רק תגידו שלא חיכיתם.. סוף שבוע

• פותח הנושא SNTQ
  • פורסם בתאריך

3LADY D

New member
:]

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום..שלישי כי..היה כ''כ מבדר בחווה הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..מממ החווה הזו3> הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..מממ.. התעצבתי מעט כי..היו שיעורים חרא אבל בקטנה.. התעצבנתי על..עצמי כי אני יכולה יותר אבל בסוף סלחתי כי ..לאלאלא התאכזבתי מ... כי...לא התאכזבתי בכיתי מעצב/אושר כי..מצחוק אולי מכל השבוע ה מ ב ד ר הזה עם פופו3> הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..ילדים קטנים זה בהחלט מבדר.. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..ממ סודי:p הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..לא זרקתי את עצמי לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...לסיים תשיעור הסרט הכי טוב שראיתי..בית השעווה איףף מפחיייד! המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חווה והיום בטח... משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..ממ כלום=/ משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..פופו3>דגניתי3>סימון3>והבננות מהחווה התודה שלי השבוע היא ל..^^^^^^ פינקתי את עצמי השבוע עם..ארומה:] מאכל השבוע שהיה הוא..ממ... אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?מממ שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..חזרתי לבוקר יאיר חח.. אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..ממ הייתי מוחקת מהשבוע הזה..כלום כלום היה לי מאוד מבדר..אולי תשיעורים הנוראיים הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..יהיה עם קושקוש יפנק אותה ויהנה עם פופו3> השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..פופו דגנית סימון הבננות נירצ' ודודו הכייי:] השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..שיעורים טובייםםם ויום העצמאות - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שיעור טווווב -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..מממ כרגיל:] סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן,יעל ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

segev 007

New member
סוףף שובעעע../images/Emo24.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..שני ושליישי הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..הרבה רכיבה ביום שני ושיעור רכביה אחרי הרבה זמן של פגרה >< הדבר הכי מרגש שקרה לי ( ועצבו ) השבוע.. יום השוא ויום הזיכרון
התעצבתי מעט כי.. אבא שלי עיצבן אותי......
התעצבנתי על.. הרבה דברים.... אבל בסוף סלחתי כי ..
התאכזבתי מ... כי...שבסוף זוהר לא יכל לעזות לי שיעור ביום שישי
בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי אבל היית נוראה עצוב ביום השוא וביום הזיכרון
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..לא זוכר אבל בדרך כלל יש הרבה כאלה
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..לא זוכר >< הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. יום שיש בסוף היום אני ואיתי עשינו עבודה רצינית בחווה.....^_^ לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל....
הסרט הכי טוב שראיתי...חיים בזרם>>>היה לי משעמם אז ראיתי את הסרט הזה
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..סבתא וסבא וכמובן שהחווה
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..עומר להיות בקרוב
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..יש הרבה אנשים
התודה שלי השבוע היא ל..אמא שלי...XD פינקתי את עצמי השבוע עם..
מאכל השבוע שהיה הוא..
ואוכל תאים של סבתא
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?ת'אמת לא יודע
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..
אלבום השבוע שהיה..
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..יום חמישי הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..ישן מלא
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..בחווב כמו תמיד..... השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..יום העצמאות
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שביתההה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..יש הרבה

PinkHorse

New member
אהמ../images/Emo13.gif.

