רשמי: לנה דל ריי תופיע בישראל!

ערן1987

New member
רשמי: לנה דל ריי תופיע בישראל!

אחרי אין ספור ספקולציות ושמועות אושר היום רשמי שלנה דל ריי תופיע בישראל! לנה תופיע בגני התערוכה שבתל אביב ב-20/8 כשכרטיס רגיל יעלה 400 ש"ח וכרטיס VIP יעלה 1000 ש"ח, כשהמכירה תחל כבר מחר ב-8:00.

כזכור, דל ריי זכתה להצלחה גדולה עם אלבום הבכורה שלה (תחת שם הבמה הנוכחי שלה) Born to Die שיצא לפני כשנה וחצי וכלל את הלהיטים Video Games, Summertime Sadness ושיר הנושא. בנובמבר 2012 שיחררה את האי.פי. Paradise, שכלל את Ride שהצליח גם הוא, עליו הייתה מועמדת לפרס הגראמי בקטגוריית אלבום הפופ הטוב ביותר. בנוסף, הקליטה את שיר הנושא לסרטים "גטסבי הגדול" (Young and Beautiful, עליו הייתה מועמדת לגלובוס הזהב ולגראמי) ו"מליפסנט" (Once Upon a Dream). אלבומה הבא, Ultraviolence, אמור לצאת בחודש הבא וממנו כבר הספקנו להכיר את הסינגל West Coast.

שמחים שלנה באה? האם תלכו להופעה, ואם כן, תקנו כרטיס רגיל או ל-VIP? האם מחירי הכרטיסים נראים לכם הוגנים? האם יש לה סיכוי למלא את גני התערוכה? בקיצור, מה דעתכם עליה ובנושא?

ערן1987

New member
ואת יודעת מה הכי מגוחך?

היא הוציאה בדיוק אלבום אולפן אחד - וכרטיס להופעה שלה עולה יותר מכרטיס להופעה של ג'סטין טימברלייק! פאק, יש לו כבר 4 אלבומים, מלא להיטים (גם כאלה שהוא התארח אצל אחרים), קריירה גדולה גם מחוץ לסולו, הוא כוכב אמיתי. 400 ש"ח להופעה שלו זה רלוונטי, אבל לשלה? 250 בגג של הגג!

ערן1987

New member
170 זה מחיר שמתאים לאמן אינדי מצליח

לא לזמרת עם כמה להיטים עולמיים שמכרה כ-5 מיליון עותקים מאלבום הבכורה שלה. מסכים איתך שזה מחיר גבוה, אבל ריאלי יותר מ-170.

2Dirrty4U

New member
אני לא אשלם 170 בשביל אומן אינדי

אינדי מצליח זה בגג 30 שקל חחחח

ערן1987

New member
לא, אל תגזימי

אינדי מצליח זה בגג של הגג של הגג 200 ש"ח, וגם זה אינדי שגלגל"צ חרשו על איזה שיר-שניים שלו חח.. בד"כ אינדי זה 150, אבל שוב, תלוי בסדר הגודל של האמן.

2Dirrty4U

New member
200 שקל על אינדי רק אם הוא

זורק עליי יהלומים במקום קונפטי

ערן1987

New member

DAN1EL

New member
גם אצל ג'סטין זה מוגזם.

בכלל, ההופעות בארץ יקרות ברמה משוגעת.

ידידה שלי חזרה מברלין, היא אמרה שהוא נתן שם הופעה מטורפת ברמה שבחיים אי אפשר להעלות בארץ, כי יש לו אפקטים משוגעים שם שבארץ אי אפשר לבצע (משהו על במה שמרחפת מצד אחד לצד השני של הקהל).

אבל עזוב את זה - כרטיס לגולדן רינג שם עולה 80 יורו.
בארץ - 1000 ש"ח או משהו כזה. על מה ולמה?

לגבי לנה דל ריי - אני מחבב אותה מאוד, אבל

ושוב:

2Dirrty4U

New member
לא חושבת שאצל ג'סטין זה מוגזם

זה אפילו סוג של צנוע בהשוואה להופעות אחרות בארץ.

אי אפשר באמת להשוות את המחירים של אירופה למחירים של הארץ כי תחשוב שבאירופה הם מעמיסים את הציוד על משאיות ומטיילים להם בכבישים היפייפים ממדינה למדינה מעיר לעיר במשך חודש-חודשיים..
בשביל הופעה *אחת* בארץ הם צריכים להעמיס את כל הציוד על מטוסים, להטיס את כל הצוות הלוך וחזור וזה לא הדבר הכי משתלם כלכלית לכן עלות ההפקה היא כפולה ואף משולשת.

