רק תגידו שלא חיכיתם לזה..

ווינגז

New member
שלא חיכינו לזה../images/Emo8.gif

הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. הקניות.
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שזה הגיע... והקניות אתמול. התעצבתי מעט כי.. עדיין לא התרגלתי. התעצבנתי על.. אמא, כי היא אמרה דברים לא נחמדים. אבל בסוף סלחתי כי .. היא אמא שלי. התאכזבתי מ... כי... כלום אני חושבת. בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי. המחמאה הכי יפה שקיבלתי .. שאני מוכשרת, שוב.
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. זה שלי, שלי, שלי, ועל הכל אני שילמתי. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום כל יום מוקדם למרות שאני לא חייבת. הסרט הכי טוב שראיתי.. אני לא בטוחה אם זה היה השבוע. השיר הכי טוב ששמעתי.. תלוי במצברוח בכל יום ושעה. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. החנות אתמול.
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. לא מדברים על זה!
הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. כלום כלום כלום. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אהיה בנירדוד. - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

ווינגז

New member
אבל כבר סיכמנו שאין דבר כזה

חוץ מזה, לא נמאס לך לראות את עצמך בתשובות שלי? המ, בכל מקרה את צודקת, "את הכי קרובה לשלמות"[
] היא המחמאה הכי טובה שקיבלתי.

LordHorse

New member
פף.../images/Emo192.gif

סיכום השבוע: הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. חוג דרמה בהבימה.חוג דרמה בהבימה! הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. פגשתי חברה שלא פגשתי עידנים. התעצבתי מעט כי.. כולם הלכו לעשן והשאירו אותי לבד. התעצבנתי על.. סוללל!!
הוא דרך עלי
אבל בסוף סלחתי כי .. הוא אוהב אותי.
התאכזבתי מ... כי... אנשים שמעשנים.רובם,זתומרת. בכיתי מעצב/אושר כי.. מאמ.צחוק D: המחמאה הכי יפה שקיבלתי .. שאני מצטיינת כל שיעור.
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי...אני מבינה בסוגים של סיגריות
(הידד!) לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום לביצפר,כל יום,כל הזמן..חייבת להישאר ערה
הסרט הכי טוב שראיתי.. צ'רלי בממלכת השוקולד
השיר הכי טוב ששמעתי.. אייטיז, יותר מדי טלוויזיה. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. להבימה ולחווה (לתחרות בחווה,היה כ"כ שולט
) משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. אמ.תשלום חודשי להבימה. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. שיחות מיותרות עם אנשים חשובים. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. ארכב.למרות שאין מצב.אז סתם..לישון. (מוזמנים להוסיף שאלות..) מומלצי השבוע: שבוע שעבר: - שיר השבוע(עברית): לא היו שירים בעברית השבוע.
- שיר השבוע(אנגלית): אלטון ג'ון, רובין ווילאמס (מפחיד..אני יודעת
) - אלבום השבוע: שום כלום. - האדם שעשה לכם את השבוע: אנשים מגניבים מהבימה.(ינאיוש.
) - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): Are You Ready For Love? - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) vas te faire encul' - fuck you.מועאעה
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): הבנתי דברים.כמו שאני צריכה צ'אפס חדשים. - מאכל השבוע: עוגיות! טופיפי! במבה! ממתקים!
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: מעגלי המרכז המושלמים שלי. - משהו שהרס את השבוע: הלוואי ושמות של אנשים יפסיקו להיגמר ב"לה",אחרת אני אתפגר. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:
למיטה וחצי שלי שסופסוף תגיע!%#&$*$%
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהמדריכה שלי תקשיב לי.(זה אומר לרכב על יסעור.) - שיר שפתחתם איתו את השבוע: נגיד והשבוע נפתח.אמ..דיסני.הרקולס. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: שירית(!) אני צריכה לדבר איתך. שבוע טוב אנשים
תעשו חיים ותהיו בריאים

ram ram

New member
עונה... השבוע שלי... [קצת באיחור..]

