רשימת מתחרים לערב קרבות באשדוד

cronic1 בהודעה האחרונה שלו

הוא הביע את דעתו באופן לא מתלהם לכן אין סיבה למחוק אותו. לגבי קינאה אני יכול להגיד לBOXER שאין לו ממש ממש ממה לקנא. בוקסר אני מקווה שתמשיך להנות מהאירועים שלנו, לעולם אל תסתכל על הדשא של השכן תלמד לפתח את הדשא שלך בזיעה והרבה עבודה! בוקסר אתה מתבקש להירגע - ממש כל ההודעות האלה מיותרות. יניב

cronic1

New member
יניב עושה רושם שאתה מכיר את הבוקסר

זה מתואם? איך קבעת שאין לו ממה לקנא? כאדם מהצד אני נהנה מהזירה ומקווה להנות מחר מהקרבות בקניון ומכל תחרות קרבית מענינת. וכן יניב, הבוקסר השתמש במילים בוטות וצריך להמחק. אנו לא רוצים להפוך לפורום אמניות לחימה.....

קבעתי כי.....

מההכרות האישית שלי האירועים שלנו מצויינים לכן אין לו שום סיבה לקנא. לא אמרתי שהאירועים של הליגה לא מצויינים, ההפך... אני מציע לבוקסר ללכת ולהנות גם מהם. לא מכיר את הבוקסר, (אבל אני משער שהוא שייך אל CMA) ואפילו מחקתי אותו על בוטות יתר, אם הייתי מכיר אותו תאמין לי שהוא היה מדבר אחרת לגמרי... כרגע הוא הביע את דעתו לא באופן מוגזם לכן אני לא יכול למחוק אותו כפי שעשיתי ממקודם, אם זה יצא משליטה הוא ימחק ואף יחסם לצמיתות זאת גם הבהרתי לו במסר בפרטי. אז תיקח דברים בפרופורציות הנכונות ואל תתרגש. יניב

garey

New member
ואיזה מעשים מחפש אתה מיעקב למשל

שיעלה מולך לזירה? שיכנ אותך בגילו ,אתה ניפגשת איתו, אתה יודע מי האדם, מה מעשיו מי אתה בכלל ,מיתחבא מאחורי שם של ספורטאי , עלוב נפש שכמותך ,אסור לך לדרוך על מיזרן, אתה לא בוקסר 10 אתה 000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000

boxer10

New member
אם עיצבנתי אותך אז../images/Emo6.gif

כנראה שאני אמרתי דברים נכונים

BOXER 10,

הינך בחור צעיר ומטבע הדברים גם חסר נסיון וחוכמת חיים.אני שמח לראות כי אתה אוהב ואוהד של שידורי "הזירה" מחד,אך מאוכזב מגישתך לאחרים אשר לא קשורים ל"זירה" או במקביל מפיקים אירועים משלהם של קרבות זירה מאידך. אני נוטה לחשוב כי אתה עוסק באומנות לחימה כלשהיא ולכן אתה מודע לעניין הכבוד,ההגינות,והספורטיביות של המתאמנים בענפי אומנויות הלחימה. כל מחלוקת אשר קשורה בנושא הספורט שבו אנו עוסקים,ניתנת לפיתרון באופן ספורטיבי ובצורה הוגנת. אם קיימים חילוקי דעות בינך לבין אדם אחר,עליך להיות משכנע בצידקתך,וזאת ע"י התבטאות נכונה,ו"שפה נקייה".בפורום זה צופים גם אנשים רבים נוספים אשר לא נוטלים בו חלק,אך בהחלט קוראים את אשר נכתב בו,לכן על כל חברי הפורום להתבטא בצורה ניאותה ולא,פורום זה יהפוך לפורום "שכונתי" האם זה רצונך? ואם כן,הרי שאנו מנהלי הפורום לא ניתן לדבר זה לקרות,אינני רוצה להגיע למצב של מחיקת הודעות של גולשים בפורום,אני בעד התבטאויות ואמירת דברים אשר יש ברצוננו לומר,אך כל עוד שהדברים נאמרים בצורה יפה והגונה. גם לי יש מחלוקות עם מר דסקלו וכותבים אחרים בפורום ולהיפך,אך להתלהם, לעלוב,לפגוע,אלה דברים אשר לא ייעשו.במקום זה אני מעדיף להבהיר את דברי בצורה יפה ונכונה.כל אדם שונה בפנימיותו וחיצוניותו מאדם אחר ועל מנת להביא אדם כלשהו שיתמוך בדעתך עליך לשכנע אותו,ע"י הסברה נכונה של עמדתך,ע"י התלהמות ו"התכסחות" אתה פוגע ב...עצמך בלבד,וחבל. תן כבוד וקבל כבוד,זה כל העניין. אני מקווה כי תיקח את דברי אלו לתשומת ליבך,תמשיך לכתוב בפורום אך בהתאם למקובל בו. אורי צבי,

