רשימת אמונות שגויות בסיסיות!

Wolverchenus

New member
רשימת אמונות שגויות בסיסיות!

שמתי לב בהרבה ויכוחים עם בריאתנים שחלק מאי ההבנות הן ממש ממש בסיסיות. אני אומר, בואו ניצור רשימה של טעויות נפוצות ומאוד מאוד בסיסיות על תורת האבולוציה. (שעל פי רוב יוצרות את השד שבריאתנים פוחדים ממנו). אני אתחיל. האמונה שאנחנו מאמינים שבשלב כלשהו (אולי לא רחוק), זוג קופים הביא לעולם את התינוק האנושי הראשון.

מצאו גנים של בני אדם בקופים - יש

לזה הסבר. אנשי בבל בנו מגדל ורצו להגיע לשמיים - אלוהים הפך את כל אלה לקופים. על פי זה יש קופים היום שמצאו בהם גנים של בני אדם.

AdonAsda

New member
איזה כיף שתמיד אפשר לספר סיפורים

! העיקר לא להודות באמת, אני לא מבין מה כל כך רע בקופים? אם היו אומרים לך שבני התפתחו מאריות, היית מסכים?

לאא יש לך טעות

זה לא הקטע של "באתי מהקוף" מצידי לבוא מהחייזירים או מהנמלים. זה העיקרון כאן: זה שנוצרתי מהקוף זה נוגד את ההשקפה הרוחנית שלי - והיא: הנשמות באו מהמימד האסטרלי למסע בעולם הגשמי והתגלמו בגופות אנוש. כשכל אחד מסיים את תפקידו, נשמתו משתחררת ממכבלי הגוףהאנשוי וממשיכה את מסעה בעולם הרוח.. עיקר הנשמה זה לא העולם הזה - פה אנחנו רק כדי ללמוד ולחוות חוויות ע"י הרגש והכאב.. ולהתפתח רוחנית.

AdonAsda

New member
נו באמת, אין קשר בין מה שאמרת לזה.

אם היית אומר "אני פתאום נוצרתי מחול" זה היה קצת סותר...

Wolverchenus

New member
אתה דביל?

מצאו גנים של בני אדם גם בעכברים ובהרבה חיות אחרות. זה כמו לגו, זה שיש לנו את אותם חלקים לא אומר שאנחנו אותו דבר ולא שום דבר מאלה. מה זה הסיפורים המונפצים האלה? אתה אומר לי שאתה מעדיף להאמין בסיפור מיתי שעושה לך נעים על פני כל דבר אחר ועל פני כל הסבר אחר שאולי מייקס מור סנס? בעצם כבר ענית לי.

אצלי המציאות הרוחנית זה לא אמונה

כשהייתי קטן ושמעתי מה שאבא אמר זה הייה אמונה.. היום זהע כבר ידיעה ברורה!!! אני לא מאמין באלוהים אני יודע את אלוהים!!!

אני לא יכול להיות יד ימינו בהגדרה

האושית ל "יד ימינו" שבני האדם השכלתניים מכירים. אלוהים זה לא איזה מלך בשר ודם או איזה ראש ממשלה שאפר להיות יד ימינו. האלוהות היא בהרבה יותר מורכבת מכך..

Wolverchenus

New member
ואני חשבתי שאני משתמש במטאפורה :\

חבל שחשפתי את בורותי שוב בעניינים רוחניים. *slaps forehead*

Levos

New member
אם מין התפתח מאב קדמון

אז לא יכולים להיות צאצאים אחרים לאותו אב קדמון(ע"ע "איך זה שעדיין יש קופים)

Caligola

New member
OK, הנה רשימה חלקית שלי:

1. אבולוציה היא תאוריה במשבר ובקרוב תדחה ע"י המוסד המדעי כולו. 2. יש מדענים רבים הדוחים את תאורית האבולוציה. 3. דארוין טען שעין אנושית לא יכולה להתפתח. 4. אבולוציה היא רק תאוריה. 5. אבולוציה מעולם לא הוכחה. 6. האם היית נוכח כאשר תהליך האבולוציה התרחש? 7. אבולוציה היא רק אמונה. 8. תאוריות מדעיות תמיד משתנות. 9. "השרדות החזקים" זה טאוטולוגיה. 10. אבולוציה היא דת. 11. האם אתה רוצה להיות צאצא של קוף? 12. הסיכוי שהמולקולות הראשונות המשתכפלות נוצרו הוא מאוד קטן. 13. תאורית האבולוציה איננה שימושית ללא תאורית abiogenesis. 14. מוטציות הם נדירות. 15. רוב המוטציות מזיקות. 16. מוטציות הם טעויות, ודברים לא יכולים להבנות מ-"טעויות". 17. העין לא יכלה להתפתח אבולוציונית. 18. אנחנו לא רואים בע"ח כיום שהם בשלבי התפתחות. 19. תאורית האבולוציה לא מסבירה מדוע אנו משתמשים רק ב-10% מהמוח שלנו. 20. אם בני האדם התפתחו מהקופים, למה לא כל הקופים התפתחו? 21. איך האבולוציה יודעת ליצור תכונות חדשות? 22. כל מאובני ההומנידים שנמצאו הם או קופים או בני אדם. 23. אם באמת התפתחנו, צריכים להמצא מילארדים של שלבי מעבר, היכן הם? 24. תאורית האבולוציה סותרת את החוק השני של התרמודינמיקה. 25. דארוין התכחש לתאורית האבולוציה לפני מותו. 26. כדוה"א הוא בן 6,000 שנה.. זהו, אני חושב שפחות או יותר סיכמתי טעויות בריאתניות נפוצות..

סוף סוף בן אדם שחושב../images/Emo24.gif כבר

אמרתי פה לאנשים שלפני מותו של דארוין הוא אמר שכל הספרים שהוא כתב היו הבל!! אף אחד פה לא האמין לי..

Caligola

New member
לא הסכמתי איתך,

1. הרשימה הנ"ל היא רשימה של טענות שגויות, וגם הטענה שדארויין הכחיש את תאורית האבולוציה היא שגויה, הטענה השקרית הזאת הומצאה ע"י גב' Lady Hope שהיתה דתיה אדוקה, וע"י בריאתנים שהפיצו את הסיפור של Lady Hope, הילדים של דארווין אישרו שהסיפור של Lady Hope הוא שקרי וזה מספיק כדי לחתום את הגולל על הטענה הזאת. 2. גם אם הטענה הזאת היתה נכונה ב-100% זה עדין לא מפריך את תאורית האבולוציה, תאורית האבולוציה לא מתקבלת ע"י מדענים רק בגלל שדארווין יסד אותה, תאורית האבולוציה התקבלה ע"י קהילת המדענים בגלל שהיא מסבירה את המציאות הנצפית יותר טוב מכל תאוריה אחרת שראתה אור.

Agent Saimon

New member
לא הבנתי משהו

סעיף 15: רוב המוטציות הם מזיקות. מה לא נכון? הרי מוטציות הם שינויים שנגרמו ספונטנית, ולכם רובם (לא כולם) בד"כ לא טובים.

למעלה