רציתי לדעת אם מוכרים

weird dust

New member
בהחלט יקר והשאלה אם שווה?

אבל השאלה באמת מה עדיף? אני ההיתי ממליץ לקנות את האלבומים שאתה אוהב ואת רליקס כאלבום בונוס
היום אני ניכנס לחנות דיסקים, עולה לקומה השניה מחפש תקליטים יד שניה, לא מוצא (הרי למה שאני ימצא??) יורד למטה ורואה דיסקים ואז ככה יורד החשק לקנות. אם ההיתי מספיק חזק אז כל שבועיים ההיתי קונה דיסק ולא מחפש את התקליט שלא יגיע בקרוב.

weird dust

New member
החומה ואני

את החומה שמעתי הרבה פעמים וגם את הסרט ראיתי מספר פעמים. אני לא מוצא לנכון לקרוא לחומה פינק פלויד. רוג'ר ווטס עשה שם הכל ואפילו פיטר אנשים חשובים מהלהקה. אני ממליץ לקרוא כאן את מה שכתבנו ליפני מספר ימים ועד היום, היו מספר המלצות על דיסקים בינהם הצד האפל ווויש יו וואר הייר.

אתם שוכחים רק דבר אחד

יש ב-Shine On גם ספר, בכריכה קשה, עם המון חומר מעניין, ראיונות, הסיפורים שמאחורי עטיפות האלבומים וחומר מוסף, שהופך את כל העסק לכדאי מאד אם אתה חובב פלויד שרוף. הדיסקים הם גם remastered (ובזמן שאני רכשתי את הקופסא לא היו כאלו בודדים), וגם מגיעים כולם באריזה שחורה, שכאשר שמים אותם אחד ליד השני מקבלים את המנסרה. בקיצור: לשרופים - שווה גם שווה. לאחרים - כל החומר המוסיקלי זמין גם בדרכים זולות יותר.

לשרופים בלבד

שצריכים שיהיה להם כל דבר שהלהקה הוציאה. נכון שהאלבומים הם ברימאסטר, אבל מאז כבר יצאו חלק מהאלבומים ברימאסטר נוסף, וב-SACD, וכו', ועוד יהיו רימאסטרים נוספים בדרך, ואם ירצה השם ודייויד גילמור - גם קטעי בונוס. אז בשביל מה להוציא מאות שקלים על זה? והחוברת, שהיא נחמדה, לא מוסיפה הרבה על הדברים שכבר ידועים, וניתן לקוראם במקורות אחרים.

Jflyaway

New member
אתם מדברים על הקופסא?

אולי אתה צודק, מיותר. אבל אני מכיר אחד שקנה אותה במחיר מלא... חבל שהוא לא שמע בקולך

weird dust

New member
אני בטוח שהוא שמח עד לב השמיים

אז בשביל ההרגשה הטובה שלו שמח איתו, התלהב גם אתה מהספר ותישמע את הדיסק בונוס הנהדר לדעתי
(חבל להרוס לחבר שהשקיע כל כך הרבה)

למה לא פשוט לתת

קישור לדיסקוגרפיה של הפורום, בה יש את כל הפרטים על הקופסא? וברשותכם, אנא אל תתנו קישורים לאתרים מסחריים. מותר לתת את שם האתר (או חנות, וכו),

Fatach

New member
בדקתי עכשיו, ו....

יצא שכל האלבומים שכלולים ב Shine On למעט הדיסק בונות עולים ביחד כ- 87$, לעומת $286 שעולה shine On (עפ"י אמאזון.) עכשיו נשאלת השאלה האם אתם מוכנים לשלם עוד כ 200$ בשביל איזה ספר ודיסק בונוס...למרות שבארץ זה עולה פחות (משום מה) אבל זה עדיין יקר...

למעלה