רצח הד"ר לכימיה ע"י נערות לווי

Old Girl

New member
אני מגנה כל רצח,

לא תומכת ברצח, מתנגדת לרצח וכו' וכו'. אני אפילו טבעונית. אבל קשה לי להאמין שיש זונה שלא מפנטזת על רצח של זנאי. ואם יש אוכלוסייה כל כך גדולה, שכולה זעם כבוש ופנטזיות נקמה - יהיו בקצוות גם אירועים כאלה.

Strawberry FF

New member
זה נתן לי הזדמנות להעלות את נושא הפסול שבזנות

כמה קולגות, לפחות מזה יצא קצת טוב, נראה לי הצלחתי לשכנע כמה. גם אני הרגשתי שקצת מגיע לו, ובגלל שבעבודה שלי בדיחות על רצח זה די שגרה, אז יכולתי להתבטא בחופשיות. בהתחלה אנשים טענו "אבל מה מסכן זקן ערירי בלה בלה בלה" אבל בסוף הצלחתי לחדור לכמה, ראיתי את הגלגלים מסתובבים להם בראש, חייבת לציין שטיעון שהיה הכי אפקטיבי הוא ההשוואה למכירת איברים (שראיתי שהרבה מכן פה בפורום משתמשות בו- אז תמשיכו זה עובד) אנשים שמתנגדים למכירת איברים גם "בהסכמה" כי זה ניצול ברור של מצוקה, אין שום סיבה שלא יתנגדו גם ל"השכרת" הגוף, שזה ניצול ברור של מצוקה, כאשר אין חולק על הנזקים האיומים שהזנות גורמת לעוסקות לה, והבחירה היא לא לגמרי חופשית/בגיל צעיר מדי להפעיל שיקול דעת/ כמעט בלתי הפיכה הקושי הוא להילחם בקיבעון המחשבתי של אנשים ש"סקס זה זכות אדם" ומי שמכוער/ נכה/זקן /בודד פשוט חייב "לקנות" סקס כמובן שאף אחד לא מת מחוסר פורקן ואפשר לחיות חיים מלאים גם ללא סקס (ובכל מקרה אסור לפגוע באדם אחד כדי לספק צרכים של אדם אחר כמובן-אבל מחרפן אותי כמה חשיבות שאנשים מייחסים לסקס) אבל שורה תחתונה- יש תקווה.

imc69

New member
מי שהולך לישון עם נחשים...

שלא יתפלא אם יקום יום אחד עם הכשה... עדיין, מה שאותו פרופסור הרבה פחות גרוע בעיני מהשמחה לאיד המזוויעה פה. לדעתי, כמה מכן פשוט איבדו צלם אנוש. הזמנת זונה זה לא אונס בשום מדינה וגם לא יהיה אונס אף פעם. לכל היותר יוצא מהחוק ויהפוך לעבירה כלשהיא בני עצמה. להפוך את זה לאונס זה בער כמו להפוך לאונס את המקרה שעלה פה בשירשור אחר על אישה ששוכבת עם בן זוגה כש"לא בא לה".

למעלה