רפואה שלמה........

גלי ב

New member
אני הולכת לרופא פרטי...

נכון שזה יותר יקר..אבל זה רופא קבוע..אמין ואחראי. אני סומכת רק עליו..

dorlim

New member
מסתבר שזה אותו דבר גם בקופ"ח....

יש מגוון של רופאים (חלקם גם עובדים בשר"פ) שצריך לבחור אחד שעונה על הקריטריונים האלה

Ronnie*

New member
סליחה על הבורות...

אבל מה זה שר"פ? (אני יודעת מה ראשי התיבות, אבל מה זה אומר...)

dorlim

New member
שירות רפואי פרטי ../images/Emo9.gif

ואולי שירותי רופאים פרטיים... בכל מקרה הכוונה זהה

dorlim

New member
שר"פ ....

כשהולכים לרופא פרטי במקום לרופא של הקופה (או של בי"ח)

Hadar p

New member
רב הרופאים הפרטיים הם רופאי קופ"ח

אז למה לשלם יותר? תבררי באיזה קופה הרופא שלך עובד ותלכי אליו כך! אם הוא לא עובד בקופ"ח שבו את חברה.....אז תבררי לגבי רופאים טובים בקופ"ח שלך! אני עברתי כמה רופאים עד שמצאתי את הרופא שלי! חבל לשלם יותר!

Ronnie*

New member
לא נראה לי שהוא עובד בקופ"ח...

עכשיו, כשזה פעם בשנה, לא איכפת לי לשלם לו 600 שקל (כן כן, זה מה שהוא לוקח) ולקבל החזר על 400 ומשהו מהביטוח... אבל מה יהיה כשאני אהיה בהריון? (לא בקרוב, אבל מתישהו). וזו התקופה שבה הכי חשוב להיות אצל רופא טוב... טוב נו, יש לי עוד זמן להתלבט.

אתי@

New member
למשהי יש המלצה לרופא טוב באזור המרכ

שמקבל מקופ"ח לאומית? רצוי בת"א דרומה.

Hadar p

New member
איזה רופא? נשים? אם כן נדמה לי

שבפורום הריון ולידה יכולו להמליץ הכי טוב! לדבי רופא משפחה או משהו כזה...אולי באמת כאן! אני בכל אופן בקופ"ח כללית אז אני לא יכולה להמליץ! אגב לפני שבוע משהי אמרה לי שבלאומית את משלמת דמי חבר מאד גבוהים 300-400 ש"ח אם אני לא טועה אבל כל הטיפולים, הביקורים, הצילומים הכל הכל הכל נחשב בסל הבריאות....האם נכון הדבר? הרי בכללית פעם ברבעון אם הולכים לרופא מומחה משלמים 12 ש"ח אפילו שיש כרטיס "מושלם"....

אתי@

New member
מה פתאום 300-400 ש"ח?

אני לא מתמצאת במחירים של כל מיני דברים כי אני כמעט לא משתמשת בשירותי הקופה
אבל על הביטוח המושלם משלמים בסביבות 50 ש"ח בחודש. בכל אופן עברתי לכללית (מינואר). אני לא בטוחה שזה כ"כ חכם, אבל במסגרת השינויים שעושים כשמתחתנים, הצטרפתי לבעלוש

Hadar p

New member
נראה לי שיותר חכם היה אם הוא היה

מצטרף אליך.....שמעתי שלאומית מצוינים ולא מחכים הרבה זמן לתור! שזה מאד מעצבן בכללית!

אתי@

New member
הוא טוען שקופ"ח כללית יותר טובים

ולי אין כ"כ ניסיון בדברים האלה בשביל שאוכל להשוות. בכל אופן לו יש קצת בעיה לעבור (בגלל היסטוריה רפואית) ולי אין בעיה. אז עברתי. אני דווקא חשבתי ששנינו צריכים לעבור למכבי, אבל הוא התעקש ואני לא התווכחתי. לא אוהבת להתעסק בבירוקרטיות האלה, ואני סומכת עליו בד"כ
ולכן מקווה שגם הפעם הוא צודק.

Hadar p

New member
זה לא שקופ"ח גרועים! אני כל החיים

שם ויש שם רופאים מעולים! פשוט לפעמים מעצבן שצריך לחכות לרופא שבועיים עד התור.... אבל לא עקרוני! אני בטוחה שיהיה בסדר! ושזה לא כזה עקרוני!

dorlim

New member
היתרון בכללית הוא

מה שהם נותנים ... שלא נזדקק חלילה אבל מסתבר שבכללית (עם הביטוח המשלים) הסל הוא הכי גדול ומכיל כל מיני תרופות/בדיקות וכאלה שבקופות אחרות לא (מנסיון של חברים)

הילית*

New member
אבל רק שתדעי-קופ"ח כללית

חוסכת על הגב של החברים שלה יותר מאחרים

למעלה