רק תגידו שלא חיכיתם לזה..

SNTQ

New member
רק תגידו שלא חיכיתם לזה..

סוף שבוע!!! (יעלי,תודה על התזכורת
) סיכום השבוע:
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..
התעצבתי מעט כי..
התעצבנתי על..
אבל בסוף סלחתי כי ..
התאכזבתי מ... כי...
בכיתי מעצב/אושר כי..
המחמאה הכי יפה שקיבלתי ..
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...
הסרט הכי טוב שראיתי..
השיר הכי טוב ששמעתי..
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. (מוזמנים להוסיף שאלות..) מומלצי השבוע:
שבוע שעבר: - שיר השבוע(עברית): - שיר השבוע(אנגלית): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - מאכל השבוע: - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע:
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: - שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): שתהיה לכולם שבת מקסימה,
וסוף שבוע נעים,
תהנו והמון בהצלחה לכל מי שמתחרה..
קרדיט ענקי מגיע לפורום (
) מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

אניאניאני

סיכום השבוע: הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..:יום ראשון נראה לי .. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. :גם.. התעצבתי מעט כי.. : הוא שיקר בלאאט התעצבנתי על.. :בייב אבל בסוף סלחתי כי .. הוא בייב התאכזבתי מ... מניב.. בכיתי מעצב/אושר כי.. גם וגם.. המחמאה הכי יפה שקיבלתי ..לא משנההה הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לא התבאסתי אחר כך... לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... מבחן כזה בהיסטוריה הסרט הכי טוב שראיתי..:שכחתי איך קוראים לו אבל הוא מדהים... על מישי שמביאה ילד עם הומו.. באמת סרט יפהה השיר הכי טוב ששמעתי.. :רגע לפני שקיעה איי גאס.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי..:אילוון? משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..:הבגדים בזארה... חעחעחע הייתי מוחקת מהשבוע הזה..שזה היה רק אחד... הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..:אהיה עם זה עוד קצתתתתתת (מוזמנים להוסיף שאלות..) מומלצי השבוע: שבוע שעבר: - האדם שעשה לכם את השבוע:דפנטלי בייב - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): זה היה הגעגוע.. בגלל זה. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):שווה נחירה חעחעחעחע - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):קנו לי מכנסיים שממש רציתייי - מאכל השבוע:מממ.. סנדויץ בארומהה - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:יום ראשון. - משהו שהרס את השבוע:להתכונן לכל המבחנים האלו... ואז שלא טסנווו השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: נמנמנמ - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:נמנמנמ - שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:בייב

גחדחדח

הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. ההצגה אתמול, כ"כ. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. המשחק אתמול. התעצבתי מעט כי.. כי סתם חרא. התעצבנתי על.. לא משנה. אבל בסוף סלחתי כי .. :X. התאכזבתי מ... כי... לא משנה. בכיתי מעצב/אושר כי.. היה דפוק. המחמאה הכי יפה שקיבלתי .. אהה...
. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. עברתי את היום הזה!!!11!!11. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לעבור את יום רביעי. הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי. השיר הכי טוב ששמעתי.. One Slowdance. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. ההצגה אתמול [נו, תיאטרון ירושלים]. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. אההה.. לאדעת. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. חלקים מאתמול. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אנוח כמו שצריך. מומלצי השבוע: שבוע שעבר: - שיר השבוע(עברית): אין. - שיר השבוע(אנגלית): Jump. - אלבום השבוע: Simple Plan- Hard Rock Live. - האדם שעשה לכם את השבוע: אה.. אף אחד. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): Forget your problems, I just wanna jump. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)"There are no fucking onions!" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): שרדתי את יום רביעי. - מאכל השבוע: מסטיק. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: ההצגה אתמול. - משהו שהרס את השבוע: חלקים מאתמול. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שבוע רגוע. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שכלום לא יעצבן אותי. - שיר שפתחתם איתו את השבוע: עוד לא [תודה לאל]. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: לא יודעת. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): חוחוחוחו.

SoosKatan

New member
אני [=

הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. הצלחתי במבחן :)
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. ההורים שוקלים את עיניין הסוסה [=
התעצבתי מעט כי.. הן לא נתנו לי תשובה מידית
התעצבנתי על.. מישהי שמלחיצה אותי
אבל בסוף סלחתי כי .. כי היא חמודה
התאכזבתי מ... כי... עצמי.
בכיתי מעצב/אושר כי.. [חסוי]
המחמאה הכי יפה שקיבלתי .. "את מציירת ממש יפה!" [בעקבות זה אני יעלה ציור שלי
]
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. נפגשתי עם מישהי שהמון זמן לא ראיתי אותה
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... להזמין אותה.
הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי ):
השיר הכי טוב ששמעתי.. המממ שמעתי הרבה חמודים.. יש אחד טוב שניקרא "העצב שלה" (של איפה הילד?)
המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. לחווה.
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. כלום
הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את אתמול.
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. יקבל תשובה חיובית מההורים [לגבי סוסה]

TauraMan

New member
נו טוף ../images/Emo3.gif ../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

סיכום השבוע: הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. עברתי תאוריה
התעצבתי מעט כי.. לא יכלתי להיות בערב קיוסק
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... סיים את השמונה שעות של המבחני תלפיות כשאני חולה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אבריא סוףסוף השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: צו ראשון
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אצליח במבחן מתמטיקה. סוףשבוע נעים לכולם

SNTQ

New member
מזל טוב../images/Emo131.gif ובהצלחה..../images/Emo9.gif../images/Emo140.gif

