XD 1371 - כי אצלנו 'הלבנה' היא לא פשע צולע, צולע, אבל זה מה יש
א אלונית 2006 New member 22/10/05 #24 נחמד.... אהבתי.../images/Emo15.gif וגמני מרוששת. שתי מאנגות וביאקויה גמרו לי את כל הכסף. *שתוקת וחוזרת להקליד את העבודה לציפי כי משלמים לי לפי עמודים*
נחמד.... אהבתי.../images/Emo15.gif וגמני מרוששת. שתי מאנגות וביאקויה גמרו לי את כל הכסף. *שתוקת וחוזרת להקליד את העבודה לציפי כי משלמים לי לפי עמודים*
T Takashi Tomoko New member 22/10/05 #27 ../images/Emo34.gif ^^" זה בסדר את לא חייבת חייבת להביא כלום ^^ רק תבואי!
G Greenleef New member 22/10/05 #22 הווו כמה זמן לא ביקרתי כאן לא היה לי מושג שיש מפגש..... המממ..אני אנסה לבוא
K Kakashi Sensei New member 22/10/05 #26 רק לי נראה שהסמיילים האחרון במשפט נראה כאילו הוא אוכל משהו וזה לא שוקולד...
G Greenleef New member 22/10/05 #34 חחחח.. לא רק לך אבל הוא חמוד 3: הו.. אני לא אוכל לבוא למפגש.. יש לנו יום מתמטיקה בבצפר |= כן.. על החופש קיבינימאט!@@#$
חחחח.. לא רק לך אבל הוא חמוד 3: הו.. אני לא אוכל לבוא למפגש.. יש לנו יום מתמטיקה בבצפר |= כן.. על החופש קיבינימאט!@@#$
I Ishida New member 22/10/05 #23 אממ ^_^ אני אביא מצלמה אם אני אזכור :X אני אביא בטח בקבוק שתיה ואיזה חטיף ^^
V Vivi Sparrow New member 22/10/05 #30 גמני רוצה לבוא למפגש <: אימיולבאקה לא נותן לי להוריד בליץ' T_T אני רוצה לבוא למפגש, לחגוג לבנות מומולדת ולהכיר אנשים חדשים. ^^" אפשר אפשר? O:
גמני רוצה לבוא למפגש <: אימיולבאקה לא נותן לי להוריד בליץ' T_T אני רוצה לבוא למפגש, לחגוג לבנות מומולדת ולהכיר אנשים חדשים. ^^" אפשר אפשר? O:
א אלונית 2006 New member 22/10/05 #31 בטח שאפשר ../images/Emo15.gif ויוי את כוסע ואת חייבת לבוא, לא סתם מותר לך!
K keep smiling New member 22/10/05 #37 אני...אולי שם. םם; ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif פאק, אני יודעת, נו. ]:
T Takashi Tomoko New member 22/10/05 #39 ../images/Emo34.gif |פורצת בבכי| ;_; הורימרושעים החליטו ברגע האחרון שני לא הולכת ;_; אז תהנו מינא וצלמו הרבה תמונות בשבילי נה?
../images/Emo34.gif |פורצת בבכי| ;_; הורימרושעים החליטו ברגע האחרון שני לא הולכת ;_; אז תהנו מינא וצלמו הרבה תמונות בשבילי נה?