רציתי לשתף אתכם בחוויה בלתי נשכחת

beitar

New member
האמת שלאמא שלי יחסרו עוד כמה דברים

בטרם הלינוקס יהווה בשבילה חלופה בלינוקס. בעבר, אגב ניסיתי ללמד אותה לעבוד עם לינוקס (פתחתי לה שם משתמש , עם ססמא מאוד קלה), המערכת היתה מגיעה לגנום, כמובן שעשיתי לי בשנית בר מאוד נוח עם כל מה שיכול לעניין אותה (רק משחקי קלפים מסוג סוליטייר). לא התלהבה מהעניין.. טענה שהפריסייל של חלונות מהנה יותר. (זה בתקופה שלא היה מותקן חלונות כלל, וניסיתי לחפש את ה freecel.exe כדי להריץ אותו בשבילה דרך wine, אבל לא מצאתי אותו...)

beitar

New member
תהנה.

כל אחד עובד עם מה שמתאים לו. זה כל היופי בתחרות....

רק אל תשכח לקחת ..

"חיזוקית" של הדס ... זה אולי יעזור כשהווירוס יגיע .... יכול להיות ש XP זה הדבר הכי טוב בעולם (אתה אמרת..) ויכול להיות שגם אותי ראית אומר עליו כמה דברים היום (את האמת אני חושב) - אבל עדיין לא דיברנו כלל על אבטחה .. בכל אופן אל תשכח כל לילה לפני השינה לשפוך עליו כמה טיפות של "חיזוקית" .. כי אם זה לא יעזור .. אולי אללה יעזור (תאמין לי שניהם לא יעזרו שהווירוס יגיע..)

מול

New member
אני אספר לך מה מפריע לי בMS בעיקר

החוסר יכולת למצב את המערכת לפי רצונך ! אצלם יש " תעשה את זה בדרך שלי ,או לא בכלל " ושום עיצוב יפה לא יחפה על זה. לדוגמא חסימת הקבצים באאוטלוק XP . סה"כ הכיוון נכון ,אבל לא להשאיר למשתמש שום אפשרות תפריטית להחליט לבד מה הוא יחסום לגמרי ,מה ישמור על הדיסק , ומה יפתח ( אלא בעזרת משחק עם הרג´סטרי ). בסה"כ אני עובד רוב הזמן ב"חלומות 2000 PRO " ודי מרוצה . אם אתה נהנה מwin XP (ועוד מגיע לגבהים.... ) מי אני שיעצור אותך

למעלה