רשימת התרופות שלי
אז ככה...
התרופה הראשונה שלקחתי היתה פבוקסיל. לא רשמו לי אותה סתם לקחתי אותה כי היא היתה במגירה של ההורים, היו לי חרדות וקראתי שזה נגד חרדות אז הרבצתי כמה כדורים בבת אחת כל יום.
אחר כך בגיל יותר מאוחר הלכתי לפסיכיאטר שנתן לי פרפנן שהיה סבבה במינון הנמוך אבל כשהוא העלה לי את המינון בדיוק הייתי בבית של חבר שלי והפנים שלי השתתקו, השרירים בפנים נתפסו לי והייתי חייבת לרוץ למיון. אחר כך ריספרדל שגרם לי לחרדות קשות. ישנתי עם סכין מתחת לכרית. אחר כך האשפוז ואז ניסיתי הכל, ניסוי וטעייה של מה שבא ליד: קלונקס, אסיבל, איטומין, זיפרקסה, טגרטול, ליתיום, דפלפט, למיקטל ועוד כמה שבטח שכחתי. ננעלתי על סרוקוול שהיה הכי טוב לי אבל האיזון הזה הכניס אותי קצת לדיכאון ואז הוסיפו לי רסיטל. ככה החזקתי שלוש שנים עד שהתחלתי עם הריטלין. הריטלין גרם לי לחרדה ואז החלפתי ת'אנטי דיפרסיבי ללוסטרל בהמלצת הפסיכיאטר וגם נתן לי סורבון לקחת כל פעם שאני בחרדה. אותו פסיכי' החליף לי את הסרוקוול ששנים נרדמתי רק איתו לכדור החדש סרוקוול XR שהיה עם פחות תופעות לוואי וגם פחות מרדים ואז התחלתי לקחת כדורי שינה, שעד היום אני מנסה להיגמל מהם. הוא נתן לי לנסות טרזודיל במקום כדורי שינה שעוזר להירדם אבל הוא רק גרם לי לסחרחורת והתעלפות. בינתיים את הריטלין החלפתי ל-LA ואחר כך חזרתי לרגיל, עכשיו אני בשלבי מעבר לקונצרטה.
וזה בלי להזכיר את ההתמכרות שלי לסיגריות וקפה. ולפעמים גם לסיידר תפוחים עם וויסקי.
אז, מה ההיסטוריה התרופתית שלכם?