או בשיטה שונה; לא חייבים לקלות את הירקות מראש
גם פלפלים יש כאלה שקולים לפני המילוי; אני לא.
ומילוי זה מילוי, זו אותה עבודה... קצצתי אתמול בצל ופטרוזיליה... לא קשור לכן או לא פלפלים.
אני לא טוענת שבמילוי קישוא אין קצת יותר עבודה, אבל לא הרבה יותר, ההבדל לא כ"כ משמעותי כשמסתכלים על הזמן כולו. כמו כן, זה לא בהכרח יותר עבודה מהרבה מנות אחרות שהכנתן גוזלת זמן (ניוקי, למשל); וכידוע, היתרון בממולאים כאלה הוא גם בכך שאפשר להכין כמות גדולה בבת אחת, מראש, בניגוד למשל לסלט חי שאם לא מגישים לאחר הכנתו הוא נוטה "להתעייף". ממולאים (לא פריכים כמו סיגרים) מסתדרים מצוין עם מקרר (וגם במקפיא) ואפילו טוב יותר, כי המילוי נדבק ומתאחד.
 
בשורה התחתונה, אני לא מסכימה עם הקשר בין התמחור הגבוה והלא מוצדק לזמן הכנה ארוך במיוחד, לכאורה. אין כאן יחס ישר בין תמחור המנות לזמן הכנתן, ואפשר למצוא במקומות אחרים מנות ראשונות שמצריכות לא פחות עבודה ומתומחרות בצורה שפויה בהרבה. אני לא חושבת שיש כאן עבודה קשה יוצאת דופן ולא רואה שום הצדקה לגבות על שלושה קישואים ממולאים 65 ש"ח.