רק בצהריים נדע מה קרה עם טייסון

BROWN BOMBER

New member
בבדאי...

שתי הקרבות שודרו בשידור ישיר בערוץ הספורט בשעות המוקדמות של הבוקר. אבל שאני אבין... לא ראית כלל את הקרבות או רק בשידור ישיר?

MikeTyson

New member
בוטה ולואיס ראיתי בשידור ישיר...

גם בטלויזיה וגם בשידור חוזר וגם במחשב וגם בוידאו ובעוד 700 מקומות.

Guy Schlesnar

New member
אסור לדבר על הורדות בפורום

אבל יש. בלי להגיד מקורות מדויקים,אבל יש בביט טורנט ובמירק.

t123t1

New member
אם מישהו ידע

ויראה שיש שידור ישיר של הקרב תתנו את הלינק ישירות בפורום

Guy Schlesnar

New member
אני לא בטוח שמותר

אם נותנים לינקים לדברים שאסורים להורדה בפורומים,עלולים לתבוע את תפוז,לכן הם הכניסו את האיסור הזה. בקומונות אגב,תפוז מתנערים מאחריות,ולכן אפשר בקומונות לתת לינקים חופשי.

razcoren666

New member
בקשר לביטורנט

אם תוכל לפרסם כאן אתרי אינדקסים לאימיול או ביטורנט עם קרבות MMA או אגרוף אני אודה לך. ואם אסור כאן אז בהודעה פרטית בבקשה. תודה.

AmitNHB

New member
מה צריך אתר ?

ב E MULE פשוט תעשה חיפוש. ב BIT TORRENT לא השתמשתי כבר הרבה זמן אבל נדמה לי שבגרסאות החדשות כבר יש גם אפשרות לחיפוש.

der bomber

New member
טייסון כבר זז כמו זקן הזמן שלו נגמר

הוא יכול מנצח רק טיפשים. אחים קליצ'קו עושה ממנו פיתה.

MikeTyson

New member
איזו פרשנות, איזה יופי...

איך היינו יודעים להגדיר את המצב של טייסון בלעדיך ?

der bomber

New member
אתה יכול צוחק אבל זה אמת

יריבים שלו היום זה חארא. מהירות שלו היום זה לא 10 אחוז ממה היה צריך. חבל על כסף. הוא יכול מנצח רק פראיירים.

MikeTyson

New member
אני אומר לך,

שטייסון יכול לנצח גם את האח הקטן קליצ'קו, איך אני ? באחריות.

t123t1

New member
איתי,

מה אתה מתווכח עם מישהו שמנסה להתחזות לעולה חדש יודעים שקוראים לך גקי חאלס זהו ולדעתי טייסון למרות גילו יכול לקחת הרבה מאוד מתחרים טובים אבל בשנה הבאה הוא יסיים את הקריירה שלו כי הוא רק יבזה את עצמו צריך לדעתי לפרוש בשיא

MikeTyson

New member
לא כל כך מעניין אותי מיזה

יותר מעניין אותי למה הוא יוצא בהצהרות שטייסון מנצח רק טיפשים.

BROWN BOMBER

New member
ציטוט מדבריו של דני ווליאמס...

"מייק טייסון שהתאגרפתי מולו הוא רק 40 אחוז מהמייק טייסון של 1988. אבל לדעתי ב 40 אחוז האלה הוא יכול לנצח כמעט כל מתאגרף במשקל כבד היום. אבל בשביל קווין מקברייד יספיקו לו 20 אחוז בלבד".

MikeTyson

New member
דני וויליאמס יודע מה הוא אומר..

וגם הוליפלד אמר משהו בסגנון לפני הקרב של טייסון מול לואיס. הוא גם הימר על זה שטייסון ינצח את לואיס, אבל בסוף טעה. נקווה שוויליאמס יתברר כצודק בסופו של דבר.

BROWN BOMBER

New member
תראה בעניין לויס...

אפשר היה לצפות לכל דבר.. טייסון אולי כבר לא מה שהיה פעם, אבל עדיין יש לו את החבטה בעלת העוצמה הכי גבוהה בספורט הזה ורק שתי מתאגרפים יוכלו להתחרות אתו בזה (ויטלי קליצ'קו ודויד טואה) וללויס יש מה שנקרא בספת האיגרוף המקצועני - לסת מזכוכית שגרמה לו צרות במהלך הקריירה שלו. מכה אחת טובה של טייסון ולויס גמור. אבל לצערי הרב טייסון לא היה חד ומדוייק מספיק והמכה לא הגיע. קטגוריית המשקל הכבד בצרות עכשיו ועם כל היכולת של קליצ'קו וטוני וולוייב וכל אלה - אין מתאגרף מספיק מעניין שיכול להשתוות למוחמד עלי, ג'ו פרייזר, ג'ו לויס ורוקי מרצ'יאנו. טייסון הוא האחרון בדור ואני מקווה בשביל עולם האיגרוף שנזכה לראות אותו שוב במיטבו. יכולים להגיד עליו מה שרוצים אבל מייק טייסון הוא ללא ספק הפינישר הגדול ביותר בהיסטוריה של האיגרוף. ולאור העובדה שהוא נחשב כספורטאי העשיר ביותר שחיי היי פעם... בהצלחה איירון מייק!!!

למעלה