שֵׁם - סיכום ביניים
אני פותחת שירשור חדש בשביל שתשימו לב להתפתחות ... [עד כמה שאני יודעת אפשר גם לשרשר לכאן את השירשור שפתח מלח] אז מה היה לנו כאן? ניסיתי לסכם את עיקרי הדברים, ולעשות סדר באותה הזדמנות. אז הנה כל ההצעות שהועלו בנושא, כאשר הצעות המבוססות על רעיון דומה רשומות בשורה אחת ומופרדות בפסיקים. סדר הופעת ההצעות כאן הוא אקראי לחתולין, ואינו מעיד על העדפותי האישיות. ההצעות מחולקות לשתי קטיגוריות - הצעות שֵׁם לתופעה, והצעות שֵׁם לפורום ההצעות שֵׁם לתופעה:
משפחה נטולת ילדים מבחירה, משפחה זוגית בלבד, אנשים/זוגות א-הוריים, משפחה אל-הורית
בחירת החופש מהורות, לא הורים מבחירה, אח"מים - אנשים חופשיים מילדים, חופשי מילדים, חופשי/ה מלידה (בקיצור חושם?)
נטולי ילדים,
גרטרודיסט/גרטרודיסטית/גרטרודיסטים/גרטרודיסטיות, סנגר/סנגרית/סנגרים/סנגריות, בובוארים ובובואריות, סימון וסימונית
ראשי תיבות 1 - מבית היוצר של גרטרוד
פרט קצה - פ"ק, עלים ובחיבה: עלעלים (הוא: עלה היא: עלית הם: עלים הן: עליות התופעה: עליות), הנצר האחרון, קצה השרשרת, העלה בעץ, החוליה האחרונה, פריק=פריט קצה, בל"ם=בלתי מוליד/ה
אי-ריון, אי-מהות
Yeladudless, ילדודלס,
אנשים שלא רוצים ילדים, נשים שלא רוצות ילדים הצעות שֵׁם לפורום:
הורות אינה כורח, הורות אינה כורח המציאות
הבחירה שלנו, הבחירה שלי, בחירה אישית, בחירה לא שגרתית בחברה שמרנית, בחירה לא שגרתית בחברה לחצנית
כאן לא מבקרות חסידות, המקום בו לא מבקרות חסידות
השעון שלא מתקתק, המקום בו לא מתקתקים שעונים, השעון הביולוגי השבור שכחתי משהו?