רק בישראל

אנדרי ז

New member
רק בישראל

הממשלה מבטיחה דברים לנכים ומייד חוזרת בה. האמינות של הממשלה בארץ ירדה לאפס מוחלט. כולל של שרון, שעד עכשיו עוד האמנו שהוא לא מגיע לדרגת השקרים של ביבי. והעיקר שאפשר להמשיך להתעלל בחלשים. זוכרים מה עשה להם ליצמן כש"שכחו" להכניס איזה סעיף שהובטח לו לתקציב? וכמובן שאז הם מייד התקפלו בחזרה, כי ליצמן הרי לא נכה...

אשרת

New member
אמינות?

הממשלה הזאת יודעת מהי אמינות בכלל? אולי על מנת שנוכל להיות בטוחים שהם יודעים כדי לשלוח להם את מילון אבן שושן שההגדרה "אמינות" מודגשת.......

ולדי

New member
להעיף אותם!!!

דאם איט, להכניס לממשלה הזו קביים בפרצוף או איזה פרוטזה לרקטום, שיבינו אולי שמה שהם עושים הוא אותו הזיגזג המטורף שעשו ביבי וברק. ממשלת אחדות, קיבינימט, אתם יכולים להסתדר בלי הדוסים, הכנסת תתמוך בכם - אבל לא, הם והדוסים קשורים כמו תאומים סיאמיים. צריך להחליף פה את השלטון יחד עם כל הפוליטיקאים - אולי אז משהו ישתנה.

אשרת

New member
באיזה מובן להחליף את השלטון?

מבחינה מפלגתית או מבחינת שיטה? ובמבחנתי יכולים קודם כל לקחת את החכ"ים של מפלגת העבודה ולזרוק אותם לים.... הם פשוט מגעילים אותי!

Secular

New member
מה שמצחיק אותי הוא ש...

היה סקר ושליש מהמתפקדים של המפלגה המטופשת הזאת,לא יצביעו לה בבחירות הבאות,כך שהיא כנראה תרד לאיזה 6 מנדטים

אנדרי ז

New member
מבחינה מפלגתית כמובן

לפני שהחרדים יצליחו לקחת לנו גם את הדמוקרטיה ולהקים פה מדינת הלכה.

אשרת

New member
במקרה יצא לי לשוחח על זה

עם ידיד שלי וסתם תהיינו במי היינו בוחרים אילו הבחירות היו היום? הגעתי למסקנה עצובה, שחוץ מאשר שינוי ואולי גם מר"צ אין אף אחד נורמלי בכנסת ושהייתי יכולה להצביע בלב שקט. למפלגת העבודה נשבעתי שבחיים שלי אני יותר לא מצביע הם ממש משוחטים ולפמלגות הימין אין בכלל מה לדבר. אז איזה אלטרנטיבה יש לך להציע לי?

אנדרי ז

New member
אני חושב שיש לנו אי-הבנה קטנה

האלטרנטיבה שאני מציע היא מפלגת שינוי. כל השאר, כולל מרצ (למרות שהם קצת פחות מהאחרים) בגדו ובוגדים בציבור החילוני שבחר אותם בלי שמץ של בושה. הפיתרון טמון אך ורק בהגדלת כוחה של שינוי הכי הרבה שרק אפשר, כולל האוטופיה האפשרית מבחינתי של עלייתה בסופו של דבר לשלטון. אני מציע לך כמובן להצביע שינוי בבוא היום, אך כבר עכשיו להתפקד לשינוי כחברה מן המניין ולפעול כפי שתמצאי לנכון בתוך המפלגה. אני בעצמי עשיתי את זה ממש לא מזמן.

אשרת

New member
אני מפליטי מר"צ כך שאני די מסכימה

לגבי מה שאמרת על מר"צ. בכל אופן אני שאלתי איך אני יכולה להצטרף לשינוי והאם יש להם סניף בקריות? ומכאן נובע שאני די מעוניינת להצטרף ולנסות להשפיע! כי אני די מתוסכלת.

אנדרי ז

New member
כך מצטרפים לשינוי

נרשמים באתר, מקבלים בדואר (הרגיל) טופס הצטרפות, ושולחים אותו בצירוף צ´ק של 120 שקל. וכאן תוכלי גם למצוא את רשימת הסניפים של שינוי. דרך אגב, גם אני מפליטי מרצ ועוד הספקתי להצביע עבורם ב-96. ב-99 עוד התלבטתי אבל לבסוף הצבעתי שינוי.

אנדרי ז

New member
כך מצטרפים לשינוי

נרשמים באתר, מקבלים בדואר (הרגיל) טופס הצטרפות, ושולחים אותו בצירוף צ´ק של 120 שקל. וכאן תוכלי גם למצוא את רשימת הסניפים של שינוי. דרך אגב, גם אני מפליטי מרצ ועוד הספקתי להצביע עבורם ב-96. ב-99 עוד התלבטתי אבל לבסוף הצבעתי שינוי.

אשרת

New member
אני ב- 96 הייתי עדין תלמידת תיכון

ואז גם עשיתי טעות איומה והצטרפתי לנוער עבודה- עבדתי בבחירות וכמעט אבדתי שם את חיי עקב התקלות לא נעימה עם פעיל ליכוד... ב-99 שהייתי כבר בצבא, בזבזתי את קולי על מר"צ !! הטעות הזאת לא תחזור יותר. אני מבטיה לך את זה

אנדרי ז

New member
ברוכה הבאה לשינוי../images/Emo45.gif

אמרת שאת גרה בקריות, נכון? באמת שמעתי שבאיזור חיפה יש מחסור בפעילויות של שינוי כי אין מי שיארגן...

אשרת

New member
האם אתה מנסה לרמוז שמשהי בפורום הזה

צריכה לקחת את נושא הפעילות הזאת לידיים שלה?

אשרת

New member
אתה קראת אותי שאני מתנגדרת לרעיון..

אני בשלבי התלבטות בנדון. אתה מוזמן לתת לי סיבות טובות למה לארגן פעילות כזאת בקריות?

אנדרי ז

New member
כי מישהו צריך לעשות את זה

אין שום בעיה של כפייה דתית בקריות שכדאי למחות נגדה? אם אכן אין אז מצויין, אני בטוח שכולנו פה מתקנאים בכם.

אשרת

New member
אני אגיד לך משהו

אני גרה בקרית ביאליק. זוהי קריה יחיסת לשכתוניה חילונית כמעט לגמרי במועצה המקומית שלנו, יש מושב אחד בלבד לש"ס (הרבה כח אין לה) וזאת גם המפלגה יחידה של הציבור הדתי -חרדי. אין גנים חרדים בקריה למרות שניסו לפתוח אותה ועשו קצת בלאגן אבל ראש העיר אמר להם :no way. אין מספיק ילדים כדי לפתוח גן. אין בי"ס חרדי בקריה. אבל מה.... יש יותר מדי בתי כנסת בקריה חילונית. בקצה הרחוב שבו אני גרה (שזאת שכונה חילונית) יש בית כנסת... ויש גם תחבורה בשת באזור. אבל אני לא יודעת מה לגבי שאר הקריות. אבל נראה לי שאני זאת שכנראה נבחרה לעשות זאת, אה?

למעלה