רשמי: לנה דל ריי תופיע בישראל!

2Dirrty4U

New member
כן ברור אבל זה כבר בקטנה

ברוב ההופעות פשוט סוגרים את היציעים שמאחורי הבמה ובצדדים איפה שקשה לראות וכמה זה כבר? רבע מכל המושבים?.. לא קריטי - כמות האנשים שיכנסו לדשא גדולה יותר פי כמה מכמות המושבים שלא יהיו בשימוש.

ערן1987

New member
תחשבי, רבע מתוך 31K זה כ-7 אלף איש

וזה משמעותי מכל הבחינות. אבל כן, השאלה באמת איך יעשו את זה. מעניין אם מישהו יופיע שם, זה יכול להיות מעניין. גם אמנים ישראלים גדולים יכולים להופיע שם בקיץ.

2Dirrty4U

New member
תשמע, במילא הביקוש הכי גדול זה לדשא

ובדשא כמו שאמרתי זה במינימום 15 אלף איש ככה שזה לא קריטי בכלל

2Dirrty4U

New member
יחסי יחסי

RTur

New member
קיבלת מידע מוטעה. גולדן לא עולה 80 יורו.

לפני חודש הייתי בהופעה שלו בהולנד. 80 יורו זה המחיר לכרטיס רגיל. לא לגולדן. שזה תואם למחירים כאן בארץ (370 ש"ח לדשא. זה 80 יורו בערך).
מה שכן, לא בכל הופעה יש בכלל דבר כזה שנקרא גולדן אבל יש לו חבילות אחרות של כרטיסי VIP שהמחירים שלהם עוד יותר בשמיים שכאן בארץ הן לא קיימות בכלל כאופציה. זה נורא משתנה ותלוי באיזה מקום הוא מופיע (אולם, ארנה, פארק וכו').
כשתראה את המופע שלו תבין למה המחירים כאלה והם מאוד הגיוניים בעיניי. חלק מהעניין זה כמו שציינתי, יש לו מיני ביג בנד על הבמה. ההרכב שלו ענק.
שני מתופפים, 4-5 נשפנים, 3 גיטריסטים, 2-3 קלידנים, באסיסט שמנגן גם באס אמיתי וגם סינת' ומוג, 4 זמרי ליווי. וכל זה זה רק הלהקה.

ערן1987

New member
נכון שבפני עצמו 370 ש"ח להופעה זה יקר

אבל צריך להסתכל על מי האמן (כלומר סדר הגודל שלו), מה הוא עושה בהופעות (מבחינת שואו, ע"ע מדונה וכל הציוד המאסיבי שלה), רמת הביקוש, אם יש או אין ספונסר וכו' וכו'.. במקרה הזה אני חושב ש-370 ש"ח לג'סטין זה לא רע, כי מעבר לזה לא ממש היו מצליחים להוריד את המחיר כדי שזה יהיה "הגיוני". וכן, שמעתי על הבמה הזו - מקווה שאיכשהו היא תהיה גם בארץ! חחח

והגולדן רינג הזה מעצבן אותי! זה נהייה מנהג לעשות את זה בכל פאקינג הופעה קטנה בארץ בשנתיים האחרונות.. מרגע ש"עלו" על זה שיש אנשים שמוכנים לשלם סכומים גבוהים לדברים כאלו אין כמעט הופעה בלי גולדן רינג!

RTur

New member
ספציפית בג'סטין פה מה שעשו עם הגולדן זו חוצפה

גולדן רינג זה משהו שעושים בהרבה הופעות, זו לא המצאה של הארץ אבל הפעם עם ג'סטין הם הגזימו לגמרי ועשו משהו ממש מסריח לדעתי.

לפני שנה כשהייתי בהופעה של ביונסה בברלין, כל מי שנרשם למועדון המעריצים הרשמי באתר שלה והזמין כרטיסים להופעות דרכו (כחלק מהעניין ניתן היה לרכוש כמות מסויימת של כרטיסים יומיים לפני שזה נפתח לרכישה לכל העולם וככה להימנע מהסיכוי שלא יישארו כרטיסים כי זה נחטף תוך דקות), הייתה קיימת אופציה לאלה שקנו כרטיסי עמידה רגילים - ואני מדגיש כרטיסי עמידה רגילים בלבד. לא גולדן, לא VIP. מקביל לכרטיס דשא כאן בארץ - להוסיף כ-30 דולר ולשדרג את הכרטיס עם כניסה מוקדמת לאולם (כמובן שגם זה בכמות מוגבלת. זה היה בסביבות ה-300 להערכתי לפי כמות האנשים שהייתה). זה עדיין לא הפך את זה לגולדן מבחינת מיקום אבל לפחות הבטיח להיות במיקום טוב ברחבה שאחרי הגולדן. יעני על הגדר.
*אציין שספציפית בהופעה בברלין לא היה גולדן בכלל, אז מבחינתי בגלל ששדרגתי את הכרטיס לכניסה מוקדמת, הייתי שורה ראשונה לגמרי חח. אבל האופציה של הכניסה מוקדמת לבעלי כרטיס עמידה רגיל הייתה קיימת לאורך כל הטור, לא רק בברלין, ובמקומות אחרים כן היה גולדן.

