רציתי לשתף אותכם : היום שללו לי את הבקשה

predoc

New member
חייב להגיב גם

זוכר את השאלה שלך וזוכר את התשובות שקיבלת לא זוכר שהתייעצת עם מישהו לגבי מכירת דירה או התפטרות מהעבודה בטרם תקבלי ויזת סטודנט ביד גם לא זוכר שתארת בדיוק את נושא הלימוד את אורך הלימודים. יש פה מספיק הוכחות בפורום לכאלו שהגישו בקשה ל PR ולאחר מכן בקשה לויזת לימודים ולומדים פה. ישראלים כמו זרים אחרים שאני מכיר בסביבת העבודה והחברים ואין עם זה שום בעיה. לא קיבלת אישור כי פעלת בסדר פעולות לא נכון וביצעת פעולות שאין לבצע שמבקשים מעמד זמני במדינה זרה. הצגת מצג של עוזבת את הארץ מנתקת כל קשר - שגם אם הכוונה שלך לא היתה לעזוב ולא היה תיק פתוח - אני בספק אם היית מקבלת ויזת לימודים למקצוע שבחרת לשנה אחת. כן יכול להיות אדם בלי דירה , גם יכול להיות אדם בלי עבודה, אבל השילוב כבר היה מדליק לקונסול נורות אדומות. מכירה והתפטרות מעבודה בתקופה האחרונה מדליקות עוד יותר מהנורות הקודמות... ותיק ההגירה גורם למנורות להבהב. העובדה שלא מדובר בתקופת לימודים ארוכה או הכשרה מקצועית אקדמית מקיפה סגרו את הגולל על הבקשה הזאת. האנשים פה טורחים לתת תשובות מקיפות ככל שניתן בהתאם לנתונים שאנשים נותנים. אם קיימת בעיה לחשוף מידע וצנעת הפרט יש מסרים אישיים ותקבלי תשובות שם ממגוון אנשים פה בתחומים שונים. כל אחד "לקח" על עצמו איזה תחום התמחות ומעניק תשובות בתחום שהוא יודע טיפה יותר טוב מאחרים. משתתף בצערך על הסרוב שקיבלת ועל הסיטואציה שנקלעת אליה. מבחינת עצות אופרטיביות. חפשו מהר עבודה חדשה. שכרו דירה או רכשו חזרה אחת אחרת. ומקמו את עצמכם שוב בישראל על להודעה חדשה שבה תגיע הבקשה שלכם ל PR לראש התור. לימדו אנגלית ותעשו ILETS כדי לשפר את מצב הנקודות ( לא מסכים עם הדיעה ש 67 זה מספיק - לדעתי הבילתי מוסמכת ככל שיש יותר נקודות האינטרס של הקונסול לבדוק ולפשפש בנקודות שאולי יכולות להיות בספק קטנה - אם יש לך 80 ו 5 בספק מה יעזור אם יוכיח שהם אכן לא קיימות- אבל זאת רק תאוריה שלי.) כדי להגיע מוקדם לקנדה. לאחר שיפור האנגלית - הרשמי ללימודים אקדמאיים ארוכי טווח. תואר שני או דוקטורט או לימודים מקצועיים דומים. אם תקנו דירה תוכלו לקחת הלוואה ללימודים ולתקופה הראשונה בקנדה והדירה תשמש לכם כביטחונות וגם כאספקה סדירה של כסף משכר דירה עד שתתארגנו שם על עבודה חדשה. מוכרים דירה רק לאחר שמקבלים את ה PR ביד , מגיעים עושים לנדינג מוצאים עבודה והכל נראה שהולך טוב ומחליטים לקנות דירה בקנדה. לא רגע לפני (לדעתי). מסכים עם האחרים שטענו שאין טעם לערער על ההחלטה. סתם תכנסו לדעתי האישית והלא מוסכמת להוצאות מיותרות תקוות שוו ותפגעו במהלך החיים שלכם בישראל. זהו על קצה המזלג...אם את זקוקה לעוד עזרה או עצה את מוזמנת לשאול פה או במסרים אישיים.

shaishai3

New member
תסתכלי על זה מנקודת מבט של קצין ההגירה

מצטער שעברת את החוויה הלא נעימה. אבל באמת שאני לא מופתע 1. אתה מגיע ללימודים שאינם אקדמיים 2. מכרת את הבית בישראל. 3. כל המשפחה באה איתך. 4. הגשת בקשת הגירה. איזה אדם מוכר את נכסיו מתפטר מעבודתו טס חצי עולם ובא ללמוד אנגלית? זה נראה כאילו כל הלימודים הם אמתלה להגיע לקנדה על מנת להשתקע. .הצגת את הדברים כאילו כל עיקר קשריך עם ישראל מתנתקים (בית הקבע ועבודה) אני מכיר מספר אנשים שקיבלו ויזה ללימודים אקדמיים (תארים מתקדמים) אחרי שהגישו בקשה ל PR. כך שזה אפשרי הכל תלוי בדרך שמציגים את הדברים.

ha hobit

New member
מטבוחה,ממש צר לי עליכם, באמת!

ואת כל ההודעות שכתבתי ,כתבתי בטון לא שיפוטי. ועל מה יש לשפוט אותך על זהשאת ישרה ואמרת את האמת? אבל הבעיה היא עם האמת, כי האמת היא שאין לכם כוונה לחזור והפקיד עלה עלה על זה בגלל שנרשמת רק לשנה אחת וללימודי שפה. אני בטוחה שאם היית מציינת את הפרטים האלה מראש היו מייעצים לך פה להערך אחרת, אבל לא את, ובטח לא אנחנו חשבנו שמה שקרה יקרה... גם אנחנו במקביל לפורום נעזרנו בעו"ד (איטל וינברג) היא לא יצגה אותנו אלא רק עזרה לנו בשלב מילוי הבקשה, אמנם את רוב התהליך (הרי הוצאנו כמעט כל ויזה על הפלנטה עד ה PR המיוחל) עשינו לבד אבל כן התייעצנו ושאלנו גם פה וגם איתה. אני אישית כן הייתי ממליצה להתייעץ עם מומחה כי כל מקרה הוא לגופו ואף אחד לא יכול לתת ניתוח ועיצות ספציפיות בפורום. ממש כואב לי עליכם, וחבל לי אבל אני בטוחה שעוד תחצו את הגלובוס, יש פשוט עוד מהמורה מעצבנת ביותר בדרך. שוב, שיהיה בהצלחה.

למעלה