רקדנים אמרנו? יש לנו את הרקדן הכי טוב!

nini18

New member
יאיי אליסון רשמה שהיא הכי מתגעגעת למייגן, ליל

ואדם
כיף לקרוא שמכל הבנים היא הכי מתגעגעת ל BB

mayarel

New member
אהבתי את איך שהיא רשמה את זה חחחחחחחחח

שהיא מתגעגעת לבנות מיגן ליל ואדם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

nini18

New member
חחחחח ../images/Emo45.gif לא שמתי לב בכלל לזה חח היא רושמת

בשפת רחוב שאני לא מבינה חח

nini18

New member
לא יודעת האמת אני לא עובדת היום

אבל קמתי מוקדם חח כדי לתמוך באלה שכן. חח עוד מעט אני חוזרת לישון ויקום ב10 לשופינג. בא לי ממזמן לא עשיתי.
את באה?

mayarel

New member
נו כנראה שהייתי טובה אתמול

אם את כבר רוצה עוד..
לא לא באה חחחחחחחח מצטערת שונאת שופינג.. אלא אם כן זה של גאג'טים.. וערה סתם מארבע וחצי. לא יודעת מזה העניין הזה... תמיד האשמתי את הבן החמוד התרנגול שלי שמתעורר בשעות לא סבירות אבל מסכן התעורר רק בחמש וחצי.. אז אין לי מושג מה קורה.

nini18

New member
אני תמיד רוצה עוד........../images/Emo8.gif

נו זה הכל ענין של הרגל חח מספיק לי לעבוד שני לילות בשבוע וכל השעות שלי מתבלגנות. ערה בלילה ישנה ביום. את ישנה גם באמצע היום?? או רק בלילה? כי אם רק בלילה אז את כמעט לא ישנה בכלל

mayarel

New member
לפעמים מצליחה לגנוב איזה חצי שעה

אבל בד"כ לא
כן לאט לאט אני הופכת לאינסומנית. אני מאשימה את אדם.

nini18

New member
הנה דוגמא קטנה אחרי סערת אדם הטויטר קרס.

חחח (או שזה רק אצלי?)

heart1soul

New member
אוי זה כלכך חמוד!!! נראה לי כולם מתגעגעים

לאדם אבל חלק מסרבים להודות חחח נראה לי אפילו סארבר מתגעגע הכי לאדם חחחח

t r e c o o l

New member
omg!! מישו שאל את אליסום בטויטר פארט

י שהיא עשתה RT @AmericanIdol466: Is Adam gonna take ur virginity at the party tonight?????????!!!!!! >:) .. Umm no.. GOOD QUEstion......! -_-

t r e c o o l

New member
עוד

RT @Teri151988: @Allison4Realzzz lol, do you and Adam have nick names for each other? ( funny nicknames or things u call each other? He used Call me " alli zaaaaa" I used to call him " aadddddddaaaaa" dnt know why ahha RT @adam_numb1_fan: @allison4realzzz what week did you and adam start becoming closer like brother and sister ?? Top 36!? I think? שאלו אותה הרבה על אדם..

R o c k s e n

New member
איזה קטע זה

שקראדיסון היו באותו סמי פיינלס של הטופ 36 והם ניהיו החברים הכי טובים וכמעט שלושתם סיימו בטופ 3. אלמלא היה את גוקי שם.

למעלה