רציתי לדעת אם מוכרים

Tragedy

New member
רציתי לדעת אם מוכרים

קופסת אוסף של כל האלבומים של הלהקה ואם כן כמה היא עולה?

JimiH

New member
כן, יש קופסא כזו

קוראים לה בפשטות Shine On והיא מכילה את האלבומים: Wish You Were Here The Dark Side Of The Moon The Wall Animals A Momentary Lapse Of Reason Meddle Saucerful Of Secrets ודיסק בונוס שאני האמת לא יודע מה יש בו. בצליל ודומיהן תמצא את המארז בסביבות ה-900 שקל, אבל אני אצרף לך קישור שתמצא אותו ב-650. אני אישית בזמנו רציתי לקנות, אבל היו לי כבר מספר אלבומים כבר שיש שם, והאמת הכי עניין אותי הדיסק בונוס ההוא, אבל להוציא 650 שקל על מארז עם 3-4 דיסקים שאין לי זה טיפה לא משתלם, אבל אם אין לך את הדיסקים הנ"ל, אני מציע לך לקנות דרך הקישור שאני אצרף. אגב באותה הזדמנות, מישהו כן יכול לפרט מה יש בדיסק ההוא? http://www.musicaneto.com/disk_details.asp?disk_id=1240

flowerboy69

New member
כן

יש שם את השירים מחמשת הסינגלים הראשונים שלהם.כמו כן ישנה קופסא נוספת אבל של תקליטים ויש בה את כל האלבומים לפי הסדר עד animels

weird dust

New member
זה נשמע טוב העד אנימלס

לא ראיתי את זה אם תוכל להפנות אותי בקישור למקום זה יהיה נחמד. ובקשר לשיין און והדיסק בונוס - את האמת לא ההיתי קונה אותו, לא כל הדיסקים שם הכרכיים בכל בית (לטעמי). הדיסק בונות מכיל את השירים הבאים: Arnold Layne, Candy And A Currant Bun, See Emily Play, Scarecrow, Apples And Oranges, Paint Box, It Would Be So Nice, Julia Dream, Point Me At The Sky, Carefull With That Axe Eugene. לדעתי מומלץ לקנות את ראליקס ששם יש את רוב השירים הנחוצים שלא יצאו קודם לכן וזה כמובן זול יותר. אם לא יצאה גירסה מוקטנת לדיסק בסיבות 97 לדעתי צריך לבדוק ולחפש.

flowerboy69

New member
לכל מי שבונה על זה...

אם אתם לא יודעים אני אספן וככזה אני מספר על דברים שקיימים ולא תמיד על האפשרות להשיג אותם... הקופסא שסיפרתי עליה נקראת-first xi ויצאה בשנת 1979 ב 1000 עותקים בלבד מידי פעם רואים אותה נמכרת באינטרנט ככה שזה לא משהו שלא ניתן להשיג אבל המחיר...זה סיפור אחר.בקופסא הזו יש בונוס מיוחד-את הגרסה האנגלית היחידה של מה שנקרא-pic.disc כלומר תקליט שמודפס עליו תמונה-של התקליטים dark side ו wish you... לפעמים אנשים מוכרים רק אותם מתוך הקופסא במאות פאונדים אנגליים!!! לי כל העסק עלה משהו כמו 500 דולר לפני כמה שנים... הקופסא הזו יצאה גם במדינות אחרות בעולם תחת שמות אחרים במחיר זול יותר... מי שרוצה באמת אוסף שיחסית עוד אפשר להתמודד עם העלות שלו באמת יכול לרכוש את shine on אני אהבתי את הספר שיש בו ואת כל העסק מבחינה חיצונית וכמובן את המוזיקה למרות שאני אישית אוהב יותר את הדיסקים הלא מחודשים. לגבי אוסף כמו שנאמר פה רליקס הוא טוב ויש עוד משהו שאף אחד לא הזכיר בכלל שנקרא-works זה אוסף של שירים בגרסאות מיוחדות וכולל את השירים brain damage ו eclipse בגרסאות הקאואדרופוניות הנדירות שלהם.זה דיסק רגיל שיש בכל חנות וכדאי מאוד לשם לב אליו.

weird dust

New member
כן אז שמעתי על הקופסא

היא מוזכרת באול מיוזיק. לא הבנתי את הרעיון של הפיק דיסק? מה יש בו?? זה תקליטים כויניל? את וורקס אני מכיר אבל לא ממש שמעתי.

flowerboy69

New member
כן

זה תקליטי ויניל שמודפסים על תקליט עם תמונה.השניים שסיפרתי עליהם נדירים מאוד.ישנם גרסאות כאלה לכל אלבומי הלהקה כמעט אבל רובם אינם ככ נדירים.תקשיב לוורקס הוא ראוי ליחס...

weird dust

New member
שמעתי את וורקס

כמו שכולם יודעים האלבום הוא בעצם אוסף משנת 83. באלבום ישנם 10 שירים וכולם מהתקופה של עד הצד האפל. יש בו קטע הופעה של בריין דאמג' ועוד כמה שירים ידועים כמו וואן אוף דאווז דייז וסט דה קונטרול. שיר מוזר שיצא לי למצוא שם זה את: Several species of small furry animals. מי לעזזל חשב על זה? למה בסוף יש את הג'וקים של ג'ו? (למי שראה את ג'ווז אפרפמנט), וכן השיר עושה חשק לגדל עכברים בסלון של אמא
. הוא לא רע אבל עדיין ההיתי מעדיף לנהשקיע את הוני הלא גדול ההיתי מעדיף את ריליקס.

flowerboy69

New member
קודם כל

הקטעים מהצד האפל הם לא הופעה אלא קאואדרופוניים. דבר שני...רליקס הוא האוסף האנגלי ווורקס הוא האוסף של ארצות הברית למרות שכנגד רליקס עומד למעשה האוסף best of...

