רק תגידו שלא חיכיתם לזה..

משמע הייתה תחרות פנימית אתמול ו...

ועשינו מסלול משלנו בבוקר וקפצנו.. מי זה עשינו?? כל הפרטיים כמעט וגם ג'רום ואנה באו

שבוע חביב ביותר...../images/Emo13.gif

סיכום השבוע: הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..: הופע של מאיה רוטמן ומורן אהרוני, קארטינג..
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..: הצלחנו להגשים לדפנה את החלום! התעצבתי מעט כי..: הפסדתי יומיים חשובים מאוד התעצבנתי על..: אח שלי אבל בסוף סלחתי כי ..: לא סלחתי!! הוא שרף לי את הטלוויזיה!
התאכזבתי מ... כי...:
בכיתי מעצב/אושר כי..: לא בכיתי השבוע!! המחמאה הכי יפה שקיבלתי ..: " את עושה עבודה טובה, לא מוכן לוותר עליך".. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..: הצלחנו לאסוף מלא בגדים לנזקקים למרות הגשם. כנראה שכוח הרצון גובר על הכל.. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...: לריב שוב עם מאור
הסרט הכי טוב שראיתי..:משימה בלתי אפשרית 1,2, ו-3 השיר הכי טוב ששמעתי..: זה כל הקסם המקום הכי טוב שאליו יצאתי..: ההופעה, ללא ספק! משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..: כרטיסים להופעה, ובגדים בהנס.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה..: את הריב המטופש עם מאור.. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..: האמת שהוא כבר די נגמר.. (מוזמנים להוסיף שאלות..) מומלצי השבוע: שבוע שעבר: - שיר השבוע(עברית): זה כל הקסם - שיר השבוע(אנגלית):
- אלבום השבוע: האלבום של עידן יניב.. - האדם שעשה לכם את השבוע: רונןןןן!!!
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): .."מישהו לרוץ איתו בגשם החזק"..
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): ילדון, גמגם ברור בבקשה!! - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): הלכתי להופעה למרות הלחץ.. - מאכל השבוע: בננה
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: שני בחווה,שישי בערב עם החברים, ההופעה, האיסוף לנזקקים.. - משהו שהרס את השבוע: הריב עם מאור.. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: חיבוק ממישהי..
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: רק שילך טוב! - שיר שפתחתם איתו את השבוע:
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: רונן, וגם קצת עופר אחרי מה שהוא אמר לי אתמול! סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): חמודים!! שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו והמון בהצלחה לכל מי שמתחרה..

ניתוש17

New member
אני אני אני[=

הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע-אמ..יום שני היום הולדת שלי ושיעור רכיבה[= הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.-אחותי מדברת עליי בגן[= התעצבתי מעט כי..-לא התקדמתי ברכיבה ביכלל התעצבנתי על.. החווה שלי והמדריכה. אבל בסוף סלחתי כי ..לא יודעת...=\ התאכזבתי מ... כי... פז...ביאס אותי בכיתי מעצב/אושר כי.. -חברה שלי הצחיקה אותי עד שהיו לי דמעות... המחמאה הכי יפה שקיבלתי .. אהה....אני משחקת כדורסל סוסים טוב:][: הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. אמ...השלמתי עם חברה שלי לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לעבור את יום ראשון.. הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי. השיר הכי טוב ששמעתי.. -נישבעת שמיזמן לא שמעתי שיר המקום הכי טוב שאליו יצאתי..אמ..-טיול סוסים ניחשב?! משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..-מגפיי רכיבה+מיכנסי רכיבה חדשים.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את הערב של אתמול הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אישן אנוח וייסתובב במחשב.. מומלצי השבוע: שבוע שעבר: - שיר השבוע(עברית): אמ..מוזיקה-לא בישבילי - שיר השבוע(אנגלית): מוזיקה-לא בישבילי - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: חברה שלי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)-איןן.. - דבר שהשגתם השבוע-אמ.השגתי ביאוס.. - מאכל השבוע: מסטיק בזוקה. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: ההצגה אתמול. - משהו שהרס את השבוע: ריב עם ילדה מהכיתה... השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שבוע בלי שיעורים.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: קידום ברכיבה - שיר שפתחתם איתו את השבוע:שיר מעפן.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: לא יודעת.

ש נ י ס

New member
באיחור קל..