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. או חמישי או אתמול כי..היה נחמד ברכיבה ונהנתי לראות את ההמלטה=]. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..שביתות. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. ההמלטה של בל
וההחלטה הסופית לגביי משהו בקיץ
. התעצבתי מעט כי.. משרד החינוך זה חרא אחד גדול. התעצבנתי על.. משרד החינוך והמורה המפגרת שלי לתנ"ך. אבל בסוף סלחתי כי .. מי סולח!? כלבה
. התאכזבתי מ... עצמי כי.. אני לא מספיקה לעשות הכל ואני רוצה להספיק. בכיתי מעצב/אושר כי.. מעצבים בגלל מה שהולך בבית ספר הזה. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. בטח כל מיני שטיות בחווה.. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "זה לא הוא השתפר, זאת את". הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. באמת הרגשתי שיפור בדרסז'. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לעשות את כל מה שעשיתי כל הסופשבוע הזה
ולסבול באופן יחסי את הבית ספר הזה.. ארג. הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי. המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חווה. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. ציוד חדש אצל חנהP=. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. כל השבוע חוץ מהבגרות המפגרת בתנ"ך והבית ספר!! התודה שלי השבוע היא ל.. כל האנשים בחווה
. פינקתי את עצמי השבוע עם.. ציוד חדש? והרבה גלידה. מאכל השבוע שהיה הוא.. גלידההה אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "טירוף בחווה" (סדרת המשךP= בכיכוב אנה והחברה מהחווה, מביימת-יעל). שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. The Fray-Over My Head. אלבום השבוע שהיה.. לא היה. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. תנסו בשיר שציינתי למעלה. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את המורה לתנ"ך והבגרות. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אעשה משהו מועיל, אנוח, אסיים את כל העבודות וארכבP=. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. האנשים מהחווה. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. עבודה מזדמנת, רכיבות, לראות את הסייחה=]. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. רכיבות טובות=], שביתות, יגידו לי שאני לא צריכה לעשות את הבגרות בתנ"ך. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. אנשים מהחווה.. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):-> בל בהמלטה של אתמול(=.

favory

New member
../images/Emo210.gifסופ"ש

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום שלישי אני חושבת, כי חווה על הבוקר ובידור בעיקר. אני יודעת לשחק ממש טוב
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע הא, הבית שלי בסופ"ש. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. הם נסעו סוףסוף
התעצבתי מעט כי.. חחחח לא הקשבתי לבר ולא עשינו כמתוכנן. התעצבנתי על אפחד :] אבל בסוף סלחתי כי .. .... התאכזבתי מלאדעת. בכיתי מעצב/אושר כי.. כן ירדו הדמעות מהצחוק. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע...יום שישי עם הטבעת אחד המצחיקים מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..היו הרבה. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. חסוי.:] לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... רכיבה יום שישי אני חושבת. הסרט הכי טוב שראיתי..תחושה מוקדמת. המקום הכי טוב שאליו יצאתי..רבחן,קניון שלוש פעמים וחווה. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..מתנה להילה. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..נעה,ברבי. התודה שלי השבוע היא ל..בעיקרון לכולם:] פינקתי את עצמי השבוע עם..מממ... מאכל השבוע שהיה הוא..יאפרח. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה..שום דבר.:] הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אהנה, אשן. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..יוני עומרי יהב וברבי. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..יום העצמאות. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שיהיה אחלה? -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..כל המכוערים מהחווה ואת נעית
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן,יעל ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

עונה

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. רביעי, בגלל השיעור הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. מממ... היומולדת של הדס הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. השחה עם אמא התעצבתי מעט כי.. --- התעצבנתי על.. ----- אבל בסוף סלחתי כי .. מי אמר שסלחתי? התאכזבתי מ... כי... בכיתי מעצב/אושר כי.. מכאב... הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. נטע מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. המון יומולדת שמח! הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הצלחתי להתגבר על הפחד לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... גמור את העבודה באנגלית הסרט הכי טוב שראיתי.. הסוד המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. קרטינג חיפה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. אולסטאר? משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. איריס התודה שלי השבוע היא ל.. אמא פינקתי את עצמי השבוע עם.. גלידהההה מאכל השבוע שהיה הוא.. חולXP אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שיעמום.COM שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. Im Just A Kid אלבום השבוע שהיה..אוונסנס חדששששש משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את שלישי הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אנוח השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. בונבוני השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. שיעור - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שביתה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. ציפי שביטXP סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן,יעל ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

ווינגז

New member
קאצ'קיאדה.