סיכום השבוע: הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע... הרכיבה היום על הבן של המונטוורדה
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע... שיחה עם חברה טובה... בכינו שתינו...
התעצבתי מעט כי... היה לי איך להגיע לקורס אבל היו שיחות הורים... מתסכל בטירוף!!
התעצבנתי על... ג'ונה... פשוט לא הייתה היא...
אבל בסוף סלחתי כי ... מותר לה אחרי כל מי שרוכב עליה כל השבוע...
התאכזבתי מ... כי... עצמי... ככה לא הצלחתי לדחות את השיחות הורים...
בכיתי מעצב/אושר כי... השיחה עם החברה... גם מאושר וגם מעצב...
המחמאה הכי יפה שקיבלתי ... וואלה לא יודעת... הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי...אחרי הרכיבה על הבן של המונטוורדה אפילו לא יודעת למה...
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום כל יום ב6...
הסרט הכי טוב שראיתי... סירטון קאטינג חייתי..!
השיר הכי טוב ששמעתי... אהה.. של שול פול משו... המקום הכי טוב שאליו יצאתי... מממ... לחווה..
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה... כלום... הייתי מוחקת מהשבוע הזה... את השעון המעורר כל בוקר...
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני... ירכב שוב על המונטוורדה הזה!!!
(מוזמנים להוסיף שאלות..) מומלצי השבוע: שבוע שעבר: - שיר השבוע(עברית): -- - שיר השבוע(אנגלית): של שון פול... לא זוכרת... - אלבום השבוע: -- - האדם שעשה לכם את השבוע: מממ... סוס.. הסייח של המונטוורדה!!
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): מממ... הרבה.. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם).. ההסטוריה של הילדים במקום החדש שעברתי אליו... [בחופש הגדול...]
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): כלום.. - מאכל השבוע: שניצל... - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: הרכיבה על הסייח של המונטוורדה!!
- משהו שהרס את השבוע: השיחות הורים... איך?! איך הפסדתי את הקורס?!?!
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הקורס..
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה לי איך להגיע לשם...
- שיר שפתחתם איתו את השבוע: לא יודעת... -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: חחח... את כל הירושלמים המטורפים...
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): הנה... **למי שלא הבין היום רכבתי על סייח בן של המונטוורדה.. והתאהבתי בו...
אני חייבת לדעת איך קוראים לו..! שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו והמון בהצלחה לכל מי שמתחרה..

2eye

New member
אניאניאניאניאניאני

הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע: השיעורים בשני, רביעי הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע: ג'ו עזב התעצבתי מעט כי: ג'ו עזב התעצבנתי על: ג'ו, כי עזב, ועל עצמי...כי רכבתי זבל היום אבל בסוף סלחתי כי: כי פשוט ככה...ולי לא סלחתי התאכזבתי מ" ג'ו וממני כי: הוא עזב בלי להודיע, וכי רכבתי זבל בכיתי מעצב/אושר כי: דמיינתי את הרכיבה בלי אמרלד המחמאה הכי יפה שקיבלתי: לא זוכר, ילד מבחנה? כרגיל הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי: התגברתי על העצב לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל: לעמוד מול עצמי ככה הסרט הכי טוב שראיתי: X השיר הכי טוב ששמעתי: X המקום הכי טוב שאליו יצאתי: הבית של פיקסמן
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה: הממ....הממ....התחרות בסופשבוע שהיה, אלונים. הייתי מוחקת מהשבוע הזה: את הרכיבה היום, זיפט הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני: ארכב נורמלי לשם שינוי (מוזמנים להוסיף שאלות..) מומלצי השבוע: שבוע שעבר: - האדם שעשה לכם את השבוע: מיטל, פיקסמן, ודרור - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "חסר לכם אם אתם לא מביאים רוזטה כחולה ואדומה, לא מעניין מי מה" "פיקסמן, בוא נרביץ למי שייקח ראשון-שני ונגנוב ת'רוזטה:
- דבר שהשגתם השבוע: הסתפרתי - מאכל השבוע: הסנדוויצ' הבוקר - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: השיחה עם דרור היום - משהו שהרס את השבוע: ג'ו, נטע, והמשבות השליליות. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הממ, שהשגרה תימשך - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: כנ"ל - שיר שפתחתם איתו את השבוע: X -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: הממ, לא חושב מישו מיוחד...את כולם אני רואה די הרבה...בעצם אולי את מיכאל, לדבר איתו קצת.

The Bitter End

New member
וואו, אתה כותב על העזיבה של יוני

כאילו הוא חברה שלך שזרקה אותך. חוץ מזה... טאלו מושי!!!!

The Bitter End

New member
פוף.

הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. שנשארתי כל השבוע בבית. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. כשגיליתי שלא נשאר כלום. התעצבתי מעט כי.. לא נשארו לי תמונות שלנו, וכי לקחו לי גם את פרינס. התעצבנתי על.. ווהו, על מי לא התעצבנתי? אני ממש עצבנית כשאני חולה. אבל בסוף סלחתי כי .. אני נחמדה. התאכזבתי מ... כי... מעצמי כי אני טיפשה. בכיתי מעצב/אושר כי.. מעצב.. מהסיבות שלי. המחמאה הכי יפה שקיבלתי .. שיש לי רגליים נחמדות(?:|) הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הבראתי. חה חה. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום מהמיטה עם חום. הסרט הכי טוב שראיתי.. אה... הסיוט שלפני חג המולד! השיר הכי טוב ששמעתי.. Coldplay-Fix You המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. שום מקום, הייתי עם חום. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. מממ כמה דברים. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אראה את טל ואיציק לוקחים מקומות שווים בתחרות:)

