רק תגידו שלא חיכיתם.. סוף שבוע

• פותח הנושא SNTQ
  • פורסם בתאריך

SNTQ

New member
רק תגידו שלא חיכיתם.. סוף שבוע../images/Emo9.gif

סיכום השבוע:
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..
התעצבתי מעט כי..
התעצבנתי על..
אבל בסוף סלחתי כי ..
התאכזבתי מ... כי...
בכיתי מעצב/אושר כי..
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...
הסרט הכי טוב שראיתי..
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..
התודה שלי השבוע היא ל..
פינקתי את עצמי השבוע עם..
מאכל השבוע שהיה הוא..
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..
אלבום השבוע שהיה..
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..
השבוע שבפתח (מראשון
): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה,
וסוף שבוע נעים,
בהצלחה בתחרויות
תהנו
כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע
וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן,יעל ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש..
קרדיט ענקי מגיע לפורום (
) מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

Half Halt

New member
כל כך חיכיתי לו, שזה פשוט אי אפשר לתאר!....

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום שישי, כי הוא יום שכולו כיף! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע- חחח קיצרו לי את השעה לעשרים דקות. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע- האמת שעוד לא ממש התרגשתי. התעצבתי מעט כי יום השואה מזכיר לי דברים... התעצבנתי על אנשים טיפשים! שונא אנשים טיפשים. אבל בסוף סלחתי כי זאת לא אשמתם שככה הם נולדו. לא התאכזבתי מאף אחד, אני מצפה מאנשים בדיוק למה שהם עושים. ככה אין אכזבות. בכיתי מעצב/אושר כי- וואי איזה כיף!! לא בכיתי השבוע. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע- קראתי למ"מ בשם שלה והיא התחילה לצחוק. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו- "...", אני לא מחייך ימים שלמים. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי כוח הרצון שלי והשליטה העצמית שלי מ-א-ו-ד השתפרו. וזה מקרין לכל תחום בחיים. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח להמשיך ולהיות סבלני לאנשים טיפשים. הסרט הכי טוב שראיתי- לא סרט, אבל "איש משפחה" סידרה מעולההה! המקום הכי טוב שאליו יצאתי- אממ הבית?! משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה- לא קניתי כלום, והמינוס שלי למזלי עוד רחוק. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע- לא יודע... סביר להניח שבעוד שבוע אני כבר לא אזכור מה היה השבוע. התודה שלי השבוע היא לאמא, אבא, סיון, איה, נועה, נטע, ניצקוש, אפילו עמרית! כל אחד שעזר לי להרגיש בבית. פינקתי את עצמי השבוע עם מלאא שוקולד ואייס פסק זמן
!| (לא אשמתי שזה האוכל בצבא) מאכל השבוע שהיה הוא ארוחה ביקינטון, שתהיה עוד מעט! סושי, שונה... מה לא?! אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? מממ מ.ק. 22. שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה- "להיצמד למעלה". אלבום השבוע- החדש של ג'סטין. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה- "חייב למצוא את הכוח, לא כל רוח שתבוא תעיף אותך מהמקום, להיצמד למוח כי הוא העוגן שלך!" הייתי מוחק מהשבוע הזה את השטויות והזמן שמבוזבז. הייתי נותן הכל כדי שבסופ"ש הזה אני אהיה באיזה תחרות קפיצות... אפגוש חברים... אוכל קצת אוכל בריא... השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא- מממ.... השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע- נטע חוזרת! ואני מקווה שיתנו לי איזה ד'. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע- טקס יום הזיכרון בבית... -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע- האמת?..... ששה וגל. חסר לי קצת צחוק בחיים.

The Bitter End

New member
מיס אמריקן פאי.

