רפאל- מסעדת שף?

Gרר

New member
לא טוב בכלל

לא עושה שום חשק להגיע לשם. לשמחתי את הפוקאצ'ה האגדית יצא לי לאכול בנסיבות אחרות, מוגשת על ידי השף וינקלר במלון אלגרה בירושלים. הוא סיפר שהוא עבד בזמנו ברפאל והפוקאצ'ה היא אותה פוקאצ'ה. ממה שטעמתי שם - היא אדירה. ממכרת בטירוף. וואו. זכרונות טובים יש לי מהארוחה הזאת אצל וינקלר.
 

bob68

New member
כדאי להדגיש

השף ירון וינקלר כבר לא ב"אלגרה".
הפוקאצ'ה עדיין מוגשת בארוחת הערב אבל לטעמי היא לא ברמה של "רפאל".
בכלל המחליף שלו, עם כל הרצון הטוב, לא הצליח לרגש אותי לא בארוחת הערב ולא בארוחת הבוקר.
 

Gרר

New member
כן זה מאד מצער שהוא לא שם

את ארוחת הערב שלו לא נשכח. לאחר מכן קראנו באתר שלהם שהוא בחופשה לכמה חודשים ולפי מה שהבנו זה בגלל פציעה או משהו כזה. אחרי כמה זמן ראינו הודעה על מישהו שמחליף אותו ותחושת הבטן שלי היתה לא טובה. גם ה"רזומה" שלו באתר שלהם לא נראה לי מרשים. האישה מדי פעם תהתה אם לא כדאי להסתכן בביקור שם למרות החילופים ולאור מה שכתבת אני שמח שלא הוצאנו את זה לפועל. היתה לי תחושה שוינקלר זו ליגה אחרת. חבל מאד. זו היתה אופציה מעולה בירושלים וחלק מהעניין היתה ארוחת הערב הכל כך ייחודית.
 
אני הייתי שם פעמיים בעסקית שבת שהייתה

VFM
אבל המחירים ממש מופקעים..
לא חושבת שאלך לשם במחירים הרגילים שלהם
 

oreldi

New member
המחירים גם לדעתי קיצוניים

באופן חריג יותר ממסעדות שף אחרות.
 
כמה עצובה הבינוניות הזו. תודה על הדווח

פעם זה היה מקום מדהים. באמת.
הפסקנו ללכת לפני שנים כשהתחילו הדווחים על שירות גרוע (עכשיו היה רעש על השירות והמשבר אבל בפורום כבר שנים שהוויב הזה פועם) +עקב מחירים שכבר לא קסמו לנו.
לא ראיתי בתמונות האוכל שום דבר שאי אפשר לראות במקום אחר בביצוע יותר מדויק (חיצונית) ולפי הדווח גם יותר טעים.
 

BBE87

New member
אנחנו נכוונו שם מזמן

חוויה שירותית וקולינארית שהייתה זוועתית. לאחר מכן דיווחתי להם בעמוד הפייסבוק על החוויה, דבר שהוביל למצעד שקרים מצד המסעדה...
בסופו של דבר ניב גלבוע דיווח על כך בעמוד הפייסבוק שלו, הם ניסו למכור שם בתגובות עוד טיפה שקרים אבל לאחר שנחשפו ההמצאות שלהם, "זכיתי" לשובר של ארוחת פיצוי על סכום גדול מאד.

החוויה השנייה הייתה טובה יותר, אך לא מצאנו סיבה לחזור למקום.
 

oreldi

New member
חבל

יש יותר מדי דיווחים מזגזגים על המסעדה, שמראים שהמסעדה לא שומרת על יציבות. זה חבל, ואני מקווה שישתנה.
 
למעלה