רק על זה מחיר הכרטיס הגיוני שלא לדבר על כל המסביב.

וכמובן שבארץ אין ארנה נורמלית אמיתית (התקווה היחידה שלי כרגע זה אצטדיון סמי עופר בחיפה) שאפשר יהיה להביא את כל הציוד עם כל האפקטים אז אנחנו גם מסתפקים בהופעות מופשטות יותר ופשוטות יותר וגם משלמים כפול. כל הז**.

הקטע שלזמר בסדר הגודל של ג'סטין כרטיס ב-400 שקל זה מוצדק לדעתי אבל כרטיס ללאנה ב-400 זה מגוחך.
אז ברור שמי שמביא אותה לארץ רוצה לכסות את כל העלויות אבל הוא צריך להיות ריאלי שזה מחיר מצחיק לזמרת ברמה שלה (מה גם היא לא פרפורמרית מטורפת עם יותר מידי אפקטים) ואם הם לא מתכוונים להוריד מחירים אז באסה להם כי ההפסד שלהם יהיה גדול יותר.
שורה תחתונה לא משתלם להביא זמרים מתחילים לארץ אלא אם כן הם להיט היסטרי בזה הרגע.

ערן1987

New member
מתי סמי עופר אמור להיפתח באמת?

כמה אנשים יכולים להיכנס אליו - והאם הוא בכלל מתאים להופעות? כי לנוקיה/יד אליהו יכולים להיכנס כ-10 אלף איש אבל מבחינת הופעות הוא נוראי, בעיקר בגלל הסאונד. חבל שלא בונים פה איזה מיני איצטדיון פתוח שיכיל כ-15/20 אלף איש, ככה יותר אמנים שיכולים למלא יותר מאת נוקיה אבל פחות מאת פארק הירקון היו מגיעים לכאן.

אגב! מי שמביא את לאנה לארץ הוא אותו מפיק שמביא את ג'סטין!

2Dirrty4U

New member
בדיוק היום סוגרים את אצטדיון קריית אליעזר

שהיה אצטדיון הבית של מכבי חיפה ואני יודעת שבעונה הבאה הקבוצה תעבור לאצטדיון סמי עופר.
האצטדיון נבנה בסטנדרטים בינלאומיים ויש בו כמעט 31K מקומות מקורים ודיברו על זה שהוא תוכנן כארנה לכל דבר והשימוש שלו יהיה כמו לאירועי ספורט ככה גם למופעי בילוי ותרבות.
הבנייה שלו כבר הסתיימה וראש עריית חיפה רוצה להביא זמר בינלאומי לחנוך את האיצטדיון החדש שזה כבר סימן טוב שזה יכול להיות ה-מקום להופעות!

אבא שלי היה חלק מהפרוייקט של סמי עופר ככה שיצא לי כבר לבקר שם כמה פעמים במהלך הבנייה של הדבר האדיר הזה וזה באמת רמה אחרת של חו"ל!
מהביקור האחרון שלי בסוף חודש מרץ

ערן1987

New member
היי היי, אני יודע מה זה קריית אליעזר!

אני אמנם לא פנאט של כדורגל אבל יודע מספיק חח.. בכל זאת, אני עובד בערוץ הספורט לא לחינם

ו-31 אלף מקומות זה המון!! נשמע כמו כמות שיכולה להיות בדיוק לאמצע לאמני "ביניים", למרות המיקום שיחסית רחוק לכל מי שמגיע מהמרכז. ממש מעניין יהיה לראות בו הופעה!

2Dirrty4U

New member
31K זה רק המושבים, כן?

בהופעה תחשוב עוד כמה אלפי אנשים יכולים לעמוד בדשא - לפחות עוד 15K אם לא יותר (היו 12 אלף אנשים בגני התערוכה במתחם הדשא אז...).

ערן1987

New member
זה לא ממש נכון

31K זה באיצטדיון כולו, אבל כשאמן יופיע שם אז יהיו 2 אופציות: הראשונה היא להופיע על הדשא ובכך להופיע מול כל 31 אלף האנשים (אבל זה פחות או יותר בתנאי שיש במה מסתובבת/במה עגולה שפשוט עומדת באמצע הדשא ככה שהאמן יוכל ללכת עליה) או לסגור חלק מסוים מהאיצטדיון וככה שיהיו צופים רק מולו ובכך "להוריד" כמה אלפי צופים שהיו יכולים להיות בגב שלו.

למעלה