רשימה של שקרים שהסמאלנים חוזרים עליהם כל הזמן

הפרבולה

New member
אני מפחד מרוב ערבי !

ואתה יכול לקרוא לזה כמה שאתה רוצה "גזעני" , אם הייתי רוצה לחיות בגלות הייתי יורד מהארץ , לא רוצה לחיות בגלות במולדת שלי, רוצה להרגיש בבית מבלי שמישהו יצעק לי מהחלון אללה הוא אכבר, ושזה הארץ שלו כביכול.
&nbsp
אני לא מפחד שהיהודים ישלטו בכלכלה, בגלל שאני בעצמי יהודי אז מה איכפת לי , להיפך יכול להיות שאני בעצמי יקח חלק בשליטה על הכלכלה.
ובכלל אני לא חי בין גויים שעלולים לעשות פרוגרום בקהילה היהודית כל פעם שאיזה ג'ורג' סורוס יעשה קומבינה בבורסה ויפיל אותה , ואם בכל זאת מישהו מהשכנים כן ינסה לעשות בנו פרוגרום אז יש את צה"ל שיתן לו נבוט בראש.
&nbsp
&nbsp

evglev1

Well-known member
מנהל
זה פחד לגיטימי ועובדה שהסיבה היחידה שהוחלט על תכנית החלוקה

הוא הסירוב הערבי לקלוט אפילו את ניצולי השואה, הערבים דחפו את הבריטים להסגיר יהודים לציפורני הנאצים, גם משיקול גזעני של שמירת הרוב הערבי ולכן ברור שאם יהיה ערבי הם יבטלו את חוק השבות ולא יסתפקו בכך שיהיה גם חוק שבות וגם זכות שיבה, אלא להיפך יצרו חוקים שיעדיפו מהגרים מהמדינות השכנות. כך שתחת שלטון ערבי היהודים היחידים שיוכלו לעלות זה יהודי סוריה, מרוקו ותימן והשערים יסגרו ליהודי אירופה ואמריקה.

evglev1

Well-known member
מנהל
מר"צ התנגדו לחוק ואף הגישו בג"צ נגדו

רק השמאל הציוני הפטריוטי של מפלגת העבודה זרם עם החוק. וגם אלי ישי צדק שזאת ממש חוצפה שבתרבות שבה מקובל שהאישה הולכת לגור עם הגבר, הגבר ילך לגור עם האישה, רק משום שבמדינה של האישה עשירה יותר, ליברלית יותר וסוציאלית יותר, זה הופך את הקמת המשפחה לשיקולים של כדאיות ואפילו יוצר מצב של נישואים פיקטיביים כדי להתקבל במדינה שטוב יותר לחיות בה.

evglev1

Well-known member
מנהל
גם בארה"ב אין שוויון זכויות

אזרח אמריקאי לא יכול להביא הורים או סבים זקנים וחולים שיזכו למיטב הרפואה האמרקיאית ויהיו נטל על המדינה. גם משפחות עניות לא יכולות להביא קרובי ממשפחה ללא מקצוע וללא השכלה שיהיו נטל על המדינה.

evglev1

Well-known member
מנהל
בארה"ב האזרחים האמריקאים בחו"ל יכולים להצביע חופשי?

האם באירופה יש שוני בין המדינות או בקיצור האם אנחנו המדינה הדמוקרטית היחידה בעולם שמונעת מאזרחים בחו"ל להצביע?

marabo

Well-known member
אפשר לחשוב מה כבר מחייבים כאן?

גם כאן מדובר רק בהתנהלות ציבורית, אתה הרי יכול בביתך לשבת ולאכול חזיר ביום כיפור ואף שוטר לא ידפוק לך בדלת.

כן אבל המדינה כופה את חוקי היהדות האורטודוקסית

ומונעת מקבוצה גדולה בעם היבודי הרפורמים והקונסרבטיבים לחיות כאן לפי מנהגיהם

marabo

Well-known member
בעיה שלהם, קודם כל שיבואו לכאן בכלל

הם הרפורמים הוציאו את ארץ ישראל וירושלים מסידור התפילה כשיסדו את הדת שלהם , הם עצמם החליטו לא לבוא לארץ, יש להם בארץ כמה קהילות קטנות וזניחות.
לקח הרבה שנים אחרי שהמדינה כבר הייתה קיימת שהם התחילו קצת להיות ציונים.
בשורה התחתונה הם דת אחרת ופה בארץ מספרם זניח.