פתאום פה בארץ בהופעה של ג'סטין החליטו גם לאמץ את העניין הזה של הכניסה המוקדמת אבל בניגוד למה שעשו אצל ביונסה, הכניסה המוקדמת ניתנה בתוספת של 300 ש"ח (הרבה יותר מ-30 דולר..) ולאלה שקנו כרטיסים לגולדן, לא לדשא.
עכשיו, זה לא שקניתי כרטיס לגולדן אז בי זה לא נוגע במילא אבל זו ממש חוצפה לבקש עוד 300 ש"ח בנוסף ל-1450 ש"ח שהם כבר שילמו לגולדן בשביל להיכנס לגולדן מוקדם יותר. ובכלל, מה ההגיון שעומד מאחורי האופציה לתת כניסה מוקדמת לגולדן? אנשים שקנו כרטיס לגולדן לא צריכים באמת את הכניסה המוקדמת הזאת כי גם אם הם יעמדו במתחם הגולדן הכי רחוק שיש, הם עדיין יראו מצויין כי הם בגולדן. הם לא צריכים את זה. לעומת זאת, לאנשי הדשא הכניסה המוקדמת הזאת יותר "קריטית" והיו צריכים לעשות את זה שם, ובטח שלא ב-300 ש"ח נוספים. לא היה דבר כזה בטור שלו, זה רק כאן בארץ.

2Dirrty4U

New member
מסכימה

מה הקטע של הכניסה מוקדמת לגולדן?
אני בטוחה שהרבה אנשים של הדשא היו מוכנים לשלם את הכניסה מוקדמת אבל כניסה מוקדמת לגולדן זה ממש מפגר במיוחד שגם ככה הסכום שהם שילמו אסטרונומי.

2Dirrty4U

New member
בתכלס אני אגיד לך

שאם זה אומן שאני ממש אוהבת סטייל כריסטינה - הייתי משלמת את ה-300 שקל האלו בשביל להכנס ראשונה!

ערן1987

New member
אבל כשגם ככה את משלמת מעל ל-1000 ש"ח

כדי להיכנס לגולדן רינג אז לשלם עוד 300? לא מוגזם? לא כולנו סלבס שמקבלים כרטיסים בחינם כדי להצטלם איתם באינסטגרם/טוויטר!

2Dirrty4U

New member
זה מוגזם, ברור שזה מוגזם

אבל שוב, אם זאת כריסטינה לצורך העיניין או אמינם - אני גם ככה משלמת סכום גדול בשביל להיות בגודלן וזאת חוויה חד פעמית אז מה אני אתקמצן על עוד 300 שקל בשביל להיות ראשונה?.. לא נראה לי...

למרות שאני עדיין חושבת שכניסה מוקדמת צריכים לעשות גם לכרטיסים של הדשא שזה באמת קריטי שם!

ערן1987

New member
מבחינת אמן זה כל אחד והשיקולים שלו

על לנה אני לא הולך להוציא אפילו שקל - אבל על אלאניס הוצאתי 700 ש"ח לכרטיס בשורה 7-8 והייתי ממש קרוב להוסיף לזה עוד 500 ש"ח כדי להגיע לשורה 3 (שזה כבר VIP, על כל ההטבות שלו). אז אני מניח שגם את היית מוציאה סכומים דומים על אמן שאת מטורפת עליו כמוני (ע"ע כריסטינה ואמינם). ובמקרה של הגולדן רינג, יש במשהו במה שאמרת ("מה אני אתקמצן?"), אבל עדיין, זה גם ככה מחיר ממש גבוה אז לעשות אותו גבוה אפילו יותר?

וכן, זה יותר קריטי לכרטיסי הדשא הרגילים מאשר ל-VIP/גולדן רינג.

2Dirrty4U

New member
הקטע שאני גם ככה משלמת סכום גדול

של מעל אלף שקל אז עוד 300 לא כזה קריטי במצב כזה.
מעדיפה להוסיף עוד 300 ולהיות שורה ראשונה בגולדן ולא לשלם 1500 שקל על כרטיס ולהיות בסוף הגולדן.

YEEZUS

New member
אני ארגיש רע עם עצמי אם אני אלך,

כי התקמצנתי על ג'סטין טימברלייק, למרות שהוא יותר זול ושאני מאוד אוהב אותו.
זה די תלוי בחברים שלי. אם הם ילכו אני אלך גם.

באופן כללי, אני לא הכי מת עליה, אבל יש לה כמות טובה של שירים שאני מ-מ-ש אוהב. ההייפ עליה לא עובד עלי, אבל אני יכול להבין אותו.

YEEZUS

New member
כי אני לא רוצה ללכת לבד.

זה יוצא כמה ימים לפני שבוע מלא במתכונות ובגרויות, אז גם אני מעדיף שלא ללכת וגם חברים שלי לא רוצים, אז... :-

ערן1987

New member
כולה ערב אחד, תוכלו להרשות לעצמכם

לנקות קצת את הראש חח.. וחברים שלך מאעפנים אם הם לא בעניין

למעלה