רציתי לשתף אתכן...

TWEETY =^.^= 6

New member
ולי צורם המילה "צרמה" אורחת לרגע

כל אחת מאיתנו מדברת מהמקום הפרטי שלה, מהבפנים שלה/ מהרגשות שלה /מהאני מאמין שלה/ מהלב שלה/ ומכל מקום אחר שהוא פרטי לכל אחת מאיתנו. אין פה נכון או לא נכון, אין פה שום דבר שיכול להיות כזה גרוע עד כדי כך שיצרום לאחר...הכל נכון, הכל בסדר והכל מקובל, העיקר שיבוא מתוך תוכנו והעיקר שנהיה מאושרות, אז תקראי לכך מצווה או רצון לשמוע את המילה אמא - מה זה חשוב בכלל,כל אחת מאיתנו קוראת לילד בשמו מהמקום שלה, העיקר והשורה התחתונה,,,זה האושר העילאי של כל אחת ואחת מאיתנו. שיהיה לך אחלה יום שבעולם TWEETY

מרבי שלי יקרה

אני כל כך מעריכה את אומץ ליבכם. בלילה הנורא שקיבלנו את ההחלטה להפיל, קיבלנו החלטה שיהיו לנו ילדים. אמרתי לאהובי, שהיה נגד אימוץ, שאם אנחנו לא יכולים לעשות ילדים משלנו, כי יש בעיות גנטיות או כרומוזומליות, אז לא נוותר על החלום. נביא ילד מהלב. אנחנו כרגע עוד מנסים משלנו, אבל אם אצטרך לעבור סדרות של הריונות כושלים, לא נוכל לעמוד בכך ונאמץ. חשבי על כך אהובתי שבמילה אימוץ, מסתתר אותו שורש של אומץ. אומץ לבצע צעד כזה ולקבל החלטה כזו. מחזקת אתכם ושולחת את אהבתי זוהרה

רומי 007

New member
מרב וערן

רציתי לומר לכם בהצלחה ויישר כוח. אימוץ לא מתאים לכל אחד. הרבה מפחדים מהפטליזם שבעניין ("אי אפשר להחזיר לסופרמרקט") אבל זו תפישה שגויה - כי גם תינוק שנולד בעקבות הריון לא מחזירים. ההבדל היחיד, לכאורה, הוא עניין ה"בשר ודם" ועצם ההריון שהאם עוברת עם תינוק ביולוגי. אבל למי שלא תצליח חס וחלילה בהפריות (ואני בטוחה שתצליחי) הרי התהליכים הגניקולוגים הקשים שכולנו עוברות הן גם סוג של "הריון" - מהותו של הריון היא לא רק פונקציה של רחם לעובר אלא תהליך של הבשלה נפשית לקראת האמהות. אני חושבת, שמי שמאמצת אחרי שעברה טיפולי פוריות, יש בה את הבשלות להיות לאם לא פחות ממי שעברה הריון של ממש. והסיפוק שנותן התינוק הוא כל כך גדול, שיש בו כדי למחוק הרבה מהסבל שעוברים בדרך. אני מאחלת לכם שדרככם לילד תהיה קצרה ובטוחה. עצם הרצון לאמץ מעיד עליכם שאתם אנשים עם נשמה גדולה.

טלי2

New member
מרב ../images/Emo50.gif

החלטה מעוררת הערכה החלטתם, ואני בטוחה שבסופו של תהליך תחבקו אל לבכם שניים או יותר ילדים שכולם באו מתוך בחירה ואהבה, הרבה הצלחה

מרבי - אני חושבת שזה נהדר! ../images/Emo24.gif

אני מצדיעה לך על הצעד הנהדר והחכם הזה! אמנם פגשתי אתכם רק פעם אחת, אבל אני קוראת אותך כאן כל הזמן. אין לי כל ספק, כי תהיו הורים נפלאים, מלאי חום, אהבה וידע לילד שימסר לכם. לאמץ ילד זה דבר נפלא. דרך מאוד ארוכה וקשה (ובצדק. יש לבחור את הקרם-דה-לה-קרם עבור הילדים הללו) מחכה לכם, אבל כבר ראינו, כי הדרך לילד משלנו לא תמיד קצרה. מבחינתי ילד-הוא-ילד-הוא-ילד, בין אם אני הריתי אותו או מישהי אחרת הרתה אותו. אני גם רציתי לפנות לאימוץ (דיי מזמן, ובמקביל לטיפולים), אך האור שבחיי ביקש שלא נמהר, ונמתין. מעניין שבדר"כ היוזמה באה מכיוון האישה, והגבר הוא הגורם המשהה. אני מאחלת לך את כל הסבלנות והסובלנות שבעולם לתהליך אותו אתם עומדים לעבור. אני מחזיקה לכם אצבעות, כי תקבלו את מבוקשכם (גם ילד מאומץ וגם ילד ביולוגי) ותגדלו משפחה לתפארת. שלכם, סיגל

../images/Emo51.gif רבה רבה לכוווולן ../images/Emo24.gif

אחרי שחיסלתי חבילת טישואים על המכתב של מיכל, חיסלתי עוד חבילה כשקראתי את התגובות שלכן. תיארתי לעצמי שאקבל כאן תמיכה וחיזוק, אבל לא תיארתי עד כמה (וגם הסמקתי כהוגן
מכמה מחמאות שנכתבו כאן). מצאנו את התעודה האובדת, מה שאומר שנהרס חלום החתונה מחדש
אבל נוכל לשלוח את הטפסים.
לכולכן על התמיכה והאהבה שלכן
מרב

שושי @:-)

New member
מרב זו החלטה נבונה ואמיצה

לוי הביא את הטפסים ממשרד העעבודה לפני שלוש וחצי שנים, מילאנו אותם חתמנו והחזרנו. ביום הראשון שצעדנו לתוך החדר של העובד הסוציאלי, זה היה אחד הימים הקשים שבחיי ולעולם לא אשכח אותו. אבל אחרי הפגישה הקפאנו את התהליך ולא נפגשנו יותר עם העו"ס עד לפני שנה שהתחלנו להכניס את התהליך להילוך טיפה יותר גבוה. עברנו מבחני פיל"ת עברנו את כל הביקורים אם העו"ס עברנו את החיטוט בבית לראות אם מתאים הבית לגדל בו ילדים ואושרנו כזוג. נשאר לנו לעבור איזו סדנא ולחכות לילד שיבוא בעוד כ-שנה וחצי שנתיים כן כן התהליך ארוך מאוד! אם תרצו לשמוע איך זה עבר עלינו צרו איתנו קשר בהצלחה שושי

למעלה