רשימת מתחרים לערב קרבות באשדוד

garey

New member
boxer10 על תחמם את הפורום

הקשב אתה פוגע באדם יקר מאוד מאוד לי בכל אופן ,ומיתחבא כמו עכבר בחור שלך ,כך פלאפון תיתקשר אלי חופשי חופשי,דבר איתי על כל מה שבא לך , ,עם תיפגע ביעקב דסקלו בפומבי שוב פעם אחת, אמצע אותך ואגרום לך ללקק לו את הנעליים ולבקש את סליחתו כמה שיותר מהר, בדרך חוקית ,בדרך ישרה ללא אלימות. 052691169 ג'רי מזרחי

garey

New member
דסקלו אדם ישר הגון ומבורך על כולנו

כל מאמריו עם מוצאים חן ,פעם לאגרוף או פעם לתאילנדי ובכלל, כל מה שאדם זה כותב מיושר ,גם עם משלח חיצים על קרב זה או אחר, הכל נעשה מידיעה וללא מטרת פגיעה בזולת,גם עם כיבד את המואי תאי זכותו, וכשהיה הארוע הנורא בהרצליה בזמנו,מר דסקלו קטל את האירגון השופטים והתחרות ללא מורא,וטוב שכך ,כי כך אנו למדים ולומדים מטעויות , ולא יצאנו נגדו בצורה בוטה שכזו ,מגעילה ומלוכלכת, עם יש אדם שתענוג לקרוא את מאמריו הנכונים הוא האדם. ועם מפרגן הוא לצד זה או אחר מטרתו היחידה היא לעורר את כולם משנת הדב , למען עתיד כולנו ללא משוא פנים ,אז קם נער???? ומלכלך על איש ישר זה, למדתי מאדם ישר זה המון ,לטובת הענף ומומלץ להרבה ללמוד מחוכמתו ובינתו, המופלאה , האמינו לי עם משהוא לא יראה לדסקלו בתחרויות המואי תאי הקטלן הראשון שיכתוב זה יעקב עם טון של למה הדברים לא נעשו נכון והסיבה ,שמירת הלוחמים ,הקפדת שופטים ,וניהול תקין ובטוח למען ילדינו, ישר כח יעקב דסקלו ג'רי מזרחי

dascalu jacob

New member
חבל שחסמתם אותו - לא הספקתי לקרוא

אבל זה בסדר. כל אחד בוכה מאיפה שכואב לו.

dascalu jacob

New member
boxer10 החמוד מה מציק לך ידידי

מה הקפיץ אותך משלוותך. מה גורם לך לקפוץ כאילו נשך אותך נחש. לא העלבתי איש, לא הקנטתי איש, אינני מכיר אותך ולא מעניין אותי מי אתה. האם הפריע לך משהו מקצועי ? משהו אישי ? או שמא ניסוח דבריי ? האם גרמתי לך לאי נוחות ? מדוע ידידי ? מה בדבריי גורם לך לאי נחת ? מה מציק לך ? דבר ידידי. תרגיש בנוח, הנייר סובל הכל. אני ממתין למוצא פיך המלומד.

MikeTyson

New member
דסקלו,

באינטרנט, תמיד יש אנשים האלה. הרי הוא מאחורי מסך של מחשב, לא מעניין אותו מה אתה חושב. הוא מסוג האנשים שגם אם משהו מפריע להם - אז הם עושים את הדבר ש'יוציא אותם גברים' - לכתוב הכל, ומלוכלך. עצה טובה, תתעלם

boxer10

New member
מה שמפריע לי זה בעצם

ההתלקקויות שלך והצביעות וזה שאתה כלומניק שתופס מעצמו איזה אחד שמבין משהו מהחיים שלו שבגדול כל המומחיות שלך מסתכמת בזיוני שכל ולא במעשים. נא לא למחוק את מה שרשמתי כי זה הוא ביקש לדעת!

Pyongwon

New member
זה נחמד! לא!!

הפורום הזה, או כל פורום אחר, מיועד לאנשים שרוצים לעזור אחד לשני. לא להיכנס למריבות. את המריבות תשאיר בזירה. עדיף עם שופט. למה לקלקל דברים כאן?

cronic1

New member
על פניו נראה שיש כאן משהו אישי

יעקב תבדוק מה רוצה התולעת,הסגנון אישי מידי וצורם.

boxer10

New member
שום דבר לא אישי

פשוט נמאס מהליקוקים האלה בפורום הוא רוצה ללקק לך שיעשה את זה בפרטי מה כל כך גדול ומרשים ללכת ולהעתיק מאירועים של אחרים?

cronic1

New member
עכשיו הכל ברור

יש כאן קנאה ותסכול מההפקה שעושים הליגה המקצוענית. אני מקנאה מתרחק כמו מאש.

boxer10

New member
לא ממש לא הבנתם

אני ממש לא מקנא ההפך אני מוחה על זה שמהללים ומשבכים כאן בן אדם שאת ההפקה שלו הוא עושה בזה שהוא מעתיק הכל מהאירוע של הזירה פשוט אין כאן כל הגיון

boxer10 אני אחדש לך משהו..

גם אנחנו לומדים כל הזמן מאירועים של אחרים, בעיקר מהפקות של אירועים בעולם. ומשתפרים ומשתכללים בהתאם. יניב

garey

New member
מה אשם יעקב ? הוא מעתיק, או ג'רי

דבר אלי חופשי ,אני מבין אותך יותר מידי טוב, מה אשם יעקב דסקלו, בפירגוניו לכלל הארועים, אני המעתיק שלך ,אני הכתובת לחיצי הזעם שלך , בוא תיתקשר או תיכתוב לי כל מה שבראש שלך , אתה אפילו לא מגיב ,כי יעקב ניראה לך שק אימון פרטי שלך, אתה יודע מה אני נהנה להעתיק מהזירה כייף לי שכך , טוב לי עם מחשבתך , ותאכל את הלב ותיתפוצץ , אתה לא ראוי להיות לוחם ולא ספורטאי. ג'רי מזרחי

cronic1

New member
עושה רושם כזה

מדוע החליט הבולדוג הזה להתלבש דווקא על יעקב. אני מציע להתעלם ממנו, או לחלופין שיניב ואורי ימחקו אותו כי הוא עובר על חוקי הפורום ומשמיץ אדם ממניעים אישיים..

למעלה