רליקס יצא בכל העולם

ועוד בתחילת שנות השבעים. Works יצא בתחילת שנות השמונים, כחלק מההתחיבויות המשפטיות של הפלויד לחברת התקליטים האמריקאית שלהם. אין קשר בין השניים. היחוד של Works הוא שזה המקום היחידי בו ניתן כיום להשיג את גרסת האולפן הרשמית לקטע Embryo. (אם כי אתה בוודאי מכיר הדפסות מהונג קונג-תחתית, שבהן זה גם נמצא).

Jflyaway

New member
גרסה של RELICS שנמכרה בישראל

בתקליט, בתחילת שנות השבעים, נשאה את שם האלבום : ANTIQUITIES . מעט יודעים על זה. הייתי אחד הקונים המאושרים שזכו לקנות את זה. זה היה לפני שהגיע לארץ הגרסא שנקראה RELICS כמו כן, הייתה תקופה (מאוד) קצרה שבאירופה ניתן היה למצוא אוסף שנקרא MASTERS OF ROCK תוצרת איטליה ו/או גרמנייה. גם את זה זכיתי לקנות, למזלי (היום האוסף הזה נדיר) ב "נגלה הראשונה" של הוצאת הדיסק של RELICS זמני השירים הכתובים לא נכונים. שימו לב לזה. J

Jflyaway

New member
ואגב - ככל שזכור לי

החפיפה בין השירים ב ANTIQUITIES וב RELICS לא היתה זהה.. אבל קשה לי לחתום על זה כי מכרתי את ANTIQUITIES לחנות "פאז" לפני מעל ל 25 שנה...

weird dust

New member
נשמע מעניין העיניין

כיום אני מחפש בארץ (באזור הצפון) תקליטים וכמעט ולא מוצא. מידי פעם אפשר למצוא אדיוט מבורך שמוכר את התקליטים שלום (איך גם אני ההיתי אדיוט ולא קניתי את הפייפר, איך??). מה מכיל ה-MASTERS OF ROCK? (איזה שירים) לא יצא לי להיתקל בו באינטרנט.

Jflyaway

New member
לא זוכר את סדר השירים

כי זה אצלי בבית ואני בעבודה... אבל אלו השירים: MATHILDA MOTHER CHAPTER 24 SEE EMILLY JULIA DREAM PAINTBOX ARNOLD LAYNE CANDY AND THE CARROT BUN APPLES AND ORANGES IT WOULD BE SO NICE יצא לפחות ב 3 עטיפות שונות. שלי תוצרת גרמניה עם סאונד פנטסתי, עטיפה מוזהבת עם ציור של דגל אנגליה.

weird dust

New member
בקשר ל-APPLES AND ORANGES

שמתם לב שבעצם שום אלבום לא מכיל אותו עוד 92 באלבום של שיין און. אין שום דבר רישמי שמכיל אותו. יש איזה משהו מאחורי העיניין שהוא לא כל כך נפוץ? הוא אחד מהסינגלים יותר מצליחים של התקופה שבין 65-67 עד שהוציאו את הפייפר ואפילו יש לו קליפ ככה שקצת מוזר שהרבה אחרים כן והוא לא נכלל.

הסינגל נכשל מסחרית

וכאשר EMI הרכיבו את RELICS הם רצו לכלול קטעים “מוכרים” יותר. תודעה הסטורית לא היתה בראש מעייניהם.

Jflyaway

New member
זה היה סינגל .. וגם B SIDE

יצא באוסף הקצר הנהדר של הסינגלים שיצא לפני כמה שנים במקביל להוצאת גרסת MONO לפייפר. קניתי אותו בפאריז, דיגיפק, נדמה לי שזה LTD EDITION ועכשיו ההיילייט: הסאונד באלבום MASTERS OF ROCK הרבה יותר טוב מהרימסטרים שבאוסף הסינגלים הזה. אני מת על השיר. זה כמו BARRETT סולו... ואולי... קצת כמו VEGETABLE MAN

weird dust

New member
גם אני מאוד אוהב את אפלז אנד אורג'ס

והוא מופיע בשנת 1997 באלבום עם 6 שירים שקוראים לו משהו כמו שלושת הסינגלים הראשונים והוא מעיין גירסה מקוצרת לדיסק בונוס של שיין און.

Jflyaway

New member
זוהי ההוצאה שדיברתי עליה

DIGIPACK חמוד כזה. נדמה לי שהוא וגרסת המונו של פייפר כבר לא בדפוס/הפצה? ציפ? את יודעת אולי?

אכן

הן ה- 1967 sampler והן גרסת המונו של פייפר, יצאו בהדפסות מוגבלות בשנת 1997, והם אינם עוד בדפוס. ה- sample כלל את השירים: Arnold Layne Candy and a Currant Bun Scarecrow See Emily Play Apples and Oranges Paintbox כולם בגרסאות מונו, לא סטריאו! אגב, גרסת המונו של פייפר מומלצת ביותר. המיקס לגרסה הזו נעשה ע”י סיד בארט עצמו, והוא עולה, לטעמי, על המיקס של הסטראו, מבחינה אמנותית.

למעלה