oO nam nam Oo

New member
עונה..../images/Emo80.gif../images/Emo95.gif

סיכום השבוע:
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..
השיעור נהיגה הראשון!!!
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. כנ"ל
התעצבתי מעט כי.. ממש כואב לי
התעצבנתי על.. מישהי אחת.
אבל בסוף סלחתי כי .. לא הייתי ברוגז
התאכזבתי מ... כי... חברה ממש טובה שלי
בכיתי מעצב/אושר כי.. עצבים.
המחמאה הכי יפה שקיבלתי .. לי קיבלתי..
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הצלחתי לחזור לביצפר..
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לחזור לביצפר?
הסרט הכי טוב שראיתי.. שוקולד!
עם ג'וני דפ
השיר הכי טוב ששמעתי.. you've got a friend in me מצעצוע של סיפור.
המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. לא ממש יצא לי לצאת השבוע.
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. התחיל הרישיון
אז אפשר להגיד שכבר אין לי כסף.
הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את היד הכואבת
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אוכל לנוח קצת ולנקות את הראש מהכל. ושהיד פחות תכאב
מומלצי השבוע: שבוע שעבר: - שיר השבוע(עברית): אין לי כזה כרגע.. - שיר השבוע(אנגלית): you've got a friend in me - אלבום השבוע: הדיסק השלישי של דיסני.
- האדם שעשה לכם את השבוע: קרולין
וגם יעלי
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "one day i'll fly away". אני מקווה שבקרוב. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): שום דבר מיוחד.. - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): נהגתי דיי טוב! הגעתי להילוך שלישי ודברים
- מאכל השבוע: מרק
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: להיות חולה ולהישאר בבית. - משהו שהרס את השבוע: הפלאפון שהלך לאיבוד
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: עוד שיעור נהיגה! ולזה שהמשרדים של ההסעות יפתחו ויגידו לי אם מצאו לי את הפלאפון
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהפלאפון יימצא. ושהכל יהיה בסדר איתי. - שיר שפתחתם איתו את השבוע: השבוע עוד לא נפתח
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: לא מדברים על זה
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

שבוע מגניב

הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..שג'רום היה מדהים השבוע הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. ג'רום התעצבתי מעט כי.. שקיללתי את פייבל התעצבנתי על.. שיז א בי'ץ אבל בסוף סלחתי כי .. --------------- התאכזבתי מ... כי...כי היא כזו מלאכית קטנה אבל שטן כזה בכיתי מעצב/אושר כי.. הבנתי שאין עוד הרבה זמן המחמאה הכי יפה שקיבלתי ..יאא היו המון, המון מג'רם שהשתפרתי המון הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. התחלתי להששקיע והבנתי שזה שווה את זה לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום מוקדם היוםP= הסרט הכי טוב שראיתי..לא היה זמןן השיר הכי טוב ששמעתי.. המוןן המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חווה והפארק? משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה..אותה הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אנוח ואהיה עם האנשים שהכי חשובים לי
(מוזמנים להוסיף שאלות..) מומלצי השבוע: שבוע שעבר: - שיר השבוע(עברית):אין - שיר השבוע(אנגלית):call me when yore soder - אלבום השבוע:כגכייע - האדם שעשה לכם את השבוע:ג'רום ואנה - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):לא יודע - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)פשוט דרס'גניק, אני שהייתי צעיר!! - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - מאכל השבוע:הגחנון של הפארק!!חהחהח - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:חתולייי - משהו שהרס את השבוע:ביצאס פרו האלל השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:השיעור ביום שני אני חניח שגם ההורס בול - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:בדיוק כמו השבוע הזה - שיר שפתחתם איתו את השבוע:יצבכחגכ -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:ג'רום אנה ורוני סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): ל

PinkHorse

New member
=).

סיכום השבוע: הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. האימון בפארק. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. האימון. התעצבתי מעט כי.. הוא סירב באשמתי. התעצבנתי על.. עצמי. אבל בסוף סלחתי כי .. צריך לחיות... ננסה בפעם הבאה. התאכזבתי מ... כי...עצמי כי רכבתי כמו נעל. בכיתי מעצב/אושר כי.. בטח מאושר=]. המחמאה הכי יפה שקיבלתי .. רכבתי יפה (למרות שזה לא באמת ככה). הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. עשיתי כ"כ הרבה ציוד בזמן האחרון
. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לעשות מסלולים.. הסרט הכי טוב שראיתי.. ראיתי משהו ששכחתי אך קוראים לו. השיר הכי טוב ששמעתי.. לא יודעת. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. החווה. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. כל התחריות האלה זה פשיטת רגל P=. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. הסירובים שהיו לחלוטין באשמתי. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. כלום.. (מוזמנים להוסיף שאלות..) מומלצי השבוע: שבוע שעבר: - האדם שעשה לכם את השבוע: ג'רום. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "את יודעת שאני סומך עלייך". - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) לא יודעת משהו מסוים.. - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): עשיתי סלייד סטופ בחוות הפארק:). - מאכל השבוע: פיצהההה - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: האימון נגיד. - משהו שהרס את השבוע: לא יודעת.. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: תחרות. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: רכיבות טובות. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ג'רום. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

horse girl1

New member
../images/Emo48.gifאימון בפארק משמע?

[רק להבין איך למה וכיצד זה קרה, אז אם יש לך כוח
]

למעלה