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שלישי, כי הבגרות הייתה לי ממש כיפית[!], סיימתי עם תקשורת והמ... גם אתמול, כי עברה המתכונת. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. צילמתי כמה ימים, התגעגעתי לזה. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. זה באמת קרוב, כמעט נגמר. התעצבתי מעט כי.. הסתכלתי בארכיון של איזו קומונה ובא לי שוב מלא דברים מפעם. התעצבנתי על.. עצמי אבל בסוף סלחתי כי .. אין לי ברירה? התאכזבתי מ... כי... חברה, כי היא הבטיחה משהו ולא קיימה. בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. הארכיון של הקומונה
וכמה שיחות עם ללי תוך כדי. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. אני לא חושבת שהיו כאלו, מה הולך פה. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. צילמתי, וכי למדתי למתכונת ולבגרות. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... להיות ב-07:30 בבצפר ולכתוב כ"כ הרבה במתכונת, ולעבור את הלילה המעצבן שהיה לי. הסרט הכי טוב שראיתי.. לא חושבת שהיה המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. בצפר, לסיים עם תקשורת.
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. לא היה. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. נוּש. התודה שלי השבוע היא ל.. גם פינקתי את עצמי השבוע עם.. אוכל
מאכל השבוע שהיה הוא.. לא יודעת אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? בגרויות או לא להיות. שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. Winter - Tori Amos. אלבום השבוע שהיה.. Little Earthquakes - Tori Amos. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. I hear a voice, "You must learn to stand up for yourself 'cause I can't always be around." הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את הלילה שבין רביעי לחמישי. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. באמת אלמד. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. צומי השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. לסיים בצפר (או שאני לא מחכה, עוד לא החלטתי) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. אעבור את המתכונת בתנ"ך בהצלחה. &&& -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. ללי? נו כבר!

horse 1212

New member
alice in chains../images/Emo47.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..רביעי אני חושבת. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..אספת הורים טובה =] הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..הממ התעצבתי מעט כי.. חבל עליו. התעצבנתי על.. החתולה שלי |: אבל בסוף סלחתי כי .. היא חמודה :) התאכזבתי מ... כי...עצמי. בכיתי מעצב/אושר כי.. מהבצל
. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..אתמול באוטובוס,ללא ספק. P= מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. המ הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. אחריי כמה חודשים בלי קפיצות,עשיתי מסלול לא רע דווקא. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... כנ"ל הסרט הכי טוב שראיתי..לא היה המקום הכי טוב שאליו יצאתי..הכנסת(?)
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..- משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..צ'יקו:) התודה שלי השבוע היא ל..כל מיני פינקתי את עצמי השבוע עם..גלידההה מאכל השבוע שהיה הוא..XL אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "השבוע שאינו נגמר" שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..הרבה: Lithium-Nirvana bring me to life-אוונסנס one-metalica אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..:) הייתי מוחקת מהשבוע הזה..כלום. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אקנה כמה דברים שאני צריכה.. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..... השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..יום העצמאות:קיבוץ,באר יעקב,נס ציונה,ואולי אולי רוקצ.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..אלך לרוקצ -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. המ סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

badboy1995

New member
.. שיגיע יום ראשון!!

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום..שישי!! כי.. אבא שלי אמר לי שעושים חצי פנסיון סוף סוףף!! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. שאבא שלי אמר לי שיש חצי פנסיון הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שאבא שלי אמר לי שיש חצי פנסיון חח.. התעצבתי מעט כי.. לא התעצבנתי.. התעצבנתי על.. -_-_-_-_ אבל בסוף סלחתי כי .. -_-_-_- התאכזבתי מ... כי... בכיתי מעצב/אושר כי.. סוף סוף אני עושה חצי פנסיון!!! הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. שהלכנו לאסוף אספסת מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. תחזיק אותו שלא יעוף ברוח! הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. יהיה לי סוס!!! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... עבור שבוע כזה! הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי אבל ראיתי לפני שבוע היה GHOST RIDER המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חווה :) משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. עדיין לא קניתי.. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. אבא שלי! התודה שלי השבוע היא ל..אבא שלי!!! פינקתי את עצמי השבוע עם.. עדיין לא פינקתי את עצמי.. מאכל השבוע שהיה הוא.. קציצות אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? טיגר שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. Im Blue אלבום השבוע שהיה.. Im Blue משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. Da be dee הייתי מוחק מהשבוע הזה.. את בית הספר המעצבן!! הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. יהיה בחווה! השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. אבא שלי.. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. הברית של בן דוד שלי שנולד לפני שבוע.. והרכיבה!!!!!!!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. אהבה חדשה
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. רק את הסוס!

