רציתי לדעת אם מוכרים

flowerboy69

New member
ישנה גרסה

מאוד דומה לפייפר החוקי לדיסק sacerfoul...במונו.כולל שירי בונוס.שווה מאוד.

Jflyaway

New member
לא יודע

אני אוכל את עצמי על שמכרתי אותו. לדעתי זה היה ישראלי בלבד.

אשמח לראות לינק

לפרטי האלבום, שכן לא מצאתי כל התייחסות אליו, בחיפוש שעשיתי. נראה לי שבאמת מדובר בהדפסה ישראלית נדירה.

flowerboy69

New member
אל תלכי רחוק

הוא נמכר כמה זמן באמזון ואולי יש אותו עדיין כי הם מוכרים גם יד שניה מאנשים פרטיים

flowerboy69

New member
לאאא

אני דיברתי על הדיסק ולא על התקליט אם הכוונה לתקליט הזה אז זה משהו אחר לי אין אותו ולא זוכר אותו אבל אני יברר לגבי פיקניק אבל יש לי לינק והוא עולה כ 200 שקל.

יצא דיסק ל-Antiquities?

זה מעניין. לא מצאתי את זה באמזון. האם תוכל לתת לנו לינק? תודה.

flowerboy69

New member
עכשיו הבנתי

שאמרת שלא ידעת התכוונת לתקליט שהוא הזכיר.הבנתי.עוד רגע יגיעו פרטים...

flowerboy69

New member
לפי הדיסקוגרפיה הרישמית

התקליט לא יצא רשמית אם הוא יוכל לספר מה רואים על העטיפה או לתת צילום שלה זה יעזור

flowerboy69

New member
אם הכוונה לדיקס המקוצר אז לא

זה נקרא-first 3 singles וכלל את 3 הסינגלים הראשונים.הוא היה בעבר הרבה בארץ אך הוא איננו הוצאה ישראלית.

flowerboy69

New member
חחח

מסטרס נדיר רק בגרסה המקורית שלו שנקראת-best of ויצאה רק בהולנד למסטרס יש 2 גרסאות אחת עם ציור של חברי הלהקה שהוא הראשון ואחר עם דגל אנגליה בזהב שהוא השני

Jflyaway

New member
למצוא גרסת אולפן ל EMBRYO

הייתה החלום הרטוב שלנו בסבנטיז... להזכירכם שבוטלגים כמעט אי אפשר היה להשיג. PP הקליטו את זה ב 1969 בשביל UMMAGUMMA אבל לא היו מרוצים. EMI שמו זין, כרגיל, ונתנו לנורמן סמית לעשות מיקס לשיר הזה (ככה...מאחורי הגב...) ב 1970, ומיד הכניסו אותו לאלבום אוסף כפול שנקרא PICNIC. האלבום כלל גם הרכבים אחרים, ביניהם, קטעים של דיפ פרפל, בארקלי ג'יימס הארווסט, ושל להקת הפולק-רוק ה"מחתרתית" BATTERED ORNAMENTS שאני אישית מאוד אוהב. PP הכעוסים והנבגדים, דרשו מיד להוריד האלבום מן המדפים, וכך היה. בינתיים נמכרו כמה מאות עותקים... וידוע על קיומם של 2-3 כאלו אצל אספנים פנאטיים, היום.

האלבום יצא ברימאסטר

לא מזמן. או שאמור לצאת. אני בטוחה ששמעתי על זה. המצחיק בכל הסיפור הוא, שהפלויד דרשו את הורדת האלבום כי הם לא היו מרוצים מההקלטה של השיר, ורצו לעבוד עליו עוד. במקום זאת, הם ניגנו אותו בהופעות במהלך כל תחילת שנות השבעים, והרשו להכליל אותו באוסף Works - בדיוק בגרסה שהופיעה בPicnic. הסיפור כולו מצוי ב”דיסקוגרפיה” של הפורום.

flowerboy69

New member
ואני אחד מהם!!!

יש לי את פיקניק חיפשתי אותו כמה שנים.אני יכול להשיג אותו למי שיהיה מעוניין אבל פרטים רק בהודעות.

flowerboy69

New member
חבל מאוד

שמישהי שטוענת להיות אוהבת של הלהקה מדברת לא פעם ככ בנימת זלזול על הפריטים האלה אם זה לא מתאים לך אולי כדאי שתחפשי תחום אחר אני אוהב וחי ממה שאת מכנה "פריטי הונג קונג תחתית" ואת יודעת משהו?גם אנשים אחרים למשל אביב גפן הוא כזה. מה שכתבת איננו נכון. אם תעמיקי בהיסטוריה של התקליטים תגלי שרליקס יצא כאוסף שנחשב לאנגלי ונכלל בדיסקוגרפיה האנגלית וזאת למרות יציאתו במדינות אחרות.אם יותר קל לך תראי אותו כאוסף של אירופה.ארצות הברית הוציאה את וורקס שהוא אוסף שונה. במקור יצא בהולנד תקליט בשם-the best שהוא הראשון ואחריו יצא גרסה שניה בשם masters of rock ואחריו גרסה שלישית בשם masters of rock vol 1 כולם בעטיפות שונות. בקוריאה יצאו 2 אוספים בשם best of כמו כן יצא תקליט הופעה יחודי משנת 88 יצא גם אוסף יחודי בשם best of בברזיל יצא אוסף גם בפולין נדמה לי השיר embryo נמצא באוסף הטוב שהוזכר פה שקיים בעותקים בודדים

אין לי מושג

מדוע אתה קושר את Relics ל-Works. שוב, רליקס היה אוסף שיצא בכל העולם, בתחילת שנות השבעים. הוא יצא גם בארה”ב, ביולי1971 ראה כאן, למשל. http://pinkfloydhyperbase.dk/albums/relics.htm לכן זהו איננו אוסף “אנגלי”. Works, לעומת זאת, היה אוסף אמריקאי, שיצא בתחילת שנות השמונים בחברת “קפיטול”, כחלק מההתחיבויות החוזיות של הפלויד לחברה זו, לפני תום החוזה שלהם עמם. ראה בעמוד הזה: http://pinkfloydhyperbase.dk/albums/works.htm בכל מקרה, לשני האוספים האלו אין קשר להדפסות האירופאיות של Masters of Rock/Best of... http://pinkfloydhyperbase.dk/albums/masters.htm

למעלה