שירלי317

New member
תשושה ומלאת אנרגיות גם יחד

הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. קים
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. החיבוק, המבט, השיחה והחיוך
התעצבתי מעט כי.. ידיד שאיבדתי חסר לי התעצבנתי על.. חברה שלי מתעקשת לא לסמוך עלי וממשיכה לפקפק באינטואיציות שלי
אבל בסוף סלחתי כי .. אני יודעת שזה ממקום של דאגה.. אבל זה עדיין פוגע התאכזבתי מ... כי... ממנו, אבל אז הוא הפתיע אותי
בכיתי מעצב/אושר כי.. מעצב, עצבים, כאב ופשוט השתפכתי לו בטלפון כמו מפגרת.. על הכל, שאני מרגישה הומלסית נפשית.. -לא מאמינה כמה הוא חיזק אותי המחמאה הכי יפה שקיבלתי .. שיצאו מפי כמה דיברי חוכמה
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. נפתחתי בפניו באמת, וזה עשה לי כל כך טוב לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... להגיד לו למה הייתי פגועה וכאובה בזמן האחרון הסרט הכי טוב שראיתי.. לא יודעת.. עידן הקרח בפעם המיליון?? השיר הכי טוב ששמעתי.. רק זמזום... של הלחן שהוא הלחין לשיר שכתבתי
המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. גיחה משעשעת לכנות ואז אוכל סיני בקניון עם דבשה שלי
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. ארוחה עיסקית בצ'יינה טאון, זה היה כל כך מיותר!!
הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את השיחה הקצרה ההיא עם חברה שלי הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אראה אותו, לא אסבול בארוחת הפתעה המשפחתית הזו לאבא.. ובקיצור רק אחייך ואולי אתפנק בעוד חיבוק של חיזוק
- האדם שעשה לכם את השבוע: הוא, עם החיבוק שלו, השיחה.. זה שהוא משתנה - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): I'm a bitch i'm a lover (כמו תמיד
) - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) סמי וסמי וסמדי וסמדי
ניל הריס הזה פשוט גאון!! - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): חיבוק
ושינוי... - מאכל השבוע: אוכל סיני
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: חיבוק חיבוק חיבוק! ומוסיפה שאלה, שמוזר שלא עלתה.. היא פשוט נחוצה, וחשוב לענות עליה
צחקתי מ/כי.. ההרצאה של ניל הריס הגאון על איידס.. פשוט גאוני וכבר הרבה זמן לא צחקתי ככה! וכמובן שגם אתמול נשפכתי מצחוק כשאורלי החליטה לנסות להטריד אותי מיני
סופ''ש נעים לכולם!! קבלו
כי אני יודעת שאני תמיד רוצה אחד

שירלי317

New member
כמובן!

אבל מסתבר שעל חברות שלי בצדק לא יכולתי לסמוך, הייתי צריכה לראות את זה קודם

cooling gel

New member
../images/Emo45.gif

הוא באמת גאון יש לו הרצאה אדירה.... הוא מעביר לכם שתי הרצאות או אחת?

סוף סוף סוף השבוע../images/Emo42.gif

הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. הייתי בחווההההה
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. ראיתי את אניטה ושאר הסוסיםםם
התעצבתי מעט כי.. כי ממש התגעגעתי לחווה ולאניטה
התעצבנתי על.. הואטובוס שלקח לו מלא זמן להגיע ועל זה שהיה קר
אבל בסוף סלחתי כי .. זה דבילי להתעצבן על אוטובוס וקור
התאכזבתי מ... כי... המורה לספרות, מזה רק 90?! נו טוב אני יודעת שהיא שונאת אותי
בכיתי מעצב/אושר כי.. מעצב כי התגעגעתי לחווה ולאניטה
המחמאה הכי יפה שקיבלתי .. אני חרוצהה
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. עקפתי את המצטיינות של הכיתה
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לעשות את המבחן בספרות
הסרט הכי טוב שראיתי.. זוג משמיים
ואני אמשיך אחר כךך

favory

New member
בלעע בלעע...

הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע-השיעור בשלישי
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע-שהבנתי המון דברים שלא ראיתי עד עכשיו התעצבתי מעט כי-אני במריבה מטופשת ביותר התעצבנתי על-אבאא
אבל בסוף סלחתי כי- לא סלחתי!!
התאכזבתי מעצמי,אני פוחדת מהרגשות שלי בכיתי מאושר
, מחר הטיסה! עוד חודש ,אני הכי מאושרת בעולם! המחמאה הכי יפה שקיבלתי-" את יפה ככה,את לא צריכה ת'פוני
" הרגשתי כ"כ טוב עם עצמי-הצלחתי להשיג חופשה!! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח לא לדבר איתו הסרט הכי טוב שראיתי- החיים השיר הכי טוב ששמעתי- hurt
הייתי מוחקת מהשבוע הזה - את יום שני הייתי נותנת הכל כדיי שבסופ"ש הזה- הילה ועומרי באמת יתנחלו אצלי במלונה
האדם שעשה לי ת'שבועע-האמת..יהב עומרי והילה..חולה עלייכםם משפט השבוע-" אני בת 17 פאק,הוא כ"כ ---- בוא נלך לשיחים,תעשה לי ילד.. (פאק) " ( אכן מבהילל) ועוד אחד- " סחטיין על הקרחת
" הדבר שהשגתי השבועע-פלא' של מיש'ו מאוד חשובב מאכל השבוע-יאפרח
מש'ו שעשה לי ת'שבוע-שוב..יהב עומרי והילה
האדם שאני משתוקקת לראות השבועע-את אבא שלי טס לי מהעיינים לא היה לי זמן כ"כ... שיהיה תחילת שבועע מעולה לכולם!

למעלה