נעם212

New member
סוף שבוע ../images/Emo4.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..יום שישי מסעדה הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.....כלום(?) הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. יום השואה... התעצבתי מעט כי.. אני חולה יותר משבוע התעצבנתי על.. עצמי אבל בסוף סלחתי כי ..זו לא אשמתי שאני חולה יותר משבוע התאכזבתי מ... כי...---- בכיתי מעצב/אושר כי.. יום השואה... היה עצוב... הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..כמה שיחות עם כמה אנשים מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..נשיקות וחיבוקים
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. באתי לבר אילן ביום רביעי לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... היות חולה יותר משבוע הסרט הכי טוב שראיתי..קזינו רויאל, עידן הקרח 2, יומני הנסיכה, בת הים, אלאדין ,אושן 13 וסרטי שואה המקום הכי טוב שאליו יצאתי..מסעדה בשישי ומסעדה בחמישי משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..מחר- כרטיס לרוק העצמאות משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..רזוש התודה שלי השבוע היא ל..כנ"ל פינקתי את עצמי השבוע עם..קורפלנקס עם שוקלד מאכל השבוע שהיה הוא..קורפלנקס עם שוקלד אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?חולה כל השבוע שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה... אבא עורך דין אלבום השבוע שהיה..שייגעצ משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה................ הייתי מוחקת מהשבוע הזה..כמעט כל השבוע =\ הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..יחלים השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..רז השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..רוק העצמאות ושיעור רכביה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שביתה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..כל מיני מהחווה... סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

gili600

New member
למה הוא הזמין אותי להופעה המסריחה שלו?!?!?!?!

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. חמישישי, כרגיל הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. לא יודעת הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. הטלפון
התעצבתי מעט כי.. אני לא רוצה לפגוע בזהר
התעצבנתי על.. אפחד אבל בסוף סלחתי כי ..
התאכזבתי מ... כי... מהציון באנגלית.. לא יודעת למה
בכיתי מעצב/אושר כי.. מצחוק, בשיעור ועם הנדנדות (מיה
) הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. התופסת בשיעור, אורית בשיעור ועוד כמה דברים מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. אני מתגעגע אלייך
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לא צחקתי לו בפרצוף
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... להגיד לו שאולי אני אבוא הסרט הכי טוב שראיתי.. לא זוכרת המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. החווה משהו שקניתי, וגרם לי להיכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. מתנת גיוס לנגה משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. עופר, חגית ואורית התודה שלי השבוע היא ל.. אותם אנשים מלמעלה והאוכף של צ'יריפחה על זה שהוא נוח במספריים
פינקתי את עצמי השבוע עם.. שוקולד מאכל השבוע שהיה הוא.. שוקולד אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? הופעה שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. את דומה לכלב ואחריות משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אדבר איתו על זה השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. עופר השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. שיעור בחמישי ושביתה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שביתה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. שחר וזהר (שניהם) סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): סטמפניו מפהק

היה כל כך כייף!!!!

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..היום, בגלל האימון המדהים
ובכלל מבחינת רכיבה כל השבוע!! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..האימון היום,שסיימתי עם הטפסים של האוניברסיטה.. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. הלוויה?
התעצבתי מעט כי.. אנשים לא חושבים לפני שהם מדברים התעצבנתי על.. המורים האלה פפפ אבל בסוף סלחתי כי .. מי אמר שסלחתי? התאכזבתי מ... כי...המורים המלשנים האלו ובגלל ששני לא יכלה לבוא
בכיתי מעצב/אושר כי.. היא נפטרה...ובלוויה, ובל תחילת השבוע בעצם
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..כל יום בחווה
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.."או סוף סוף! זה מילים שכייף לשמוע. אני גאה בכם!"
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. היה אימון מדהיםםםם ואני כבר מבחינה בשינוי העצום לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... להחזיק את הרגליים במקום, למלא עוד טפסים, להתעורר, ללמוד לכימיה..למה לא? הסרט הכי טוב שראיתי..לא ראיתי אף סרט טוב באמת המקום הכי טוב שאליו יצאתי..למי היה זמן לצאת באמת?
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..הולכת לקנות כמה דבירם כאלה השבוע משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..טלי
!!! התודה שלי השבוע היא ל..טלי פינקתי את עצמי השבוע עם..מה זה פינוקים? מאכל השבוע שהיה הוא..פיצה אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "קיצוניות מהי?" שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. עטור מצחך-אביתר בנאי,אצלך בעולם - מאיר בנאי אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.."רק את עצמו יכול אדם לשנות ולראות שהשתנה העולם" הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את המוות שלה. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..כדי שהוא ימשיך השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..טלי, אבא וטולקין השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..רכיבות, אימונים...לקנות אוטו וציודדד - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..כל המ שלמעלה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..טלי?! חחחחחחחחח. האמת? את קלימי
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

איזה לא? חחח

בן גוריון[ב"ש],אוניברסיטת תל אביב, בר אילן והעיברית בירושלים!

