למרות שכבר יום ראשון..../images/Emo9.gif
סיכום השבוע:
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. קביעת תור היום לקעקוע השני,יומיים עם ניצנוש' בצב"ח ויום צילומים בים
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שיחה עם אמא עליי,היה מוזר אבל דיברנו תכלס על הכל ו-ואוו היה הכי מדהים בעולם
התעצבתי מעט כי.. ידיד סוגר 21 ואני מתגעגעת
התעצבנתי על.. חברה
אבל בסוף סלחתי כי.. לא סלחתי בעניין הזה,כי קיבלתי ממנה צעקות לא בצדק
התאכזבתי מ.. כי.. חברה,איזשהו סיפור
בכיתי מעצב/אושר כי.. מעצב,אקס
המחמאה הכי יפה שקיבלתי.. "אני גאה בך על התקופה האחרונה,אני יודעת שאת עוברת דברים לא קלים ובכל זאת את מתמודדת עם זה יפה" (אמא
)
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. קבעתי סוף כל סוף תור לקעקוע השני:]
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל.. יום צילומים מפרך בים עם החברות
הסרט הכי טוב שראיתי.. משו עם ארץ לעולם לא
השיר הכי טוב ששמעתי.. אם הוא יילך/הראל סקעת (שמעתי אותו היום וממש התחברתי אליו)
המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. ים ביום שישי
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. שמלה ב750 שקל לבת מצווה
הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. בכי קצת על האקס:/
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. עבר הסופש
מומלצי השבוע:
שבוע שעבר: - שיר השבוע(עברית): טוב וטוב/קוליטיס - שיר השבוע(אנגלית): It's You של Michelle Branch - אלבום השבוע: אין משו ספציפי - האדם שעשה לכם את השבוע: הדרה,מאיוש' וניצני
(בהמה,את מככבת פה בקטגוריה כל שבוע) - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אם הוא ילך, אז תתני לו וכשילך את תדעי אם הוא ילך תחייכי לו אם הוא ילך, אל תבכי" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): סיפורים הזויים שקשורים בעגילים שנתפסו אחד בשני
מהפירסר שלי.. (הסבר בשמחה במקרה שמישו ירצה) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): קביעת תור לקעקוע=] ויום צילומים בים
- מאכל השבוע: ג'אנק פוד בחוץ עם החברות
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: יום צילומים בים - משהו שהרס את השבוע: ריב מטופש עם חברה
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום שלישי (שיחה עם החבר לשעבר) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיחה איתו (הנ"ל) - שיר שפתחתם איתו את השבוע: אם הוא ילך/הראל סקעת -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: דור ובן