רשמי: לנה דל ריי תופיע בישראל!

RTur

New member
המחיר לא הגיוני לדעתי

ובכל מקרה אני לא מת עליה והיא משעממת אותי אז לא הייתי הולך במילא.
על מה 400 שקל? מופע כמו שלה אפשר להעמיד גם בבמה בבארבי. התמורה שמקבלים מהופעה שלה לא שווה את הסכום הזה עם כל הכבוד. ג'סטין עולה פחות (לא בהפרש גדול אבל יחסית למה שמקבלים בהופעה שלו זה כן הבדל גדול) והוא מגיע עם מיני ביג בנד על הבמה. רק על זה שווה לשלם ועוד לא דיברתי על כל המעבר.

ערן1987

New member
היא לגמרי מתאימה לבארבי

אותו היא תמלא בלי בעיה, מקומות גדולים יותר גם אבל לא ברמה של פארק הירקון או אפילו חצי מזה.

וממש מסכים איתך על ההפרש בינה לבין ג'סטין, הוא מגוחך כל כך!

2Dirrty4U

New member
עזבו שטויות

אפרוג'ק צפוי להצטרף לפסטיבל בכנרת "Isle of Dreams" באוגוסט. אההה!

ואם מחר דימיטרי ווגאס ולייק מייק חוזרים לארץ אני שמה אפילו 500 שקל בלי לחשוב פעמיים!

ערן1987

New member
ידעתי שתתלהבי מזה חח

התלבטתי אם לפתוח על זה הודעה חח.. בטוח תלכי אה?

2Dirrty4U

New member
ככל הנראה כן אבל אני רוצה לו"ז מדויק

כי הפסטיבל הוא 3 ימים ואני רוצה לדעת באיזה יום מופיע מי חחחח

ערן1987

New member
חחח את והתנאים שלך

ערן1987

New member
אני גם ככה לא אוהב אותה

אז שאשלם עליה 400 ש "ח, שזה בערך המחיר הכי מוגזם בעולם? למה? בשביל לשמוע את בדיוק 2 השירים שלה שאני אוהב (YAB ו-BTD)? לא יקרה בשום מצב שבעולם.

היא גם לא שווה 400 ש"ח, הוציאה אלבום וחצי (עד ההופעה זה יהיה שני אלבומים וחצי), 4 להיטים ו.. וזהו בעצם. המחיר כל כך מופקע שזה מגוחך, במיוחד ביחס למחיר ההופעה של ג'סטין טימברלייק (שמחיר ההופעה שלו כן שווה את הרפרטואר שלו, לא כמוה). בקיצור, ביזיון - ואמן והיא לא תהיה סולד אאוט.

Purple Mushroom

New member
הופעה של לנה דל ריי בישראל בתל אביב

שמח מאוד שלנה באה להופיע בתל אביב. שותף שלי הכי אוהב אותה בעולם, סיפרתי לו לפני כמה דקות, ואני מתלהב יותר ממנו.
רשמתי ביומן. (באיזו שעה בערב מופיעה?), יום רביעי, ה 20.8.2014 גני התערוכה. כנראה שאגיע, או לבד או עם שותף שלי הטעבן.
כנראה לא קונה כרטיס. בונה על תחרות בתפוז שבה אזכה בכרטיס זוגי להופעה, כמו עם מוניקה סקס בבארבי, או במקום אחר אזכה, כמו בפיקסיז ב 2010.
מחיר הכרטיס קצת יקר לי, אחרי רוג'ר ווטרס ששילמתי פעם ראשונה ואחרונה מחיר מלא באשראי (שאין לי כבר כמה שנים), מילאתי עצומה, שקוראת להוריד מחירים של אמנים בינלאומיים.
מחיר של 50 ש"ח נראה לי יותר סביר, כפי שקראתי, לזמרת עולמית עם אלבום אחד, שמחיר שלה יותר מטימברליק.
יכול להיות שכמו בגארבג' בבאר שבע, יכול להיות מאוד שאין לה הרבה סיכוי למלא את גני התערוכה.
אבל הדיעה שלי עליה ובנושא, שהיא זמרת עולמית די טובה, עם הרבה להיטים וקליפים ביו טיוב. זמרת טובה, כנראה שאגיע לבד, עם הערכה שלי בחינם.
מקווה לנצל הזדמנות, ולערוך פגישה בינה לבין המעריץ מספר אחד שלה בארץ, שותף שלי ההילר והדי ג'י, שהיום יש לו הופעה בדרום תל אביב.
בהצלחה לנו, ולהתראות,
אלון :)
=]

Purple Mushroom

New member
אלך.בזכות האהבה הגדולה לזמרת של שותף שלי שאוה

שאוהב אותי.
מאז רוג'ר ווטרס, ופול מקארתני, הייתי בדי הרבה הופעות של אמנים בינלאומיים מחוץ להופעה, ושמעתי שירים שלהם, וספגתי אווירה של מחוץ להופעה. שווה ביותר, בלי תקציב להופעות גדולות כאלו :)
פעם אחת בפסטיבל המוסיקה בגני התערוכה בתל אביב, נדמה לי שזה היה ב 31.8.2010, התפלחתי למתחם, ופגשתי פגישה נדירה את ע', מדריך המדיטציה שלי במסריק, שבא לאירוח בתל אביב מלונדון. היה גדול
.

למעלה