סיכום השבוע:
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..התחלתי לעבוד במקום נוסף, וראיתי את החברות שלי מהבצפר, והייתי עם תול
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. חה..מרגש אך מצחיק..חחח
התעצבתי מעט כי.. לא ראיתי את מורני
התעצבנתי על.. אמא?..
אבל בסוף סלחתי כי .. בעע.. התאכזבתי מ... כי...אפ'חד...
בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי..התבכייניתי כי כואב לי הראש!
המחמאה הכי יפה שקיבלתי ..לא ממש מחמאה..יותר שיחה מצחיקה
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. פיכס.. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לחיות אחרי השבוע המטורף הזה? הסרט הכי טוב שראיתי..המגן
השיר הכי טוב ששמעתי.. כל מה שרצית- הדורבנים. המקום הכי טוב שאליו יצאתי..סרט ואז כ.מנחם. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..איזה קניתצי ואיזה נימוס?!?!..יש לי עכשיו 3,000 שקל!!!!
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את המחלה שלי עכשיו..ואת זה שלא הייתי עם מורני..ואת זה שלא רכבתי
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..היה...והכל היה טוב חוצ מזה שלא הייתי עם מורן..
(מוזמנים להוסיף שאלות..)לאבאלי
מומלצי השבוע:
שבוע שעבר: - שיר השבוע(עברית):כל מה שרצית \ המתוקות האחרונות. - שיר השבוע(אנגלית):כלמיני.. - אלבום השבוע:הממ - האדם שעשה לכם את השבוע:
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):פשוט כולו-כבה הירח, שעה קשה כשהוא בורח, היא מרגישה כמה רע לה, פתאום נטושה, מנסה להתגעגע בצד הדרך יש לה פינה אבל אין ערך, אין מנגינה מתנגנת במקום הקנאה, לא נולדנו שווים אף פעם וכל מה שרצית זה אהבה, אף פעם לא היית קרובה, ספגת יצרים בתקווה שתוכלי יום אחד לברוח היא מתעוררת, לא רוצה לעמוד, צריך ללכת ולעבוד, בטלה מזמינה מחשבות שמהן היא רוצה לברוח אחד אחד ממנה יוצאים, היא משדרת בערוצים של שנאה ושל כעס עזים ומתי כבר יבוא האחד? שיקום, לא יפחד, ישנה את הכל מה שרצית זה אהבה... מתוך השקט, היא מבינה הוא לא יגיע- גם לא עוד שנה, אבירים מהסוג שחלמה לא יגיעו לכאן אף פעם כל מה שרצית...
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)הצחיק-"אני רוצה לראות אותך","התגעגעתי אלייך","נשמה", "חיים שלי", "מתוקה"
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):נישארתי חי אחרי השבוע הזה
- מאכל השבוע:קוסקוס וקציצות..חח - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:אין.. - משהו שהרס את השבוע:המחלה, ושאני לא ראיתי את מורן והחוסר הריכבה הזה!!
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:סופ"ש.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:יחייה קצת ולא רק יעבוד, ויתחיל ריצות.. - שיר שפתחתם איתו את השבוע:אקונה מטטה!
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:מורני ותול
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):הממ..

SNTQ

New member
למרות שכבר יום ראשון..../images/Emo9.gif

סיכום השבוע:
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. קביעת תור היום לקעקוע השני,יומיים עם ניצנוש' בצב"ח ויום צילומים בים
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שיחה עם אמא עליי,היה מוזר אבל דיברנו תכלס על הכל ו-ואוו היה הכי מדהים בעולם
התעצבתי מעט כי.. ידיד סוגר 21 ואני מתגעגעת
התעצבנתי על.. חברה
אבל בסוף סלחתי כי.. לא סלחתי בעניין הזה,כי קיבלתי ממנה צעקות לא בצדק
התאכזבתי מ.. כי.. חברה,איזשהו סיפור
בכיתי מעצב/אושר כי.. מעצב,אקס
המחמאה הכי יפה שקיבלתי.. "אני גאה בך על התקופה האחרונה,אני יודעת שאת עוברת דברים לא קלים ובכל זאת את מתמודדת עם זה יפה" (אמא
)
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. קבעתי סוף כל סוף תור לקעקוע השני:]
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל.. יום צילומים מפרך בים עם החברות
הסרט הכי טוב שראיתי.. משו עם ארץ לעולם לא
השיר הכי טוב ששמעתי.. אם הוא יילך/הראל סקעת (שמעתי אותו היום וממש התחברתי אליו)
המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. ים ביום שישי
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. שמלה ב750 שקל לבת מצווה
הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. בכי קצת על האקס:/
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. עבר הסופש מומלצי השבוע:
שבוע שעבר: - שיר השבוע(עברית): טוב וטוב/קוליטיס - שיר השבוע(אנגלית): It's You של Michelle Branch - אלבום השבוע: אין משו ספציפי - האדם שעשה לכם את השבוע: הדרה,מאיוש' וניצני
(בהמה,את מככבת פה בקטגוריה כל שבוע) - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אם הוא ילך, אז תתני לו וכשילך את תדעי אם הוא ילך תחייכי לו אם הוא ילך, אל תבכי" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): סיפורים הזויים שקשורים בעגילים שנתפסו אחד בשני
מהפירסר שלי.. (הסבר בשמחה במקרה שמישו ירצה) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): קביעת תור לקעקוע=] ויום צילומים בים
- מאכל השבוע: ג'אנק פוד בחוץ עם החברות
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: יום צילומים בים - משהו שהרס את השבוע: ריב מטופש עם חברה
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום שלישי (שיחה עם החבר לשעבר) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיחה איתו (הנ"ל) - שיר שפתחתם איתו את השבוע: אם הוא ילך/הראל סקעת -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: דור ובן

למעלה