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. מיום שלישי, כל הימים היו דיי הזויים. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. הרבה דברים האמת. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לא נראה לי שהיה. התעצבתי מעט כי.. אף אחד לא מודה. התעצבנתי על.. כולם בערך? אבל בסוף סלחתי כי .. איזה סלחתי אמאשלהם. התאכזבתי מ... כי... כמה אנשים, כי הם לא מודים באשמה. בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. שיעור לשון ביום שלישי, ושעת חינוך אתמול. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. אמ. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. איזה... לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... בוחן באנגלית. ווי, בטח נכשלתי. הסרט הכי טוב שראיתי.. סדרה, "שארק". המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. איזה... משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. אנערף. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. אירועי יום שלישי. התודה שלי השבוע היא ל.. יעלי
ונבלה
. פינקתי את עצמי השבוע עם.. גלידה! מאכל השבוע שהיה הוא.. גלידה! אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? חיזור קטלני חחחח. שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. Arctic Monkeys-505 משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. But I crumble completely when you cry, מתוך 505 של הArctic monkeys הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את האיומים.. ממ. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אנערף. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. יעלי
וניצן
. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. אנערף. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. אוהו, המון דברים. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. בוף.

ocean zd

New member
כיףףףףףףףףףףףףףף

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..ממ.. וואו... עם ניב.. לא זוכרת איזה יום הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..:מה שדן דן אמר.... הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שאלה טובה... התעצבתי מעט כי..אני מתגעגעת.. וגם כי הוא לא שלח אסמאס התעצבנתי על..עימנואל כי התמכונת הייתה קשה תיכווו אבל בסוף סלחתי כי .. הוא המורה הכי מלך בארץ התאכזבתי מ... כי...ניב ... ומעוז בכיתי מעצב/אושר כי..היום מצחוק עם הבוק של התמונות.. וכפופצ' הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..חחח הפגישה עם הרכזת שכבההה מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..בונא היא נראת טוב הא? הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לא המאנתי שהוא יגיד את זה.. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... ללמוד למתכונת השבוע.. הסרט הכי טוב שראיתי..לא ראיתי... המקום הכי טוב שאליו יצאתי..מקדונלדס עם אליאבבב חחח משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..:הנחשה שללי... משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..אממץ ץץשהוא הציל אותי בשיחה עם הרכזת שכבה התודה שלי השבוע היא ל..ניצ... פינקתי את עצמי השבוע עם..בוק חדש כבררר מאכל השבוע שהיה הוא..טוסט.. שוב.... אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?שנוצייי שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..מאד אוהבת, זאת לא השאלה, אתה מבין אני לא יכולה, שוב לתת ללב שלי לחטוף ממך כזאת סטירה.. אז עכשיו אתה חוזר בחזרה........ הייתי מוחקת מהשבוע הזה..הרבה.. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אראה את עוז כבררררר השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..דן דן.... השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..יום העצמאות נראה לי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..מממ.. לא יודעת -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..המון.. שנוצי חתיך כזהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

lions queen

New member
../images/Emo118.gifמ-ד-ה-י-ם../images/Emo13.gif

סיימתי בה"ד 1.. :) היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. יום שלישי כי היה טקס סיום ואתמול כי היתה מסיבת סיום קורס מטורפת הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. סיימתי את הקורס, היה מדהים הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. הטקס, דפנטלי
התעצבתי מעט כי.. נפרדים מכולם, וכל כך לא בא לי.. התעצבנתי על.. עצמי כי עשיתי אתמול משה לא תקין בעליל אבל בסוף סלחתי כי .. לא נורא התאכזבתי מ... כי... הסגל במסכת בכיתי מעצב/אושר כי.. עצב, כי נפרדים ובלאט :( הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. וואי המסכת סוף, היא היתה אדירה.. וגם אתמול במסיבה היה ענק מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. זה לא משפט זה החיקוי שעשו לי.. חח שרוטים הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. עשיתי עכשיו טיפול פנים והיא פירקה לי ת'פרצוף לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום בבוקר אחרישהלכתי לישון ב 8 והטיםול ב 11 וחצי הסרט הכי טוב שראיתי.. כן כאילו בטח היה לי זמן לטלויזיה.. חח חיים בסרט המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. מסיבה אתמול, טרוף :) משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. לא מינוסי אבל אתמול והיום כל הטיפוח העצמי הזה.. P: משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. את הכל, את כל השבוע האחרון של הקורס, האנשים, הסגל, הצחוקים, השטויות, האס"ק, הטקס, המסיבה, האלכוהול, הארוחה אתמול עם כל הצוות ונספחים, הבחור, בעיקר כל סיכום תקופה מדהימה.. התודה שלי השבוע היא ל.. כל כך הרבה אנשים פינקתי את עצמי השבוע עם.. טיפולי יופי :) והרבה אוכל מאכל השבוע שהיה הוא.. אמממ היה המו אוכל השבוע אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שלמות שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. שירים שכתבנו במסכת סוף, פשוט אדירים אלבום השבוע שהיה.. אמממ משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "כל סיום הוא התחלה חדשה" הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את השושנת ירחו הזאת שיצאה לי ברגל =| הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אנוח ואתפנק :] השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..רועי, יבגני, דוס, פיטר, וואי המון אנשים.. פשוט המון השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. להנות מהרגילה -משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שאנוח, שאפגש עם אנשים, שאנצל את הזמן בעיקר.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. קטני :) סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

