רשימת מצרכים למפגש בליץ' ביום א' =]

dark max

New member
*עוגיית תנחומים*

מי בעד לארגן חוליה ולהסתנן לביתה, ולקחת אותה בכח תוך כדי איומי פפריקה אדומה? אני! אני! פיצול אישיות? Oo יש בחוליה כבר שני אנשים, המבצע יצליח, לא?

Takashi Tomoko

New member
../images/Emo34.gif אין צורך! אני באה!

מסתבר שלבכות להורים על מר גורלי כן עוזר... אז התכוננו, הכינו את השלטים ושימו גדרות חשמליות סביבכם כי... *תופים* טומו מגיעה למפגש!

MichelleLev

New member
אני אני יכולה להביא לכם

בגדי ג'ודו.. XD סתם אפילו שאני יכולה .. אני אבוא בבגדים שחורים.. ו..אנסה להביא דברים שקשורים XD

Fay Wood

New member
יאיא, כולנו נהיה קשוחים ואפל../images/Emo168.gif

-ים D= ^___^ אמ.. אין לי שומדבר של בליץ', אבל אם נלך לקומיקאזה/קומיקסוירקות/אוטאקו/חנות-אנימה-אקראית-אחרת-שלא-ידעת-על-קיומה, כן יהיה לי ^-^; מחר קונים גיטרע (עודאחתרקשזולאשבורה >>) *____*

Fay Wood

New member
ככה תזהו אותי P= ../images/Emo168.gif

חולצה נטחנת של Blind וסוכריה גיי בצורת מקל ^_^; והיא נשברה ;-; היא דורשת שאני אוכל אותה =X

keep smiling

New member
והיא תהיה לידי. ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

צייתנית הילדה. P: ואותי כללללללל העולם מכיר! [[[[: ככה שתראו אותנו. ]:

באה ^__^

א.
ב.
זה יהיה משעשע למדיי.
ג.
ואני מתכוונת לצלם כל שנייה.^^ כולל קטעים מפדחים, חוץ ממני [שזה פדיחה אחת גדולה]. ד. וזה מסתכם בשני ווליומים. דפנע, אני לא ממליצה לך להביא את הפוסטר שלך. הוא לא יישאר אצלך הרבה זמן מרגע שהפאנגירלז הראשונה תבחין בו [ו-זה- בהחלט לא ייקח יותר ממיליונית השנייה].

ThePiper

New member
אחרי שכנועים מתמידים...

של אמא שלי, היא עדיין לא מרשה לי לנסוע מחר לת"א ;____; חבל, רציתי להכיר את כולכם =\ גומן גומן =(

ThePiper

New member
אפילו הצעתי לסדר את כל הבית..

אבל לא עזר ;___; כבר איבדתי תקווה! (איפה הנארוטו הקטן שיקפוץ לי על הכתף פתאום ויתן לי הרצאה על התמדה ונחישות?@#$#?@)

coral chan

New member
^____^

א.אני שם מ-12:00 ^^ ב.שחור..? ^^'' יש לי בעיה קטנה כרגע עם הצבע הזה .___. ג.המצלמה שלי לא אוהבת לצלם אנשים >< ד.אין כלום כרגע ;;

Hinamori

New member
אבוא אבוא אבוא אבוא אבוא אבוא אבוא

אבוא אבוא אבוא אבוא אבוא אבוא אבוא אבוא אבוא ! לא אמרתי יבוא. לא. אמרתי. יבוא. :X

MichelleLev

New member
אני לא באה.

כי הבריזו לי. מה אני עושה עכשיו? אני צריכה תירוץ להורים, אני אמרתי להם שאניסתם הולכת עם חברה לעזריאלי. אם אני אומר שאני הולכת לבד, יתחילו השאלות. אני אנסה להגיע..

Lust chan

New member
אוו, אנירוצהלהגיעאבל.. ../images/Emo135.gif

אני בקושי מגיבה כאן והכל. ובקשר לפרקים, אני אוריד היום ואראה לפחות עד פרק 10!! לפחות אנסה!! @@ אבל.. אני לא מכירה כאן הרבה אנשים ו.. אמממ... לא'דעת, אני מפחדת להיות לבד.. להגיע, או לא להגיע? זו השאלה T_T

MichelleLev

New member
תבואי גל. גמני אהיה שם אבל אנשים

מה הקטע?! פתאום מישהו אומר לי שכולם שם כבר מ-11!!!!!!!!!

למעלה