רק בצהריים נדע מה קרה עם טייסון

MikeTyson

New member
רק בצהריים נדע מה קרה עם טייסון

אין שידור ואין שום דבר... כרגיל הכסף דופק את כולנו. אבל לא נורא, יהיה אפשר להוריד את הקרב מהאימיול בעוד כמה שבועות. עכשיו 8:35 ואחרי חיפושים רבים לא מצאנו שום שידור של הקרב באינטרנט. אגב, רומן גרינברג המתאגרף היהודי המפורסם - גם הוא עושה קרב קשה היום מול ג'וש גוצ'ר האמריקאי. בהצלחה גם לו.

BROWN BOMBER

New member
רומן גם אזרח ישראלי...

הוא עבר לאנגליה ב 2001 והחל קריירה של מצליחה של מקצוען. במאזנו 18 נצחונות, 0 הפסדים ו 13 נצחונות בנוק אאוט. בין המנוצחים ע"י רומן שלנו גם ג'וליוס פרנסיס שהתחרה מול ויטלי קליצ'קו, מייק טייסון ואף ניצח בנקודות את דני וויליאמס... אני עצמי התחרתי נגד רומן כשהיינו בני 14...

MikeTyson

New member
לפי דעתי הוא לא משהו

כלומר הוא מתאגרף טוב וכשרוני, אבל אני לא מבין על מה כל ההתלהבות ממנו.

BROWN BOMBER

New member
תראה...

עם תראה קרבות שלו אז תבין שהוא המתאגרף הטוב ביותר שהצמיחה מדינת ישראל מהקמתה. רומן השאיר קריירה חובבנית מצליחה מאחור עם מדליות מאליפות אירופה ואליפויות עולם. האמרגן שלו טוען שרומן הוא המתאגרף היהודי הטוב ביותר מאז מקס בר... למען האמת.. אני לא בטוח בעניין היהודי הכי טוב (היו הרבה רבים וטובים) אבל אין ספק רומן הוא הישראלי הטוב ביותר. עם תראה את המאזן שלו אז תבין שההישג שלו הוא אמיתי לחלוטין. כלומר... רומן לא מחפש קרבות קלים אלה להיפך. הוא שואף להתחרות מול מתאגרפים עדיפים ממנו וזה בדיוק סוג המתאגרף שאני אוהב. במקום הקרב מול Josh Gutcher היה אמור לערוך קרב מול ZURI LAWRENCE המפורסם שהנחיל הפסד ראשון לגלדיאטור האיטלקי בעל מדליית כסף עולימפית של סידניי 2000 PAOLO VIDOZ. כל כך רציתי לראות את הקרב בינהם אבל לצערי אנשיו של LAWRENCE ביטלו את הקרב מסיבות לא ידועות. רומן אמר בראיון לערוץ 2 שמטרתו היא תואר אליפות העולם במשקל כבד ולפי התכנית הוא אמור להגיע למעמד של מתמודד על התואר תוך כשנתיים. אני מאחל הצלחה לרומן גרינברג בדרכו אל התואר ומקווה שנזכה לראות את התואר העולמי בידי אחד משלו וזה ROMAN GREENBERG

MikeTyson

New member
ג'וליוס פרנסיס לא יודע להתאגרף

טייסון הפיל אותו 5 פעמים ב-2 סיבובים וניצח. אבל עזוב טייסון עכשיו. לבחור יש 11 הפסדים רצופים והוא עוד לא פרש. המאזן שלו כמעט שלילי. שיפרוש כבר, הוא מעצבן!

BROWN BOMBER

New member
תראה... הוא כבר די זקן והרבה פחות

רציני ממה שהיה בעבר. הוא מגיע לזירה כמו כל בוקר לעבודה ומתפרנס מזה לא רע. למרות שהוא גרוע... בתור מתאגרף שעמד באותה זירה עם הגדולים צריך להודות שיש לו נסיון... נסיון גרוע.. אבל נסיון.

BROWN BOMBER

New member
אתה בטוח שהקרב היה היום ב 5:00

בדרך כלל מפרסמים את התוצאות ב SADDOBOXING.COM מיד אחרי הקרב. ואני נכנסתי לשם ב 9:00 ולא היו שום תוצאות.

MikeTyson

New member
משהו בסביבות לפנות בוקר

5 או 6 ואולי גם 7. זה לא נראה לי משנה כי כבר 9:10 והקרב הסתיים. נחכה לתוצאה באתר BoxRec.

Guy Schlesnar

New member
בטוח שזה היה היום בלילה?

עד כמה שהבנתי זה מחר,בין שבת לראשון. וחוץ מזה,תעזוב את האימיול. אני לא מבין מה ההתלהבות ממנה. יש מקורות הרבה יותר טובים ומהירים.

MikeTyson

New member
אכן צודק !!!

גיא, אמרו לי כרגע מאתר המעריצים של טייסון שהקרב עוד 15 שעות. אבל איך יכול להיות אם הפרסומם הם לתאריך 11.6 ??? בכל מקרה אני בודק את זה שוב.

איתי,

האתרים הישראלים כותבים ע"פ המקורות הזרים (ארה"ב, במקרה זה) והם לא טורחים לציין את מועד הקרב לפי שעון ישראל. בברכת שבת שלום, אורי צבי,

MikeTyson

New member
TysonTalk

הפורום של טייסון. בטח שניה אחרי הקרב יעדכנו שם את התוצאה.

BROWN BOMBER

New member
מעניין אותי השידור של הקרב עצמו...

תוצאה כולם יודעים איפה להשיג. אני רוצה לראות את הקרב בשידור חי!!! ועם לא לפחות הקלטה...

MikeTyson

New member
שידור הקרב בטלוויזיה,

הוא בארה"ב בלבד ואולי גם באירופה. והוא כמובן שידור בתשלום... "שלום וצפה". PPV פיי פר וייו. בארץ אין את האפשרות לשלם על הקרב אפילו ולכן אצלנו אי אפשר לראות את הקרב. אבל איך בכל זאת אפשר לראות את הקרב בשידור ישיר ? דרך האינטרנט. אנשים מחו"ל שהזמינו את השידור מכוונים את מצלמת האינטרנט שלהם לטלוויזיה (לקרב של טייסון, שהם שילמו על זה) ומראים לכולם את השידור. ותתפלא רואים לא רע. בקרב נגד וויליאמס היו כמה ילדים שעשו את זה, נקווה שיעשו את זה גם נגד מקברייד.

BROWN BOMBER

New member
עם יתוודא לך תודיע לי טוב?

יצא לי לראות רק שתי קרבות של טייסון בשידור ישיר. מול פרנסואה בוטה ומול קליפורד אטיין. אפילו בזמן הקרב שלו מול לויס הייתי בצבא וביקשתי שיקליטו לי. שלא יראו את הקרב ולא יספרו לי מה התוצאה עד שאני מגיע. אבל לצערי שמעתי את התוצאה המרה ברדיו בדרך הביתה...

MikeTyson

New member
קליפורד אטיין שודר בארץ ???

עד עכשיו אני לא יודע, אם כן, איפה ? הייתי בטיול שנתי באותו הקרב ועד עכשיו אני לא יודע אם הוא שודר בארץ או לא. מול בוטה גם אני ראיתי, זה שודר בשידור ישיר בערוץ הספורט הישן. גם מול לואיס ראיתי, שודר בספורט 5+ ואח"כ עוד 700 שידורים של אותו הקרב בערוץ.

למעלה