BOXER 10,
הינך בחור צעיר ומטבע הדברים גם חסר נסיון וחוכמת חיים.אני שמח לראות כי אתה אוהב ואוהד של שידורי "הזירה" מחד,אך מאוכזב מגישתך לאחרים אשר לא קשורים ל"זירה" או במקביל מפיקים אירועים משלהם של קרבות זירה מאידך. אני נוטה לחשוב כי אתה עוסק באומנות לחימה כלשהיא ולכן אתה מודע לעניין הכבוד,ההגינות,והספורטיביות של המתאמנים בענפי אומנויות הלחימה. כל מחלוקת אשר קשורה בנושא הספורט שבו אנו עוסקים,ניתנת לפיתרון באופן ספורטיבי ובצורה הוגנת. אם קיימים חילוקי דעות בינך לבין אדם אחר,עליך להיות משכנע בצידקתך,וזאת ע"י התבטאות נכונה,ו"שפה נקייה".בפורום זה צופים גם אנשים רבים נוספים אשר לא נוטלים בו חלק,אך בהחלט קוראים את אשר נכתב בו,לכן על כל חברי הפורום להתבטא בצורה ניאותה ולא,פורום זה יהפוך לפורום "שכונתי" האם זה רצונך? ואם כן,הרי שאנו מנהלי הפורום לא ניתן לדבר זה לקרות,אינני רוצה להגיע למצב של מחיקת הודעות של גולשים בפורום,אני בעד התבטאויות ואמירת דברים אשר יש ברצוננו לומר,אך כל עוד שהדברים נאמרים בצורה יפה והגונה. גם לי יש מחלוקות עם מר דסקלו וכותבים אחרים בפורום ולהיפך,אך להתלהם, לעלוב,לפגוע,אלה דברים אשר לא ייעשו.במקום זה אני מעדיף להבהיר את דברי בצורה יפה ונכונה.כל אדם שונה בפנימיותו וחיצוניותו מאדם אחר ועל מנת להביא אדם כלשהו שיתמוך בדעתך עליך לשכנע אותו,ע"י הסברה נכונה של עמדתך,ע"י התלהמות ו"התכסחות" אתה פוגע ב...עצמך בלבד,וחבל. תן כבוד וקבל כבוד,זה כל העניין. אני מקווה כי תיקח את דברי אלו לתשומת ליבך,תמשיך לכתוב בפורום אך בהתאם למקובל בו. אורי צבי,