ש נ י ס

New member
../images/Emo192.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..אתמול עם מורי באשדוד ובים
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..שהוא נגמר.. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שאני יודעת איפה אני הולכת להיות בשנתיים הקרובות? (אולי) התעצבתי מעט כי.. זה לא ממש נעים לבוא לחווה ולא לרכב
התעצבנתי על.. העובדה שאני צריכה לסוע כל יום שעתיים באוטובוסים.. אבל בסוף סלחתי כי .. אין מה לעשות..אולי אני אנסה לעבור חייל. התאכזבתי מ... כי...מעצמי? בכיתי מעצב/אושר כי.. מבצל.. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..עכשיו, כשיואבי היה על הטרמפולינה.. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..שאיזה מישהו אמר לי שיש לי חיוך יפה. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. כי באמת יש לי 2 טבעות על היידים ואפילו פרנצ' בציפורניים ועגילים! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לנסוע כל יום שעתיים באוטובוסים. הסרט הכי טוב שראיתי..לא ראיתי המקום הכי טוב שאליו יצאתי..אשדוד עם בת דודתי האהובה
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..2 טבעות, עגילים, אוזניות, גלידה כזאת..חח..כלמיני דברים. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..מורי
התודה שלי השבוע היא ל..מורי ועיידו
פינקתי את עצמי השבוע עם..2 טבעות, עגילים ופרנצ'..חחח מאכל השבוע שהיה הוא..ממממ.. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?לא ברור שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..לא ממש היה אלבום השבוע שהיה..--- משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.."עולם קשוח, אני יכול עליו, רק עם כוח, רק עם בעיטות למוח". הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את העובדה שיש לי שעתיים נסעיה כל בוקר, ואת זה ששוב לא רכבתי, ואת זה שאני בכלל לא רואה את חברות שלי! הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..הוא נגמר...אבל אני כניראה אראה כמה אנשים שאני אוהבת..ואני רוצה לרכב! השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..עידודייי ומורייי
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..אני רוצה לרכב, לקנות לענברי את המתנה, ולראות אנשים שאני אוהבת! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שאני אתחיל את הדבר שדיברתי עם עודד עליו, אמור להיות בסט! וכל הדברים שרשמתי למעלה,שבאמת יקרו! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..יש כל כך הרבההה!!
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):חודש וחצי לא רכבתי, ואז זה
שגם זה מלפני שבועיים!!

ram ram

New member
סופ"ש שהתחיל ביום חמישי..../images/Emo3.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. אהה... היום נראה לי... היה כל כך כיף בתחרות..!!! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. אהה.. הרכיבות על ג'ונה... כל כך נהינתי..
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. אהה... יום השואה... התעצבתי מעט כי.. יום השואה אחרי הכל.... התעצבנתי על.. על המורה לערבית שהרסה לי את התעודה..!!
חוצפנית!
ועל המורים שלא עשו שביתה ביום רביעי..!!
אבל בסוף סלחתי כי .. כי הייתה ביום חמישי..
התאכזבתי מ... כי... אההה... לא יודעת... בכיתי מעצב/אושר כי.. יום השואה... הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. אהה... התחרות היום וכל מה שכלול בה... בעיקר הנסיעות..
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. אהה.. לא יודעת... אולי "יאללה לפריסטייל..!!!" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. כי ג'ונה הייתה רגועה ביותר שעבדתי איתה בלי מתג..! אחלה תעודה...
[חוץ מערבית
] לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום היום בבוקר אחרי שהלכתי לישון ב- 3:30 אחרי שעתיים וחצי של משחחק פוקר... הסרט הכי טוב שראיתי.. אהה... לא יודעת... המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. שדמות דבורה |דוברה| = התחרות..
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. אההה... תשלום למקצים...
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. אהה... זוריק, שי קנטי ואשיר קול שעזרו לי מאוד במקצה...
התודה שלי השבוע היא ל.. לג'ונה... שהייתה רגועה מאוד ועבדה סבבה...
פינקתי את עצמי השבוע עם.. אההה... חחח... לא יודעת...
מאכל השבוע שהיה הוא.. אהה.. פתיתים...? אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? מממ... לא נראה לי שהיו עושים..
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. -- אלבום השבוע שהיה.. -- משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. -- הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את הציון בערבית..
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. רציתי להיות בתחרות ולהיכנס לאיזה מקצה.. נכנסתי..
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. ג'ונג'ון.. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. רכיבות... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שיעור... -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. כל מיני... סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): מהתחרות היום... (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו

