רק תגידו שלא חיכיתם.. סוף שבוע

• פותח הנושא SNTQ
  • פורסם בתאריך

R E L 007

New member
השבוע שלי..

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שישי.. שיעור ראשון בקופל..
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..הממ.. השיעור? הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. נטוש..
התעצבתי מעט כי.. כנ"ל.. ופרידה מדובו..
התעצבנתי על.. הילד המטומטם הזה.. אבל בסוף סלחתי כי .. לא סלחתי..
התאכזבתי מ... כי... -- בכיתי מעצב/אושר כי.. כאב! סיט הזאת העיפה כזאת כאפה..! (למזלי ליד..
) הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. אמממ בטח חמוצי וטיילה הקרועים האלה..!
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. הממ.. "את נראית מעולה.." (מהשיעור..) הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הלך לי עם שבטבט מ-ע-ו-ל-ה!!!!
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... להזיז את הסוסה הזאת.. אבל היא סבבה..! הסרט הכי טוב שראיתי.. ממ לא ראיתי.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חווה? משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. לא קניתי.. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. חמוצי, טיילה, כרמל, שבט... התודה שלי השבוע היא ל.. שבט.. פינקתי את עצמי השבוע עם.. משו טעים מ"ארט דה קוקו"...
מאכל השבוע שהיה הוא.. מג'דרה... נמ... אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? לא היו עושים.. שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. young folks אלבום השבוע שהיה.. --- משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. --- הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. הכאפה מסיט.., נטוש ודובו.. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. ארכב עוד... השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. טיילה.. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. לרכב! ויום העצמאות.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. להישאר יותר בחווה.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. לא יודעת... אפשר להוסיף? טוב אז מסקנת השבוע... אנשים מסטולים הכי שווים שיש!
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): לא מצליחה לשלוח אז.. אין

SNTQ

New member
למרות שכבר יום ראשון..../images/Emo3.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..כל השבוע (חברים,אלכוהול,יומולדת לחברה..) הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..שיחה עם מישהו קרוב הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. יד ושם עם המנהלת ביום השואה התעצבתי מעט כי.. יום השואה-סבא
התעצבנתי על.. חברה שהתנהגה בטימטום יתר אבל בסוף סלחתי כי..סלחתי? =/ נגיד. התאכזבתי מ... כי...ידיד,סיפור ארוך בכיתי מעצב/אושר כי.. מעצב-געגועים לסבא הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..השטיפה של האוטו שלי עם 2 חברות הכי טובות
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.."אני חוזר הביתה.. אני חוזר הביתה"
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הצלחנו (טקס יום השואה) למרות כל הקשיים
ואני גאה בצוות שלי.. מאוד! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... יום השואה שני בלעדיו
הסרט הכי טוב שראיתי..-- המקום הכי טוב שאליו יצאתי..טראבין יום שישי ליומולדת של חברה
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..מתנה לחברה
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..4 הבנות,נמרוד,אדם,אלון,דניאל התודה שלי השבוע היא ל..הנ"ל+אמא פינקתי את עצמי השבוע עם..הרבה למידה לפסיכולוגיה
מאכל השבוע שהיה הוא..הום פרייז
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..שוב-בר בלפר אלבום השבוע שהיה..איה כורם-איה כורם הייתי מוחקת מהשבוע הזה..ההתנהגות המטומטמת של חברה הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אראה אותו-לא קרה
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..4 הבנות,נמרוד,אדם,אלון,דניאל השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..רוק"צ,סיום מלווה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..עצמאות?! סוף כל סוף!!!:] -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..דניאל,נמרוד,בהמה

למעלה