רציתי לספר לכן שילדתי ביום ששי

limori

New member
רציתי לספר לכן שילדתי ביום ששי

ילדתי את נעה ביום ששי. למי שזוכרת את הלידה הסיוטית שלי באסף הרופא אז בהחלט אני יכולה להגיד שהיתה לי חויה מתקנת. אמא שלי ודיויד היו בלידה היה לי מרדים מדהים - בארץ הזרקת האפידורל היתה סיוטית ואני חייבת להגיד לכם שחוץ מדקירה קטנטונת לא הרגשתי שום דבר. הגניקולוג שלי הוא חלום בורוד האחיות כולם היום מדהימים מדהימים. אני מאחלת לכולם לידה מרגשת כמו שלי למרות שילדתי בניתוח קיסרי. ועכשיו שאלונת קטנה אתן ממליצות או לא ממליצות על מוצץ?????? לימור

חוה 1

New member
לימורי מזל טוב ../images/Emo6.gif

אני מקווה שיהיה לך גידול קל ונעים. ומוצץ? בטח שאני ממליצה , מרגיע וטוב.

דיאנה1

New member
הי לימור, ../images/Emo49.gif גדול גם כאן...

לא כדאי להשתמש במוצץ או לתת בקבוק עד שההנקה מתבססת, בערך בגיל 6 שבועות. איזה כיף לשמוע שהיתה לך כזו חוויה מתקנת.

מזל טוב להולדת נעה המקסימה../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif

שלחתי לך אי מייל נשיקות ולהשתמע

michal@gal

Active member
מנהל
שוב מזל טוב

שמחה שהלידה היתה מרגשת. אני מאד ממליצה על מוצץ. מאד עזר לילדים שלי. אצלי לא היתה שום בעיה בשילוב מוצץ כבר מההתחלה עם הנקה לזמן ארוך.

anat30g

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo39.gif../images/Emo20.gif מזל טוב../images/Emo20.gif../images/Emo39.gif../images/Emo20.gif

לימור המון המון מזל טוב להולדת נועה... http://anat.sweethome.co.il/babygirl.htm שתזכי לגדל אותה בשלווה ונחת
ענת

מאיה10

New member
מזל טוב ושימשיכו החוויות החיוביות!

אני בעד מוצץ. הנקתי והבלבול עבר אחרי יום וחצי. לתומר זה מאוד עוזר להרגע אבל כל ילד שונה.

מזל טוב ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

מוצץ?? בוודאי! אחרי הלילה הראשון בו לא ישנו כלל, המוצץ היה מושיע לאומי.. ובעצם עד היום - שנתיים +3 אז שוב מזל טוב, בריאות, אושר ונחת הדדיים מאי

ברלה

New member
המ המון מזל טוב

איזה אושר עילאי!!! קשה לתאר במילים!!!! ואני מצטרפת לתומכים במוצץ. זה באמת עוזר להרגיע (דרך אגב אני מצצתי מוצץ עד כיתה ב´, באמת באמת, סיפור אמיתי, ואני מה זה רגועה ... אבל לעיקר מזל טוב

יונית ש

New member
../images/Emo49.gif רק אושר ואושר

מהקטנה. ולגבי מוצץ. אני בעד. זה נפלא שיש משהו שמרגיע את הילד. חוץ מציצי או אמא. אבל יש לקחת בחשבון כי המוצץ נופל בלילה וצריך להרים אותו... שוב מזל טוב יונית

meira

New member
מזל טוב ענק!!! ../images/Emo65.gif

שמחה שהלידה עברה כחוויה מדהימה שכזו. לגבי מוצץ את צריכה לנסות. כי גם אם תחליטי שאת רוצה, הקטנה עלולה לסרב. יש תינוקות שבשום פנים ואופן לא מוכנים לקחת מוצץ

../images/Emo77.gifמזל טוב לנעה וגם ללימורי

שהפכה לאמא בשנית. שיהיה רק נחת אושר וכיף. ולגבי מוצץ, זה אכן מאוד מרגיע את הקטנטונת שלי

מזל טוב לימור ../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif

נשמע שעברת חווית לידה חיובית מאוד. אני בעד מוצץ זה מאוד מרגיע גם את הילד וגם את ההורים. אני זוכרת שאורן הייתה לפעמים חסרת מנוחה, המוצץ פשוט השרה עליה מעין שלווה והעיניים היו נסגרות. לשמחתי היא זרקה אותו בגיל חצי שנה, ככה שאנחנו לא צריכים לעבור הליך של גמילה. חוץ מזה שנראה לי הרבה יותר קשה לגמול מאצבע מאשר ממוצץ. המון מזל טוב

ode

New member
מזל טוב !! ../images/Emo140.gif

ולגבי המוצץ- בטח. סותם פיות בדוק...

למעלה