Ontario R Z Y H

New member
סופשבוע אחרון בארץ

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. סביר להניח שחמישי, בגלל המסיבה
ושישי כי היה שיעור הכי טוב ב ע ו ל ם עם השמן הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. השיעור עם הסוס הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. המסיבה, הדיבורים, התמיכה התעצבתי מעט כי.. זה עוד שניה נגמר התעצבנתי על.. הבצפר הזה אבל בסוף סלחתי כי .. זובי התאכזבתי מ... כי... בע בכיתי מעצב/אושר כי.. היה מרגש, וכי היה מצחיק מדי.. וכי להיות טיפה שיכורים ולהיזכר בעצב זה חרא הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. הצחוק האחרון מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "מתנת פרידה" מכמה אנשים הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. אני עושה את זה!! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... להמשיך הסרט הכי טוב שראיתי.. מממ לא זוכרת המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. פארק. עם הרבה רעש, בירות, ובלאגן חח משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. אלכוהול למסיבה משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. בערך הכל התודה שלי השבוע היא ל.. להכל פינקתי את עצמי השבוע עם.. מסז', ונפילה אחריו
מאכל השבוע שהיה הוא.. מקדונלדס עם שחשח אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "the end" שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. all the same - sick puppies אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. leaving הייתי מוחקת מהשבוע הזה..לאיודעת הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. די נגמר השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. הכל השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. הטיסה סביר להניח חחח - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. להתחיל לנקות תראש -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. את כולם באמריקה......!!!!!!!!!!!! גיליתי לכם. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו

Ticklish

New member
סופ"ש

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום שישי.. כי סוףסוף הייתי אחרי מבחן מתמטיקה מזורגג והיה לי שיעור מושלממממם הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע ממ לא הרבה טוב היה השבוע, אבל שיעור טוב סוףסוף הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. וואי דודה אחת שלי סיפרה שהיא בהריון, ודודה שנייה שלי סיפרה שהיא מתחתנת... =) התעצבתי מעט כי חרשתי למבחן (לא אופייני) ואני מקבלת 30. חחח התעצבנתי על.. לא משנה אבל בסוף סלחתי כי. לא משנה התאכזבתי מסיפור ארוך כי היא לא קיימה מה שהיא הבטיחה. התנהגות מאכזבת. בכיתי מעצב/אושר כי. לא בכיתי הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע יו היום. פישטונה היהיהיהיהיהיהי! המבין יבין. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל לא חייכתי הרבה השבוע. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי היה לי שיעור טוב, אלא מה?! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח לשבת ולחרוש כ"כ הרבה למתמטיקה הסרט הכי טוב שראיתי וואי לא ראיתי סרט שניממם המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. אפילו לא יצאתי השבוע! וואי אני מרגישה ממש חננה. טיפול נמרץ משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. גם לא קניתי שום דבר. אני צריכה לקנות בגדים.. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. זוהריק ואלהלה, שתי מושלמותתת =) התודה שלי השבוע היא ל.. יש לי כבר תודות קבועות לאנשים שנותנים לי לרכב פינקתי את עצמי השבוע עם.. ערב שלם של טלויזיה מאכל השבוע שהיה הוא.. האמת לא אכלתי הרבה השבוע. רציני אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? Bring on the pressure שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..וואי שמעתי מוזיקה קלטסית השבוע. תנסו פעם, זה ממש מרגיע. אלבום השבוע שהיה..- משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. אין לי מושג הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את המבחן הנורא הזה הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..הייתי רוכבת יותר השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. חופפששש - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. לרכב הרבה, אולי לקפוץ אמננן -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. חברים מארה"ב אבל זה לא יקרה

למעלה