lions queen

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo23.gif

או שלום, סיפורים סיפורים מדהים אחד :]

SNTQ

New member
מחר אני מצפה לשמוע ה-כל!

ויו את לא יודעת מה אני עושה לך אם לא נוסעים וזהו. כדי שהמנהלות הדיקטטוריות (
) לא יבואו ויגידו לנו להעביר את זה לפרטי..

SUFA theOUEEN

New member
עונהה..

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.שלישי. כי.סתם..היה כיף!! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..אתמולל עם חלו'ש הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. מממ..שום דבר מיוחד התעצבתי מעט כי.. לא התעצבתי.. התעצבנתי על.. פפפפפפפ אסתי הזאתת אבל בסוף סלחתי כי ..מי אמר שסלחתי?!? התאכזבתי מ..
. כי... בכיתי מעצב/אושר כי.. מכאבב..שקיבלתיי מרפק מאיב חח הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..ממ..שיעורר ערביתת מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.."הלוואי הייתה בי היכולות לעשות מה שאת עושה."
. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. וואוו לא ציפיתיי לזה בכלל..! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום אתמולל כל כך מוקדםם אפילו שהייתה שביתה הסרט הכי טוב שראיתי..יש לה ביצים המקום הכי טוב שאליו יצאתי..קניות עם אבא?!? משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..ממ לא ממש שקניתיי אבל מחר!! משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..חח זיו,חיים התודה שלי השבוע היא ל..אימושש פינקתי את עצמי השבוע עם..פוק'צה?!?! מאכל השבוע שהיה הוא..קצפתתת
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?"טרונצ'ו וטרונצ'יקה"!! שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..shakira objection אלבום השבוע שהיה..ממ לא יודעת משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..עוד נראה עוד נראה..כמה טוב יהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את יוםם רביעי הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..יראה את אגמוש השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..סופי..חח השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..ממ..יום שני -במסיבת עצמאות - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שום דבר מיוחד.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..שירו'שש,חווה.. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו

אהיה מאושרת שאהיה רק איתווו=]

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. אתמולל=]] כי קפצתי 1.30! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. 1.30:) הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. כנ"ל התעצבתי מעט כי.. שנפלתי
התעצבנתי על.. עצמיי=| אבל בסוף סלחתי כי .. =| התאכזבתי מ... כי...כנ"ל בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיייתיייי(:) הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. לוזוכרת
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. מממ.... הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. קפצתי פאקינגג 1.30:)))) לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקפוץ 1.30
חפרתי על זה מספיק..הא? הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי... רק 2 על השואה... המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חווה? משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. שומדבר... משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. אוהיווו
התודה שלי השבוע היא ל.. אוהיו מיי לאב:) שחרר(:), טל ושירלי:) פינקתי את עצמי השבוע עם..1.30... סתם..חח... אמממ...שומדבר.... מאכל השבוע שהיה הוא.. טוסט?
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? לאדעת... שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. הבוקר יאיר
- שירה גבריאלוב אלבום השבוע שהיה.. שום אלבום... משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "ועם הזמן", אתה אומר "זה רק ילך ויסתדר, מחר בבוקר נתעורר ליום חדש נפלא!" הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את הנפילה... הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אנוח... אקרא ספר(שאין לי=[[[) וזיהווו... השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. אוהיו
ועוד המון אנשים... אבל הוא הכי הכייי:) השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..יום חמישי... לקפוץ שוב:) והלוואי ששירלי תבואא:) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. ששירלי תבוא ושיהיה שיעור כיפי כיפי כמו אתמול:) ושנקנה כבר אוכף! האאא ושהפלאפי יבוא:) -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..שירלייי:) ואת כולם מהחווה אופקורססס:) סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): מאתמולל:) חתיך שלייי|לב
(מוזמנים להוסיף שאלות..)

