רצון העם

mean girl 16

New member
תגובה.

"אינן נחשבות בספירה שלך?" זאת אינה הספירה שלי, כך מקובל! תרצה או לא תרצה. זאת הסיבה שקדימה שמחו לשמוע שיש להם את הרוב היהודי להתכנסות, כשהם ומרצ קיבלו מנדט נוסף, למרות שבלעדיהם גם היה להם רוב אם אתה מצרף את הסיעות הערביות(רוב שבסופו של דבר לא היה להם בגלל המנדט שאיבד פרץ).

the new L

New member
תגובה

את זאת שטענת את הטענה הזאת, ולכן החשבתי זאת כספירה שלך. קדימה שמחו לשמוע? האם אולמרט הצהיר בתקשורת שהוא שמח על כך?

mean girl 16

New member
לא

אולמרט היה מאוד עצוב כשהיה לו רוב יהודי להתכנסות. למעשה, הוא אף בכה כל הלילה. ברצינות, אני לא מבינה את ההתממות המאולצת שלך בנוגע לכל עניין. גם בתקשורת דיברו על המשמעות החדשה של "רוב יהודי" באותה עת, אם זה מספיק כדי לגרום לך להבין שכך רצוי.

the new L

New member
אין מדובר בהיתממות

העניין פשוט מעציב אותי ואני רוצה שהביטוי הזה יעלם מהלקסיקון

טלמ

New member
תהיה הסכמה בני"ל

בארה"ב (ובמדינות אירופאיות המצדדות בארה"ב ותומכות בה כמו גרמניה ופולין) תהיה תמיכה. ממשל בוש ירצה לנצל את הימים הנותרים לו בהשארת חותם כה גדול - קידום גבולות קבע באיזור סכסוך כל כך ידוע. כבר היום נשמעים רחשי הסכמה מצד קונדולוסיה רייס ובוש. גם אם ממשל בוש לא מסכים אידיאולוגית לדבר, הוא יסכים לו, כי רק ככה המפלגה הרפובליקנית (בתקווה שבראשות רייס) תישאר בשילטון. כרגע הם מצטיירים כמכריזי מלחמות קפיטליסטיים. פעילות הומניטרית למען השלום תקפיץ את התמיכה. לבסוף גם בריטניה, בלחץ ארה"ב תסכים לגבולות שייקבעו על ידינו ואני בטוח שאיטליה וצרפת לא יישארו לבד במערכה, וכך ייצטיירו כתומכות עיוורות בערבים. בצד הזה אני אופטימי

mean girl 16

New member
קשקוש!!

ההתכנסות מותנית ב"הכרה במהלך" שאין שום סיבה שלא תהיה! למה שהעולם לא יכיר בנסיגה שלך? בטח שיכיר! אבל מבחינת ארה"ב אין הסכמה על גבולות בלי מו"מ עם הפלסטינים, וזה שאתה נסוג ממקום אחד(שזאת זכותך המלאה) לא נותן זכות להכרה בגושי ההתיישבות.

טלמ

New member
הם יתמכו, אולי לא טיבי אבל השאר כן

3 ח"כים חד"ש תמכו בהתנתקות, זה אני בטוח. לגבי השאר אני לא יכול להגיד כי לא זכור לי. בכל מקרה גם הליכוד המתון יתמוך בצעד, אפילו אם רק כדי להחליש את מעמדו של נתניהו במפלגה. למרות שהייתי שמחר לראות גם "מתונים" כמו לבנת וכץ מחוץ לכנסת - הם בושה למוסד הזה

mean girl 16

New member
ממש לא.

אם לא תהיה הסכמה בינ"ל לגבולות, הם ממש לא יסכימו, זה לא נותן כלום.

למעלה