הפרבולה

New member
לא נכון, אף אחד לא מונע מהם לבוא , הם זכאים לבוא לפי חוק

השבות. ואם הם יבוא במסות גדולות הם יכולים לשנות את הרכב הכנסת ולהקטן את השפעת החרדים, ולהחליט למשל שמותר להתפלל בכותל גברים ונשים ביחד .
&nbsp
אבל הם מנסים להשפיע מרחוק וזה לא ילך להם.

evglev1

Well-known member
מנהל
אני השתתפתי בחתונה רפורמית של בן דוד שלי

שנישא למי שאינה יהודיה על פי ההלכה, אין איסור, פשוט הטקס לא מוכר על ידי המדינה ובשביל לרשום את הנישואין הזוג היה צריך לנסוע לקפריסין והטקס בארץ היה רק בשביל המשפחה ואין לו משמעות רשמית. כך שאין איסור לחיות על פי אורח חיים רפורמי ואפילו לקיים חתונה רפורמית, שאין מצב שאורגנה במחתרת.

זה שמכירים בטקסים הנוצריים, בטקסים המוסלמיים, בטקסים הדרוזים ובטקסים האורתודוכסים היהודים אך לא מכירים בטקסים הרפומים והוקנסטרבטיים היהודים זאת באמת אפלייה. אבל מצד שני הרפורמים מוכנים לקבל כל גוי כיהודי וזאת הסיבה שרוב יהודי ארה"ב רפורמים, כי זה נותן גושפנקא לנישואי תערובת.

זה בדיוק העניין

אם בישראל היו מפרידים בין דת ומדינה, היה מותר לי לאכול חזיר ברשות הרבים

marabo

Well-known member
גם ללכת ערום ברשות הרבים אינך יכול

ברשות הרבים אתה צריך להתחשב באלו הסובבים אותך בלי קשר לדת.

נו נו...

איך אני לא ׳מתחשב ברגשות׳ כשאני אוכל מתוך הצלחת שלי!?
&nbsp
׳הרגשות׳ שלך כבר מזמן חובקי עולם...

evglev1

Well-known member
מנהל
אם אדם דתי יושב איתך באותו שולחן

אתה פוגע ברגשות שלו ומכריח אותו לחטוא בכך שהוא צריך לראות בשר וחלב על אותו השולחן ועוד בשולחן שהוא יושב ואוכל לידו. לגבי חזיר אני לא יודע אם מותר לו לשבת ליד בשר חזיר ועד כמה זה מחטיא אותו.

marabo

Well-known member
זה אפשר לומר על כל דבר

כמו בדוגמא שנתתי, בא לך ללכת ערום ברחוב, זה הגוף שלך, למה קובעים לך שתהיה לבוש. זו לא כפיה?

evglev1

Well-known member
מנהל
ואז שומרי הכשרות לא היו יכולים להיכנס למסעדות ולבתי קפה

ולא היו יכולים לאכול בקפיטריות באקדמיה או לקנות במזנון של בית הספר וגם הייתה הצדקה להתשמטות החרדים וגם הסרוגים לא היו משרתים כי לא היה בצבא אוכל שהם יכולים לאכול.

ודרך אגב במסעדות הלא כשרות יכול להיות חזיר בתפריט, אני עצמי הזמנתי כמה פעמים לזניה בולנז. ובעצם גם בבית הספר ובאוניברסיטה לא מנעו ממני ואף לא הפריעו לי לאכול בארוחה אחת ועל שולחן אחד כריך פסטרמה וכריך גבינה בזה אחר זה.

evglev1

Well-known member
מנהל
נו ולמיטב הבנתי אתה לא היית רוצה את מגן הדוד כסמל המדינה

ולדעתך זה פוגע בבני דתות אחרות, והנה במדינות דמוקרטיות למהדרין, הצלב שזר לחלוטין ליהודים ומוסלמים הוא חלק מסמלי המדינה ולא מוסיפים לו לא מגן דוד ולא סהר כדי להתחשב בדתות המיעוט במדינה.

יש לך בילבול בין שני מושגים דמוקרטיה וליברליזם

ליברליזם או ההומניזם הליברלי -זה פילוסופיה פוליטית ולפי דר' יובל הררי דת אינדיבידואליסטית המבוססת על עקרון חירות האדם. הליברליזם תומך בעקרונות כגון ממשל חוקתי, חופש הדת, זכות הקניין, חופש הביטוי ושוויון בפני החוק ומתנגד למדיניות אטטיסטית ומשטר אוטוריטרי.
ובתפיסה הזאת קיימת בבמגילת העצמאות .
כמו שכול דת יש מצוות כך גם לדת ההומניזם הליברלי יש "מצוות"
ואחד המוצוות של הדת הזאת זה ששלטון דמוקרטי.
הסיבה שלא הכריזו על מדינה דמוקארטית כי אין דבר כזה יש משטר דמוקרטי
מדינת ישראל היא:
יהודית מבחינת הלאום
הומניסתית לבירלית
מבחינת הדת
ודמוקראטית בשלטונה.

למעלה