רשימת מצרכים למפגש בליץ' ביום א' =]

JeeChan

New member
רשימת מצרכים למפגש בליץ' ביום א' =]

א. רצוי להביא את עצמכם DDDD: =] בשעה 16:30 =] לגג עזריאלי (קומה שלישית ליד קפה הילל). ב. רצוי לבוא בבגדים שחורים *_*, כדי שנוכל לעשות תמונה קבוצתית בסגנון בליץ' DDD:. ג. בהקשר לאותו נושא של תמונה קבוצתית, כדאי להביא כמה שיותר מצלמות D:, כדי שנוכל לעלות לפורום כמה שיותר תמונות =] ד. להביא כל דבר שיש לכם של בליץ' ^_^ DDD:. עכשיו מומלץ גם להכין שלטים שידעו שאנחנו מפורום בליץ' D: וכמובן גם שלטי יומולדת לקיפי, קיארית ודפנה, ולהביא להם כל דבר אחר שעולה לכם בראש, ואפשר גם להביא כיבוד *_* D:. נתראה ביום ראשון =]

KiaritChan

New member
דמו ._.;

1.דעעעעעעעעעעעעעעעע [[: 2.דעעעעעעעע2 3. אנו..נגמרו לי פילם ;;..ואינלי מצלמה או סורק 4. אמאמ..מחזיק מפתחות של הולו איצ'יגו יספיק?XD זה הדבר היחיד שישלי.גומנסאי ;;..*נסקלת* ואינלי מקום לשלטים,יכולהיות שאני הולכת לישון אצל מישי,ואני מקבלת יותרמידי איומיי מתנות.. אבלאבל,אני מבטיחה לפצות על הכל במפגש הבא! ^-^ נתראה ביומראשון D: ! ואנשים,תבואו!אנירוצה לפגוש אותכם ;;

JeeChan

New member
תגובה =]

1. יאיי D:. 2. יאיייייייייייי D:. 3. אור יצלם כל כך הרבה תמונות, שזה יהיה כאילו את הבאת מצלמה =] 4. זה מספיק בהחלט D:.

dark max

New member
חזרתי מאילת + תגובה

1. אני אהיה שם כבר ב-3:30 בגלל המשחק *_* 2. עשית לי את היום D: 3. אני אבדוק אם יש לי פילם [אם לא אני אצטרך לשכנע את אבא שלי להשאיל לי את המצלה המשפחתית =\] 4. אני מביאה שני בקבוקי קולה + 50 כוסות חד-פעמיות [אם אין לי אני אביא משו אחר
], מתנות אני לא ממש מביאה =\ לדפנה בגלל שהיא בין החברות הכי טובות שלי [קל יותר להתחבר לאנשים מהאינטרנט
]... גומן, קיפי וקיארית... [הרבה כסף הלך על החופשה...] עכשיו אני אסתום כדי שאני לא אבלע אבנים מהסקילה *נסקלת* אני כנה מידי *נסקלת שנית*

KiaritChan

New member
אוח.סתמי >>

אתלא צריכה להרגיש רע.באמת ^^ אני באה רק כדי לפגוש אותכם ._.; אני באמת לאצריכה את כל המתנות וזה >>.. אבל ג'יצ'אן מתעקש! ><;

dark max

New member
XD?

אני שמחה שאת מאשרת לי לא להרגיש רגשות אשמה, כי האמת היא שאני יכולה להרגיש אותם רק במוח... הו-הו, יום ראשון נראה כה רחוק [או קרוב, תלוי מתי אני מסתכלת
]

KiaritChan

New member
ניחא.אני מקווה ששבת יעבור מהר >>..

אני כבר רוצה יומראשון *_________* ולזנק על כולכם בהתלהבותיתר! ניהיהי [:

הפעם אני ואלינה לא נשבור ת'ראש../images/Emo15.gif

על מתנה (זוכרת את הדינוזאור המשעשע? זה שקנינו בגלל מחסור חמור במזומנים? אז זהו-מהיום דברים של בליץ'!

dark max

New member
*מהנהנת במרץ*

בישים, אנימה, מנגה - כבר שלושה אפשרויות. אתן חייבות לי [מה שמזכיר לי, קניתי לך משו בתמורה לאבן שנתנת לי שנה שעברה]

JeeChan

New member
גומן גומן גומן גומן ;-; ;-; ;-; זה

בגלל שאור סנילי ;-; שוב מצטער. אנשים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! להביא לטומו גם שלט!!!! זה חובה !

dark max

New member
חשבתי שאני זו שהשתגעה...

גומן על כך שלא קניתי לך מתנה *נסקלת* אבלאבלאבל אני אפצה אותך במפגש D:! [כמובן שגם את קיפי וקיארית] *חושבת איך לפצות* *לא מוצאת דרך* פתרון: תחשבו אתן
אבל 'בקשה לא בדרך שתרושש אותי... אני גם כך מרוששת אחרי הפוסטרים והאבנים שקניתי, לא להזכיר את שני הספרים החדשים שצריכים להגיע מתישו [עברו כבר שלושה שבועות והם עדיין לא הגיעו
...], ואני גם רוצה לקנות מאנגות... אני באמת צריכה למצוא עבודה
*נסקלת על הבירבור* אני אשתוק עכשיו... *שותקת*

KiaritChan

New member
את לא צריכה .________.;

דיכבר ;;. גמככה המטרה שלי במפגש הזה זה רק לפגוש אותכם.אז עשי טובה ופשוט תביאי את עצמך ><. קאפיש?! *מנפנפת במקלסבא*

למעלה