רצוי vs מצוי

אולי תרימי איזה פרוייקט או תעשי משהו עם עצמך? יש לך כל כך

הרבה זמן לחשוב על דברים לא חשובים זה סימן שאת לא עסוקה מספיק. באמת, אני לא אומרת את זה בסרקסטיות. כשאת עסוקה בעיניינים חשובים אז כל הקטנות האלה לא משחקות יותר תפקיד בחיים שלך.

tal902

New member
ואם לא פרוייקט אז אולי ברשות העתיקות מחפשים חופרים/חופרות

עתיד מזהיר אני צופה לה שם.... :)

הבחורה מבקשת עזרה ואתם כאלה גועליים שזה מדהים!!!

תשמעי ממה שאני הבנתי את לא בטוחה שאתם מתאימים אחד לשנייה. כי הוא גבר חלומותייך ואת לפעמים מתנהגת כלפיו בילדותיות ואומרת לעצמך שמגיעה לו אחת יותר טובה ממך או יותר בוגרת כביכול?
אל תמעיטי מערכך. אם הוא אוהב אותך תרגיעי את עצמך. תני לעצמך לאהוב. תני לו לאהוב. אל תיכנסי לסרטים של מה הוא עושה ןעם מי הוא נמצא ואיך נשמות טובות יודעות פרטים עליכם. אולי יש לו חברות נפש שהוא מספר להן ומייעצות לו - את בתור הבת זוג יכולה לשאול אותו.. למה הוא פונה לאחרות כשאת הנפש התאומה שלו - אמורה להיות.

ותתעלמי מעדת הזאבים

batmea

New member
תודה לך !!

בכל אופן..
אני לא נכנסת לזה אם אנחנו מתאימים או לא כי ההתאמה שלנו מזמן הפכה לנסיבתית ולא תלויה במרכיבים האישיים שלנו.
אני כן חושבת שבגלל הנסיבות, אני לא באמת מתאימה לסוג בת הזוג שמתאימה לו. ואני אומרת את זה באמת בגילוי לב ובקצב הזה הקשר יתמסמס. קרוב לוודאי מתאימה לו אחרת. (שזה שיקול חדוב שאני עושה).
לגבי ידידות וחברות נפש - אני לא מוטרדת או נכנסת לזה. זה ממש לא מעניין אותי כי על אחריותו נקודת האינטימיות או הנאמנות שלו כלפיי. וברור לי שלא רחוק היום שגם ההסתכלות הזאת תתפוצץ לי באמת מול הפרצוף. ואז אצטרך לקבל החלטות קשות.
אבל כל אלה לא הבעיה שלי. הבעיה שלי היא הסך הכל שעשיתי לאורך כל הקשר והתמונה שראיתי לא באמת מחמיאה לי.

אם יורשה לי...

קראתי את מה שכתבת וגם את התגובות אלייך.

אני חושבת שאת חשה חוסר בטחון בקשר איתו. את מתארת מצד אחד מצב שהוא אוהב ואת אוהבת. לי יש שאלה על האהבה הזו. אולי היא קיימת ויש פער במה שאת זקוקה ממנו וביכולת שלו למלא פער זה. כלומר, מישור של התאמה ביניכם, לא מדובר, להרגשתי, בהתאמה של כפפה ליד. אבל ייתכן גם שנוח להגדיר את זה כאהבה כשאת זקוקה למשהו אחר ואולי למישהו אחר.
אני חושבת שהוא לא מצליח לגרום לך לבטחון בקשר. לא יודעת אם בכוונה או לא.
העובדה שיש מצבים שאת חשה שאחרות מועדפות על פנייך, לא טובה. את לא נקראת לי כמי שאיבדה קשר עם המציאות. בכלל לא. אולי סובלת מעודף פרשנות. אבל ככל הנראה יש מספיק סיבות טובות לפרשנות, עבורך.
נראה לי שאת זקוקה לבהירות עבור עצמך ואני לא מחדשת ביחס למה שנאמר לפני. ככל שתזקקי את הצרכים שלך בקשר - מה כן מתממש ומה לא, ובהמשך לזה גם מה זו אהבה עבורך זה יכול לסייע. אחר כך, אפשר להתבונן בגורמים החיצוניים - כן מפריעים לא מפריעים ולמה הם מצליחים לקלקל לכם.
אני בפנטזיה שבן הזוג שלנו אמור לענות על חלק אם כי לא תמיד ולא הכל, של הצרכים שלנו. לא כל אחד יסכים איתי, אבל זו עמדתי.
בשורה התחתונה, המחשבות שאת מתארת נראות לי תוצאה של מצב שהוא לא טוב עבורך רק שאולי מפחיד אותך לראות נכוחה את המציאות הפנימית - שזה לא ה- קשר הכי מתאים לך למרות האהבה הגדולה שלו אלייך.

כמובן, שייתכן שבניתי פה מגדל של קוביות דומינו.

batmea

New member
קודם כל תודה לך על התגובה

שנית, אני לא רואה בבנות או נשים אחרות בעדיפות לפניי. אני אפילו לא מתעסקת בזה כי כמו שאמרתי באחת מתגובותיי מעלה - האחריות על האינטימיות מהצד שלו היא עליו בלבד.
ברגע שאישה משחררת, היא לא נכנסת לפינות של שוטר או של אובר קונטרול שלא אמור להיות עליה כי האפקט מהצד השני יהיה בדיוק הפוך. שלא נאמר שאיבדה את המקום הזוגי שלה בקשר והיא רק צריכה להודות בזה ולהמשיך הלאה.
אם הוא נאמן הוא ישאר נאמן
אם הוא לא נאמן, עניין של זמן לכשזה יתגלה ואז מבצעים החלטה.
אבל לרדוף אחריו או לחשוב ולהרגיש בתוך קשר כרדופה או כמספר 2 מאחורי מישהי? אף פעם לא הייתי וגם לא אהיה. קו אדום. אין טעם לקשר אם כן.
ולכן אני לא מתעסקת בזה.
אני חושבת ומתעסקת במכלול. באם יש לקשר שלנו באמת אוטונומיה, האם כמו שאמרת- הוא היה רוצה ויכול להכיל את מי שאני. ממש שאלות עומק.
אני רואה את המציאות נכוחה יפה. אף פעם לא בניתי לי בניינים באוויר ודווקא בגלל זה נראה לי שהתגובות שלי לפעמים ישירות מדי או מלאות במה בתוכן. בלי טקטיקות.
אבל תודה רבה על שהשקעת מחשבה בדבר. זה תמיד עוזר ונחמד לראות זוויות אחרות של מחשבה.

שאלות העומק שאת שואלת

ואני מצטטת:"האם הוא היה רוצה ויכול להכיל את מי שאני " הם שאלות מאוד בסיסיות. אצלי זה מעורר תחושה שהקשר אינו מספק אותך, בתשתית. יש מי שיגיד שזו פנטזיה שבן הזוג שלנו צריך או יכול להכיל. לא לדעתי. אבל את גם שואלת אם הוא רוצה. זו סיטואציה שעלולה להשאיר אותך בבדידות מדי פעם בפעם.

ענתינו

New member
כל הכבוד לחבר שלך שהוא עוד איתך

את נשמעת אדם מאוד מאוד מבולבל שלא מצליח לתקשר בצורה בהירה ומובנת. קשה מאוד לנהל מערכת יחסים בצורה כזו.

למעלה