shirli0811

New member
גאה בעצמי על השבוע הזה, הוא היה כזה מתיש..:))

#!#&$^&)לא מאמינה שהייתי כ"כ חזקה#^%&*^) היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. היום,נגמרה המתכונת במתמטיקה+שיעור על הנסיך [טובורג]
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. טובורג, "סיפור חייו" הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. בהחלט "סיפור חייו".. עמדתי ושמעתי על אנשים שמתו בשביל המדינה, אני דיברתי על אבא ז"ל, טקסים של יום השואה
התעצבתי מעט כי.. "סיפור חייו", בפעם הראשונה בחיים שלי דיברתי על אבא ז"ל, מול כיתות שלמות.. יום השואה, וסבתא ז"ל לא איתי
התעצבנתי על.. אמא, כי היא רק לחצה עליי בשבוע הזה ולא שמה לב כמה שהיה קשה לי אבל בסוף סלחתי כי .. היא אמא.. התאכזבתי מ... כי... ספיר, היא יום לפני הרצאה החליטה שהיא לא רוצה להפסיד שיעורים, לא ציפיתי לזה ממנה, גם ככה היה לי קשה עם זה, ולה היה אכפת משיעורים יותר מההרצאה-להיות איתי...
בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי, ופשוט לא האמנתי, עמדתי ודיברתי והייתי חזקה, וחברות שלי בכו מולי ואני חיבקתי אותן ולא בכיתי, ואני כ"F גאה בעצמי על זה..:]] הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..השיעור היום.. (:) מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. זה לא היה מילה או משפט, זה היה טוב בלב כי מלא חברות באו אליי במטרה לשמוע אותי מדברת על סיפור חייו, והרגשתי חזקה ((:) הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. "סיפור חייו" -->לא בכיתי, והמתכונת במתמטיקה הלכה די טוב [מקווה לפחות] לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לעמוד מול 60 תלמידים ולדבר על אבא שלי ז"ל בלי לבכות.. הסרט הכי טוב שראיתי..הסרט על עדי רוזן ז"ל,וגם על איתמר צור ז"ל ב"סיפור חייו" , הם היו מרגשים..:|| המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חווה.. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. כלום.. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. אמא, שנינוש
, טל, אבא ז"ל שחיזק אותי מלמעלה, לירון, נועם, איילת לוי
, ענברי
, טובורג ועוד מלא אנשים.. התודה שלי השבוע היא ל.. כנ"ל פינקתי את עצמי השבוע עם.. לנוח הרבהה מאכל השבוע שהיה הוא.. פיצה
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "את לא נשברת אבל את אלה שסביבך את שוברת...." פפף שם ארוך XD XD שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. "נומי פרח" אלבום השבוע שהיה.. הדיסק ששמו בחדר של "סיפור חייו".. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "..את בוכה בלילות לא מספיקה לקוות.." הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. הרבה דברים.. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. ארכב שוב, אשן הרבה, אהיה יותר עם פנגהה.. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. אמא, שנינוש
, טל, אבא ז"ל שחיזק אותי מלמעלה, לירון, נועם, איילת לוי
, ענברי
, טובורג ועוד מלא אנשים.. וכמובן פנגה
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. "סיפור חייו", רכיבות, ים המלח, יום העצמאוות - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שהוא יבוא לראות אותי שם, ויראה לי שהוא אוהב אותי ויחבק אותי חזק חזק
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. הרבה אנשים.. אותו, את מורני, ענברי, טל, שחר, גל, שניס התגעגעתי אליה פולל, לירון, שנינוש, נושית, דובותיי, ועוד הרבה הרבה אנשים....!! סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן,יעל ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

פפ...

