רשימת מתחרים לערב קרבות באשדוד

pridemuaythai

New member
רשימת מתחרים לערב קרבות באשדוד

ערב קרבות לב אשדוד הליגה המקצוענית WPKL 27/04/2005 סדר קרבות פינה כחולה פינה אדומה 1.אוראל מלכה (איציק ) VSולדיק (איגור) 57 2. סשה דוביק(מושיק קידר) VS אולג (דימטרי) 66 3. יבגני רובינסקי (רועי- רחובות)VS גדי צדוק (רועי- אשדוד) 4. קיריל (איגור) VS אלייה (בני קוגן) 68 5. קרב איגרוף כפפות הזהב 2*3 6. עוזי מזרחי(בני קוגן) VS עידו קוסטיקה (איציק פרנקו)69 7 יוסי מזרחי (רועי) VS ישראל מוטולה(אבי שלום) 65 8 קרב איגרוף כפפות הזהב 2*3 9. פבל (אבי) VS שניר צפר(אלי בן נחום) 75

dascalu jacob

New member
יפה מאוד. שילוב של איגרוף חובבני

מרענן השילוב בין האגרוף התאילנדי לחובבנים באגרוף.

cronic1

New member
אני מתכוון להגיע לאירוע באשדוד

עם ילדי ואשתי,אני רק מקווה שלא יהיה יבש מידי ושיהיו קרבות מענינים וספורטיבים. בכל זאת קרבות בקניון אני מקווה שלא יהיה מבוים וראוותני מדי,בכל זאת הלוחמים נלחמים בקניון מול משפחות וילדים עם ציפס ובלון ביד. אני לא הייתי נלחם בקניון אבל כל הכבוד למתחרים. ג'רי אני מקווה שתשחק אותה בהפקה בתקווה לעוד אירועים ספורטיבים להגברת המודעות בקרב הנוער לספורט יפה זה. במקום להכות בבית הספר ובפאב שיתאפקו טיפה וישחררו אגרסיות באימון.

dascalu jacob

New member
ג'רי לא נח ועובד על הפתעות חדשות

אני מקווה שיהיה מוצלח וסימן להצלחה גדולה יותר באוסישקין ב2.6.05 מצ"ב קישור לאגרוף אולימפי. http://olympic.tapuz.co.il/SportCategory.asp

garey

New member
cronic1 דוגמא קלאסית למכות בני בן

בני בן 20 מיתאמן 4 שנים עד היום לא רב מכות ,צנוע אנטי סיגריות אלכוהול סמים , פאבים ומועדונים. חלק רחב מהבאת האגרוף התאילנדי למודעות הוא יציאה לקניונים, היה בעבר בירושלים בכיכר ציון, ערב מעולה, מומלץ להגיע ראו את המיתחרים של התאילנדי, וכולל האגרוף האולימפי, באוסישקין ב 2.6.05 יערכו עוד קרבות אגרוף אולימפי מהטובים בסה"כ 3 קרבות ,תחילת ציון דרך. תודה ג'רי מזרחי וברוך הבא לאשדוד

garey

New member
cronic1 אין מצב לביום הקרבות

שים לב ידידי, מי המיתחרים הבוגרים שכולם היו על ארועי הזירה בעבר, אין מצב שכזה ויותר חשוב ,רוב האוכלוסיה והקהל יעד באשדוד , הם העליה הרוסית שכבר לומדים באשדוד אגרוף תאילנדי, אני מאמין שתוך חודשיים תיראה רוסים רבים חזקים ומיומנים, הן ילדים נוער ובוגרים שרמת הנכונות וההשקעה שלהם יוצאת דופן, ראיתי אייך הם נישארים להתאמן גם שמכבים את האור הם ממשיכים, והצברים לומדים מהם מהוא מישמעת ספורט ,ואהבת הספורט, זה הפלוס הגדול מלמידה מהם אייך משקיעים ומביאים תוצאות מעולות, פרייד מואי תאי נימצא באשדוד בקניון כבר 6 חודשים, ממש תענוג ותוצאות תיראה בזמן הקרוב. נישמח לראותך ובטוח שתהנה , ג'רי מזרחי

dascalu jacob

New member
יפה- שילוב של משולבת והמקצוענית

איציק פרנקו, מושיק קידר, רועי הייזלר, בני קוגן, אבנר שלום ועוד... שיתוף פעולה מבורך. אינשאללה נראה את CMA בעתיד גם כן.

garey

New member
dascalu jacob נישמח מאוד בכייף .

ראה יעקב יש שחושבים על פוליטיקה, ואני טוען שהיא נימצאת בכנסת ישראל. { 120 חולארות} באופן אישי מצידי אתמול שהכל יחזור לכנו בשלום. וכולי תיקווה שכך יהיה , אין ספק שכולם צריכים ליהיות ביחד ,ולסדר הכל בצורה מהוגנת, לטובת כלל הצדדים, המואי תאי מוכיח שהוא יכול להביא חידושים מרעננים, וארועים יפים וטובים עם לוחמים מהמיטב {מבלי לזלזל חלילה באף לוחם } אף אחד לא שונא ואף אחד לא חושב שהשני פחות טוב מחברו, יש אגו מאצ'ו לא פוליטיקה ,וזו בעיה לאומית אצלנו היהודים. וחבל שכך, לכן אנו ממשיכים לערוך ולהיערך ולהפתיע לטובה כל הזמן, בקשר לעתיד יש תוכניות מגירה שתחרויות יערכו בצפון בדרום בירושלים ובמרכז. כולל אגרוף אולימפי , ג'רי מזרחי

dascalu jacob

New member
הג'רי הזה ממש משעבד עצמו לעניין

כולנו חוגגים יציאה לחירות וג'רי עובד בשביל כולנו כדי שנהנה מתחרויות משובחות. אני פשוט לא מאמין איזה התקדמות נעשתה בחודשים האחרונים. יישר כוח ג'רי. אני מאמין שכרגע אתה נשכב על הגדר, אבל בעתיד העניין יראה טבעי וישאלו איך אפשר היה אחרת ???

boxer10

New member
למה מחקת אותי?

לא נמאס לכם לשמוע את הליקוקים האלה של דסקלו

BOXER10 אזהרה אחרונה../images/Emo18.gif

לפני חסימת שם המשתמש שלך!!! אתה רוצה להעביר משהו שמפריע לך תעשה את זה בצורה תרבותית, ומבלי להעליב את האנשים כאן בפורום. עוד מילה אחת לא במקום ואתה תשכב "בנוק אאוט" פורומי מבלי יכולת לדבר בכלל. יניב

MikeTyson

New member
ג'רי...

ג'רי ידידי, הימנע מלפרסם את מספר הטלפון שלך. גם אם זה ל"מטרות שלום" פיוס כבוד והבנה. כפי שכתבתי. תמיד יש את המפגרים שרוצים תשומת לב באינטרנט. וכשאתה נותן את מספר הטלפון שלך -אתה נותן לאותו אחד בדיוק מה שהוא רצה. התייחסות.

למעלה