רקדנים אמרנו? יש לנו את הרקדן הכי טוב!

nini18

New member
בדיוק באתי לשים את זה חחחחחחח ../images/Emo6.gif

אני לא מאמינה שהיא ענתה על זה חחחחחחחחחחחח גדולה מהחיים מעכשיו נהפכתי למעריצה חחחח

nini18

New member
יאיי אדם סטורם טרנדינג בטויטר תעזרו לעלות

אותו למקום ראשון יאיי

MIDNIGHT SKY

New member
אז אולי ב1

נקבל סניק פיק לטיים 4 מירקלס *יאי* וכנראה מחר נקבל גם כמה שניות מסטראט !!!

MISHMISH56

New member
לגבי מחר...........

מישהיא כתבה שמחר ידליפו קטע קטן מהשיר(אין לי מושג איזה) כמו שעשו עם השיר של קריס,אני מאינה שזה גם כדי לקבל תגובות,מסקרן פחד...............

heart1soul

New member
מחר רק בוחרים את השיר שיהיה לסינגל

לפי איימי.. אז אם משהו ידלוף זה יהיה רק בהמשך השבוע לדעתי

t r e c o o l

New member
ואוו! איזה מרגש.

מקווה שהם יעשו בחירה טובה עם זה.. הסינגל הראשון זה הדבר הכי חשוב, הוא חייב לפוצץ.. מה הסיכויים שהם יכינו את הקליפ כבר, ונקבל את זה ביחד..

אוי אני ממש מתרגשת!

הם בטח יצלמו בהמשך כי אדם אמר כבר שיש לו רעיונות לקליפים יאי ואני מקווה שבאמת ידליפו את הסינגל ואת השיר ל2012 איזה כיףף איזה התרגשות

מירבי ת

New member
המון חדשות חדשות

הבלוג שמעדכן על אדם 24/7 מחדש המון דברים: א. Adamstorm: אדם מנצח ב-כ-ל- סקר אפשרי - בטוויטר , באתרי מוזיקה , איפה שרק יש. ב. האלבום שלו מטפס במצעד המכירות ביפן עוד לפני שבכלל יצא (הזמנות מוקדמות) ג. הוא בדרך ללפאייט לוס-אנג'לס לעוד מסיבה פרטית ד. מישהו בשבדיה מתעשיית המוזיקה שכותב לאדם כתב שאדם הדבר הכי חם , כולם רוצים להיות כותבי שירים/מנגינות לאלבום שלו: Yesterday we worked until midnight on new material to Adam Lambert, who s the talk of the town now, all the songwriters want to be on his RECORD. ה. קרלי סמיתסון , מהעונה הקודמת , כתבה שהיא אובססיבית על אדם בטוויטר פארטי שערכה ז. הבחורה שאחיה ראה את אדם בפאב כתבה בטוויטר שאדם היה מקסים , נכנס,לחץ ידיים לכל מי שרצה , היה סבלני לכולם ואז עלה במדרגות למעלה ונעלם.. היא עושה עבודה טובה הבחורה הזאת. היא מעדכנת לפעמים גם ב- ONTD ,הנה הלינק לבלוג שלה: http://adamlamberttv.blogspot.com/ והתמונה? מהממת.

מירבי ת

New member
ואליסן הצטרפה לאדם-סטורם../images/Emo222.gif

היתה בלילה סופת-אדם , ואליסאן כתבה: #ADAMmothafuckinTornadoSTORM!# חמודה. אפילו החברים שלו נעשים מעריצים. האמת? שמסתכלים על המייספייס של אדם מלפני שנים , הם העריצו אותו כבר אז... ועוד פוטושופ חדש , פחות יפה מהקודם אבל ....

mokasosex

New member
תודה על כל המידע המדהים ../images/Emo6.gif

וברור שאליסאן מתה לאדם על הצורה, איך אפשר שלא? אם הוא קורן כלכך ממרחק של אלפי ק"מ מעניין איך הוא פנים אל פנים *התעלפתי רק מלחשוב עלזה*

mokasosex

New member
נורא מסכנה.. צריכה להיות חברה של אדם...

איך היא סובלת את זה ?! *הציניות שיש פה היום* מה שאני הייתי מוכנה לעבור רק כדי לפגוש אותו לשנייה, לגעת בו בריפרוף ... עדיף שאני אשמור אתזה לעצמי לפני שבאמת יתקשרו למוסד פיסכאטרי ..

mokasosex

New member
בואי רק נגיד שזה מתחיל בסחר באיברים

ויכול להסתיים בגופות שלמים ..

למעלה