garey

New member
בדבר אחד כן .פגעת ביעקב אישית בי

בי אתה לא מסוגל ,אתה לא ראוי להתיחסות. פגעת ביעקב דסקלו איש יקר עד מאוד , יש לך בעיה אישית היא נגדי ולא נגד יעקב , תינצל בפניו תקוף אותי חופשי חופשי, הבנו את המסר שלך , אני מפיק את האגרוף תאילנדי לא יעקב פה גילית את פרצופך. ג'רי מזרחי קיבלת גם פלא שלי ולא יזמת שיחה, מוג לב שכמותך, אתה לא ראוי להיקרא ספורטאי מהשורה ,אלה מצחצח נעליים. ג'רי מזרחי

cronic1

New member
אני לא מבין פה משהו.

האם משהו רשם את הזירה כפטנט רשום? האם הזכויות שמורות? למה לפגוע ביעקב אם רוצים לדבר עם ג'רי? זכותו של כל אדם ליזום וליצור כל מה שבא לו בהסתייגות אחת שזה לא זכויות יוצרים וכידוע אין לאף אחד זכויות יוצרות על הפקת קרבות. מחר יכול אדם לקום ולהפיק אירוע ספורטיבי ולהביא כספים פרסומות וספונסרים. אני בעד בתור אוהב הג'אנר,אך עדיף שכל הכוחות יתאחדו בעתיד ודי עם הקנאה. כה לחי ג'רי תמשיך כך לטובת כל אוהבי הזירה והקרבות. כה לחי ליניב ואורי על הפקת הזירה בערוצי הספורט אני נהנה לראות כשחברים מקליטים לי. (הנה לקקתי לשני הצדדים מה יש לך להגיד בולדוג?)

garey

New member
lironmarko אשדוד זה ב27.4.05

אתה קצת יושן לירוני, כוסיות החג השפיעו עלייך, צוחק,תוצאות באשדוד ראה מתי ,ומי המיתחרים פירסמנו היום ג'רי

MikeTyson

New member
ג'רי שיהיה לכם בהצלחה

יש קרבות טובים יחסית למה שחשבתי.

dascalu jacob

New member
מה זה טוב יחסית - קרבות מצויינים

נשמע מבטיח מאוד. ציוות קרבות מעולה, מתחרים מלחימה משולבת ברמה גבוהה מאוד מול תותחי התאילנדי. יבגני רובינסקי - מדליסט מאליפות בתאילנד. ילד צעיר עם עתיד מבטיח. מוטולה נגד יוסי שני פייטרים שלא מוותרים. מה יכול להיות יותר טוב. אני לוקח רכבת ובא.

cronic1

New member
ג'רי מספר שאלות

האם בנך הבכור משתתף בערב הקרבות באשדוד? האם יש חניה בקניון או שצריך לחפש מסביב? האם להגיע קודם לפני השעה 18.00 ? תודה וחבל על העצבים,אל תרד לרמתו של הילד שפגע בידידך יעקב גם לי זה חרה אך העדפתי להתעלם.

garey

New member
cronic1 כן בני משתתף עדיף להגיע

בשעה 17.30 יש חניון בקניון בני יוסי" יוסקאי" מיתחרה נגד ישראל מוטולה , אמור להיות קרב חזק ,2 לוחמים טובים , בהקשר לפגיע ביעקב נכון הוא ידיד יקר לי ביותר ,אדם זה טרח להגיע מנהריה לנחם את משפחתי ברחובות ,והכרותנו קצרה ביותר, נפגשנו פעמיים בלבד והחיבור נוצר בדקה ,אדם ברמ"ח אבריו, אני לא מבין אייך פתאום אותו אדם נהפך לנער בעיני כולם , ההגעה לקניון לב אשדוד קלה ביותר ,משטרת אשדוד פניה ראשונה לאחר מכן שמאלה 30 מטר הקניון,עם יש בעיה 0526911169 הפלא שלי תודה ג'רי מזרחי

cronic1

New member
אני אתקשר

אני מגיע מרחובות ואכן יעקב נשמע אדם נחמד וחכם ואין ספק מבין באגרוף

למעלה