רק בצהריים נדע מה קרה עם טייסון

BROWN BOMBER

New member
|נראה לי שכל היום לא זזת מהפורום...

גם אין סבלנות לדעת איך יגמר הקרב של טייסון. אני מקווה שנראה את טייסון במיטבו שינצח את מקברייד ב 3 או 4 סיבובים. למה כל כך ארוך? כדי שנספיק להינות מהקרב... הגב... מצאת דרך לראות את הקרב? או שבשבועות הקרובים ניאלץ להסתפק בתוצאה בלבד?

MikeTyson

New member
בינתיים - כלום.

היום לא זזתי מהמחשב לשנייה... ובדיוק כמו הקרב הקודם מול וויליאמס - חיפשתי איפה אפשר לראות את הקרב של טייסון באינטרנט !! בינתיים כלום. אבל אל דאגה, גם בשנה שעברה מצאתי שידור כמה שעות לפני הקרב. זה היה בחופש הגדול אז יכולתי להישאר ער כל הלילה, וגם מחר חופש מהבית ספר אז זה יוצא לי בדיוק טוב.

MikeTyson

New member
חדשות רעות,

לפחות 10 אנשים מאתר המעריצים הרשמי של טייסון אומרים לי כרגע שאין מצב לשידור באינטרנט של טייסון בחינם. יש אתר מיוחד שאפשר לצפות בו דרך האינטרנט בתשלום. מישהו מעוניין לכתובת?

BROWN BOMBER

New member
לא יכול להיות...

לפני הקרב האמרגן של טייסון שלי פינקל אמר שלא תהיה בעיה לראות את הקרב משום שהם מחפשים להכניס את טייסון לטלויזיה בשביל הרייטינג שלו... תנשה עוד...

MikeTyson

New member
שלי פינקל אמר שיהיה שידור באינטרנט?

ועוד בחינם ? לא יכול להיות.

BROWN BOMBER

New member
לא!!! הוא לא אמר את זה...

הוא פשוט אמר שמעוניין שכמה שיותר אנשים יראו את הקרב ללא מחשולים. אבל הוא אמר את זה לפני מספר חודשים ומאז קראו הרבה דברים. הכרטיסים נמכרים בטירוף, לכן לא תהיה הפתעה עם ירצו כסף גם על השידור. תנשה בפירטיים...

BROWN BOMBER

New member
רק חבל שאני צריך לעבוד...

תודיע לי עם תמצא משהו... טוב? גם אני מעריץ מאוד גדול של טייסון. למרות שהגישה שלי לפעמים יותר משקפת את דעת הקהל ולא את מה שאני רוצה לראות אבל כמו שאמרתי כודם - טייסון הוא עדיין המתאגרף הצעיר ביותר שזכה בתואר העולמי במשקל כבד והייתי רוצה לראות אותו גם כאלוף המבוגר ביותר בהיסטוריה. לדעתי זה די אפשרי. בישביל זקן בן 39 טייסון עובד יפה מאוד. מוחמד עלי בגיל הזה לא היה מסוגל לעשות כבר כלום והפסיד לטרוור ברביק שאנחנו מכירים. עם טייסון ידע לתכנן את המהלכים שלו בצורה חכמה, הוא יוכל לנצח כמעט כל מתחרה. אני בטוח שטייסון היה מנצח בכלות את ג'ון רויז וקריס בירד. גם עם לא יקרה שום דבר חריג הוא ינצח גם את חסים רחמן ומונטה בארט. הבעיות יתחילו רק עם ויטלי קליצ'קו וג'יימס טוני. בעניין ולדימיר קליצ'קו.... תהיה לו בעיה בערך כמו עם לויס. ולדימיר בקרב האחרון שלו מול הקובאני אלסיירו קסטיליו לא ספג אפילו מכה אחת... קליצ'קו ומאמנו אימנואל סטיוארד מאוד מודעים לבעיה של ולדימיר עם הסנטר החלש שלו ושינו את כל הטכטיקה. קליצ'קו לא השתמש כמעט ביד ימין והצמיד אותה לסנטר. הקובאני שניצח את מייקל מורר הוותיק לא הצליח להגיע לסנטר של ולדימיר ולא הצליח להחזיק מעמד יותר מ 4 סיבובים מול האוקראיני. לפי ההתרשמות שלי, עם טייסון היה פוגש היום את ולדימיר קליצ'קו יהיה עליו להיות הרבה יותר דינמי מאשר בקרב מול לויס משום שולדימיר לא פחות מהיר מלויס ומכה חזק יותר. זה יכול להיות קרב מעניין... שוב בהצלחה למייק טייסון בקרב הבוקר ובהמשך הקריירה שלו...

BROWN BOMBER

New member
אני מקווה שלא יהיו הפתעות לא נעימות

בגיל של טייסון הכל יכול לקרות... ולי ממש נמאס לראות מתאגרפים כמו ג'ון רויז וקריס בירד מחזיקים בתואר. אירגון ה WBA דאג לקחת את התואר מג'יימס טוני בטענה שהשתמש בסתירואידים ורויז עוד מעיז לפתוח את הפה... "טוני ניצח אותי בצורה לא הוגנת". לוחם... לא משנה מה קורא אף פעם לא יכול לדבר כך. עם לא טוני אז שטייסון יתפל בו... דרך הגב טייסון אמר שמתכוון לעשות זאת אחרי הנצחון מול מקברייד...

MikeTyson

New member
האתר לצפייה בתשלום בקרב הוא:

אבל עדיין לא ויתרתי על צפייה לא חוקית באינטרנט. :) שששש..

MikeTyson

New member
כנס רגע ל-TysonTalk.com

לצ'אט בצד שמאל... ותשאל את החבר'ה שם אם יש שידור באינטרנט בחינם... נראה לי הם מסתלבטים עלי שאני מישראל.

MikeTyson

New member
ותשתמש במשפט המפתח:

"? how can i watch the fight over the internet for free" כמובן

BROWN BOMBER

New member
לא מצליח להיכנס...

תגיד להם שאתה צרפתי או משהו שנמצא במשלחת של שלום עכשיו בישראל. הם ישמחו לעזור לך...

MikeTyson

New member
חחחחחחחחחחחח

עזוב אותך הם זבלים כל אחד בריטי מעפן, משחק אותה מכובד. ילדים בני 12...

BROWN BOMBER

New member
הלו!! נתת לי את הכתובת של SHOWTIME

זה הערוץ המתחרה של HBO ששוכת מחירים לא נורמליים. שיסרו לנו בהום סינימה כמו הקרב עם גולוטה..

zoti

New member
יש תוצאות ! ../images/Emo58.gif

טייסון הפסיד לאחר שהתיישב על הכיסא בפינה שלו בסיבוב השישי ולא נענה לקריאת השופט להמשיך את הקרב. http://www.cbc.ca/story/sports/national/2005/06/11/Sports/tyson-mcbride050611.html

der bomber

New member
איפה כל חכמים מה צוחקים עלי ?

מתי אני רואה אותו איך זז באימון זה לא משנה כלום. אין יותר מהירות לטייסון ואין יותר לב מנצח צעירים.

MikeTyson

New member
הפעם צדקת למרות שהדברים שאמרת

היו חסרי כל ביסוס. אני בטוח שטייסון לא הגיע בכושר שהוא הגיע לוויליאמס. ובמילה אחת: שיפרוש !!!!!!!

למעלה