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..:שני, כי היה אימון.. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..:אימון, והחברים מבי"ס הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..: תום חזר מאוסטרליה אחרי חודשיים.. התגעגעתי..
התעצבתי מעט כי..: גליגלי.. התעצבנתי על..: איתי ואלון, כי הם נסעו לאילת ולא לקחו אותי איתם
אבל בסוף סלחתי כי ..: הם הבטיחו לקנות לי מתנה
התאכזבתי מ... כי...:עמית, כי היא לא מבינה בכיתי מעצב/אושר כי..: טקס יום השואה היה ממש עצוב... הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..:הצילומים של הקליפ לחתונה של אח שלי.. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..:"קפלן?! חזרתי"
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..: הלכתי אתמול לשעתיים מתמטיקה.. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... :ללמוד ביום ראשון.. הסרט הכי טוב שראיתי..:"לילה מוטרף במוזיאון" המקום הכי טוב שאליו יצאתי..:חווה.. והיום כשצילמנו את הקליפ בפאב ברחובות..
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..:בגדים בפוקססס.. אבל אבא שילם
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..:תומי, ואריאליי התודה שלי השבוע היא ל..:אריאלי, שהיה חמוד ומתחשב פינקתי את עצמי השבוע עם..:לראות את תום
מאכל השבוע שהיה הוא..:שניצל וצ'יפס.. ככה זה כשאמא חולה ואבא לא יודע לבשל כלום..
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?התגעגעתי.. שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..:אבא עורך דין - שייגעצ..
אלבום השבוע שהיה..:שייגעצ! שוב.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..:"זה לא אותו דבר.. מלבד הגעגוע..." הייתי מוחקת מהשבוע הזה..:את היצור המעצבן הזה.. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..:אראה אותו... השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..:תומייי כל כךך... השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..:יום העצמאותתת!! כל כךךך - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..:שנדבר בעיקר.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..:סלמה, ושניפצי.. וגם תום.. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):מאורי צייר לי סוססס!! שתהיה לכולם שבת מקסימה,
וסוף שבוע נעים,
בהצלחה בתחרויות
תהנו
וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן,יעל ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש..

בלעו.

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. רביעי, כי זו הייתה מן חזרה לשגרה. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. הטקס הלך טוב? הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. יום השואה איי גס. התעצבתי מעט כי.. אני טיפשה. התעצבנתי על.. אבא. אבל בסוף סלחתי כי .. בינתיים לא. התאכזבתי מ... כי... ההצגה אתמול, כי ציפיתי ליותר
. בכיתי מעצב/אושר כי.. יום השואה וזה. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. לול אוברס באמטיוי
. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "אולי אני פשוט אבוא אלייך?". הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. פשוט זרמתי. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום בחמישי בבוקר וללכת לבצפר ללמוד. הסרט הכי טוב שראיתי.. מילים ולחן
. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. קניון?
. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. מסקרה וקרם פנים?
. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. שירצ'. התודה שלי השבוע היא ל.. כל מי שגרם לי לחייך. פינקתי את עצמי השבוע עם.. הרבה מוזיקה טובה. מאכל השבוע שהיה הוא.. פיטנס
. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "טיהי". שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. Scream
. אלבום השבוע שהיה.. Zimmer 483. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. Es ist vorbei. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. עצבים וביאוסים למיניהם. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אמשיך ללמוד חה. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. ט"ה, כרגיל
. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. יום העצמאות :]. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שאני כבר אסיים עם זה. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. אנשים מהחווה והבצפר. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): שיואו!!1!11.

pepper3

New member
עונהP:

