. עד כאן בעניין הפוסטמה.

ובנוגע לאיילה - אז היא הייתה מקסימה כל כךךךךךךך
- סיפרתי לה שלא פגעתי מאז שהייתי אצלה והיא צרחה "ישששששששששששששששששש" ובטח שמעו בכל המרפאה חחח איזו מתוקה היא!!! היא ממש ממתק ללב. אחר כך היא אמרה לי משהו חמוד, שהיא שולחת לי משחה ללב וגם לאמות הפצועות ולוחצת עליה ממש חזק כדי לרפא אותי
והיא הבטיחה לי שהיא מאמינה שיהיה לי טוב ושאני אצא מזה ושכבר התגברתי על תקופות קשות ויצאתי מהן מחוזקת... אמרתי לה שהפעם אני לא אופטימית כי מעולם לא היו לי דחפים כל כך חזקים ותוקפניים כלפי עצמי, אבל היא עדיין אופטימית ואמרה שהיא ממש תשמח לראות אותי ביום רביעי. טוב, יש לי תור רשמי אליה. סיפרתי לה שאני עדיין עם החבישות לעוד כמה ימים, אבל היא שמחה שלא פגעתי עוד, בפרט כשאמרתי לה שאני משתוקקת לפגוע, אבל מתאפקת די בזכות הסרקוול. מה לעשות... יותר טוב מכלום, אבל זו לא צורה להעביר את החיים שלי ככה במיטה. אני משתדלת גם קצת ללמוד בין לבין, אפילו הגשתי מטלה אחת (מי היה מאמין... יש לי עוד אחת, ואז מבחן). וזהו, היא עשתה לי טוב על הלב, אז אני אתמקד בזה ואבחר להרגיש רק את זה מעכ-שיו.

לימודים!!!

למעלה