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום..ראשון כי..ישנתי בלילה הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..לא קרה\= הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..---- התעצבתי מעט כי..לסטאר נחתך הורידון )= התעצבנתי על..העבודה בפיסיקה אבל בסוף סלחתי כי ..זו רק עבודה התאכזבתי מ...הציון שלי במבחן במת' כי...הוא היה גרועP: בכיתי מעצב/אושר כי..לא בכיתי הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..חברה שלי נדרסה מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..איזה חיוןךXD?? הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..לא הרגשתי לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...לסיים את העבודה בספרות ב4 בבוקר לקום ב6 וללכת לבית-ספר הסרט הכי טוב שראיתי..ג'ו הגדול מכולם המקום הכי טוב שאליו יצאתי..(נכנסתי)המיטה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..לא היה משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..את הסוף שלו התודה שלי השבוע היא ל..לשחף וסטאר פינקתי את עצמי השבוע עם..שחף וסטארP: מאכל השבוע שהיה הוא..חומוסP: אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?לילה לבן שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..I TOUCH MY SELF
אלבום השבוע שהיה..לא היה משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..----- הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את יום ראשון שני שלישי רביעי חמישי הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..יהנה השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..שחף
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..מייצב בפיסיקה(לסיים עם זה) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..מייצב בפיסיקהP: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..אף אחד!

SILVER LADY

New member
מעאאפן לי

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..היום ושלישי.היום שיעור מעולה ויום דיי מצחיק :p ושלישי יום הכי מצחיק בארץ ושיעור מעולה =] הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..שיעורים..וזה הכל לצערי.. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. הוא..חבל שזה רק היום =\ התעצבתי מעט כי.. וואו עיצבנו אותי מיום רביעי התעצבנתי על.. מי שיודעת יודעת אבל בסוף סלחתי כי ..חח סלחתי? התאכזבתי מ... כי...ממנו או שזה בגללי..=\ וממנה..נראה כבר שבוע הבא בקשר אליו..ממ יהיה טווב בכיתי מעצב/אושר כי.. עצב =\ בגלל החוסר יחס =\ ומתותי שלי..כי היה חודש =[[ הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..יום שלישי עם הבנות מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.."בייבי קטנה"
ממש מתחילה להשתפר" =] הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. אחרי השיעורים השבוע!!ממש גאה בעצמי לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... רביעי וחמישי הסרט הכי טוב שראיתי..אצל מטקה לפני שבוע..האויב שבפנים..פחד אלוהים P= המקום הכי טוב שאליו יצאתי..אפילו חווה לא =\ משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..מתוכננים מלא ליומולדת עוד שבוע וקצת =] משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..בייבי קטנה =]והחיבוקים ממנו.
התודה שלי השבוע היא ל..כנ"ל ולג'ס
היה מבדר בזכותךך פינקתי את עצמי השבוע עם..שיעורים טובים?! מאכל השבוע שהיה הוא..ממ מי אוכל P= אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?מלחמת ההתשה שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..האגם קפוא אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.."ובמקום לנסות האגם קפוא , מחליקים [על הקרח] ונופלים..נחזור לעצמנו ונפסיק להסס ונראה [איך הנוף שוב] מ ת ח ל ף" מקווה שלטובה
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..וואי מלאא הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..ינוח ויירגע..עם המחשבות שלי =\.ויעשה ציוד
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..מורקה היום ובייבי קטנה =] וג'ס וקושקוש =] השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..פףף לראות אנשים ולשיעורים.ויום העצמאות=]]הולך להיות גדולל - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שיעורים.לראות אנשים מסויימים ויוםפ העצמאות=] -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..מורקה וגלי.כ"כ סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן,יעל ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

נראה לי פעם ראשונה..

סיכום השבוע:
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום..חמישי כי..הייתי המון המון בחווה. ורכבתי על הסוס הכי מדהים בעולם
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..רכיבה על "ה"סוס
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. אמ....שומדבר מיוחד
התעצבתי מעט כי..--------
התעצבנתי על.. המדריך שלי, כי הוא החליט שהוא צועק עליי בלי סיבה
אבל בסוף סלחתי כי .. לא סלחתי סתם זה עבר בחיוך (כי הוא צוחק מכל דבר)
התאכזבתי מ...אבא ואמא כי...הם פשוט לא מבינים (ולא מנסים להבין)
בכיתי מעצב/אושר כי.. עצב....בגלל ריב מעצבן עם ההורים היום
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. אמ.......טיול איסוף בקר
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו...לא זוכרת דבר כזה השבוע
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. היו ימים טובים וכיפיים...וכשיום טוב אתה מרגיש טוב
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... קום היום בבוקר וללכת לחווה
הסרט הכי טוב שראיתי..ראיתי שניים. אחד מצויין שאני לא זוכרת איך קוראים לו, ואת אגדה ש'מגדה עם אחותי הקטנה שהיה נחמד.
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חווה
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..לא נכנסתי למינוס אבל קניתי מגני תצוגה ושמיכה תצוגה חגשים
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..הסוס הכי חמוד בארץץץץץ
התודה שלי השבוע היא ל..אפחד מיוחד..
פינקתי את עצמי השבוע עם..הרבה שעות בחווה+ציוד חדש ^---^
מאכל השבוע שהיה הוא..לזניה
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? הרבה הרבה חווה
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..-------
אלבום השבוע שהיה..------
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..-------
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את שני הריבים עם ההורים
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אסיים את העבודה בגאומטריה בלי שאני אצטרך לעשות אותה
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.."ה"סוס השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..שתהיה שביתה ואני שוב אעזור למדריך שלי וארכב על הסוס החמוד הזה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..כנ"ל -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..אמ....אפחד מיוחד סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש)

MC sApiR

New member
סופ"ש = ]

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..ממ..יום שבת היה נחמד הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..כלום הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לא לפה. התעצבתי מעט כי.. כנ"ל התעצבנתי על.. דנה אבל בסוף סלחתי כי ..נו מה לעשות?.. התאכזבתי מ... כי...ליקי בכיתי מעצב/אושר כי.. מצחוק-אתמול הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..אמ..אתמול במועדון ויום חמישי בירושליים מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..לא מילה או משפט אבל תקועה לי תמונה בראש של ליאור חופר בתוך נוטלה עם הכף ומכניס לפה-אח"כ באו עוד 2 כפות.. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. קיבלתי 500 ש"ח=] לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... ליסוע עם המשפחה לברמצווה בכותל בעע הסרט הכי טוב שראיתי.."החיים יפים"-משהו על השואה המקום הכי טוב שאליו יצאתי..ירושליים משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..ממ..עוד מעט
אבל יש 500 ש"ח חדשים
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..מנו והילה התודה שלי השבוע היא ל..אמא,הילה ודנה פינקתי את עצמי השבוע עם..להישאר הרבה בבית ולא ללכת לבצפר מאכל השבוע שהיה הוא..בהחלט חומוס אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?- שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.."bad day" אלבום השבוע שהיה..- משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..- הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את יום חמישי הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..ייסע עם ליקי לקניון השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..- השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..)

TauraMan

New member
נאמממ../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. - אממם... לא יודעת... הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. - להיות עם חיים ו85 בפיסיקה (כי מאז הבגרות שנה שעברה לא היה לי ציון נורמלי
) הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. - ערב יום השואה התעצבתי מעט כי.. - תקופת PMS התעצבנתי על.. - חיים, מהסיבה כנ"ל.. אבל בסוף סלחתי כי .. - כי הוא חמוד התאכזבתי מ... כי... - אנשים שהיו קרובים אלי, אבל ויתרו לעצמם... בכיתי מעצב/אושר כי.. - סתם, זה קורה לפעמים הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..- טורקוגולו מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. - כל דבר בערך שהוא אומר
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. - השער שלי סוף סוף התחיל להראות נורמלי לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... - סיים את המתכונת בהבעה, ועוד בשעתיים
טוב וגם את שלושת השאלונים של אנגלית ברצף (ועם ציונים ממש טובים...) הסרט הכי טוב שראיתי.. - 300. חוץ מהקטע שלהם עם הספידו המקום הכי טוב שאליו יצאתי..- למי יש כוח או זמן? תחנה מרכזית היה הכי רחוק
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..- אוכל
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..- הקונצרט סיום של המוסיקאים מהשכבה שלי. התודה שלי השבוע היא ל..- חיים. פינקתי את עצמי השבוע עם.. - גופיה חדשה ולילה של שינה נורמלית (שגלשה קצת על חשבון השיעור הראשון של הבוקר [מזל שהבוקר התחיל ב12 ועם שיעור מתמטיקה...]
) מאכל השבוע שהיה הוא.. - תה קינמון ולימונית. וכפיות פלסטיק. וקפה אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? - "כמה אפשר ללמוד ולהשאר שפוי, יחסית." שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..- הפורים הזה אני בלינדדדדדדדדדד קאובוי. אלבום השבוע שהיה.. - הדורבנים משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. נאמ הייתי מוחקת מהשבוע הזה..- את הזימון המעפן הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. - אשן טוב, ואסיים כבר את כל העבודות שאני דוחה כי אני משחקת civ כל הזמן.. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..- חיים השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. - טסט ובליידי. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..- לרכב קצת... ואולי גם בעזרת השם לעבור טסט -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. - הורים.

AnGi14

New member
סופסוף זה קורה!,סופשבוע! יאי! ../images/Emo197.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שני ושישי כי היה שיעור רכיבה
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע... הדיסק החדש של גוד שארלוט!!! הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע...אנג'י בת 14!!!
[20.4] התעצבתי מעט כי... כי המורות בבצפר חופרות!!
התעצבנתי על.. ת'אמת אני מתעצבנת הרבה אבל בעיקר באימוני שחייה על הבנים המפגרים!!!
אבל בסוף סלחתי כי ...מי אמר שסלחתי?! התאכזבתי מ... כי...משרד החינוך שלא נתנו שביטה ארוכה יותר... בכיתי מעצב/אושר כי...לא בכיתייייי
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע...חח סאות'פארק!!!
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו... סאות'פארק חחח... הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי....סופסוף הבנתי מה היית ההבעיה שלי במעברים בקאנטר במיוחד עם פלמה... לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...לקום היום בשבע בבוקר ולהתארגן לבצפר... הסרט הכי טוב שראיתי...לא ראיית אבל ראיית את הפרק של סאות'פארק עם פריס הילטון [ענק! חח] המקום הכי טוב שאליו יצאתי...כמובן שלחווה וגם אתמול ניצלתי ת'שביעה והלכתי לעיר חח משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה...2 דיסקים [אחד חינם],2 כובעים [אחד חינם],אייס קפה ואייס וניל יחד [יאמי!
] ומשקפי טייסים שחורות ממש ממ שיפות!!! אבל זה גם לי להכנס למינוס בקצבה חודשית חח לא בבנק
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע...את היומולדת של אנג'י!!!
התודה שלי השבוע היא ל..למדריכה שלה שהייתה לה סבלנות אליי השבוע בשיעורים חח...[לא הייית כל כך קלה השבוע חח] פינקתי את עצמי השבוע עם..2 דיסקים,2כובעים,ומשקפי טייסים
מאכל השבוע שהיה הוא...האייס קפה מעורבב עם אייס וניל בעיר
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "עוד שבוע משעמם בחייה של ליאור 2" שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה...Oasis-Wonderwall אלבום השבוע שהיה..אמ... the black parade-MCR וgood morning revival-good charliotte משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..לא יודעת חח.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה...את הבאקים של אנג'ל \= הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני...אשלים שעות שינה ואתשן כל הסופשבוע [אבל מראש זה לא יקרה..] השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא...שראיית במגזין של ה"סטליונים 2007" קווטר שחור שמוריש צבע!! אני רוצה שהוא ירביע את פיפ!! אני רוצה סייח שחור!!
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע...רוק עצמאות!!!
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע...שיהיו לי שיעורים טובים לעומת מה שהיה השבוע...
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע...עיברי לידר ברוק עצמאות!!!! ותמונת השבוע של הבובי המתוק היפה והכוסית שלי!!
[אין לנו עוש שם וחשבנו על ויקטוריה מה אתם אומרים???]

למעלה