שאאאאאאאלום

גם בהקשר לקרירות, האפרוריות

והעובדה שאת לא צריכה לפחד שמא בטעות תרגישי שהבגדים שלך קצת נדבקים לגוף

noaxxx

New member
../images/Emo6.gif אני חייבת להתערב...

ולהגיד שאין.. אבל אין על החורף! וכל הסיבות כבר צויינו כאן, ואני אוסיף עוד אחת.. אחד התחביבים שלי הוא צילום, ואני חייבת לומר שהקיץ הוא מאוד משעמם מהבחינה הזו...

meytula

New member
גם אני אוהבת לצלם../images/Emo248.gif

ודווקא בקיץ יוצא לי לצלם הרבה יותר,בקיץ ובאביב.. נועם שבוע טוב

noaxxx

New member
ברח לי קודם...חחח, רציתי לשאול אותך

איזו מצלמה יש לך.. ומה את אוהבת לצלם...

meytula

New member
מצלמת רפלקס של ניקון../images/Emo248.gif

אם את רוצה אברר את הדגם המדוייק,מצלמה מעולה!!!! עכשיו היא אצל אחי בניו יורק,אבל נראה לי היא D70או D700 אני אוהבת לצלם הכל,טבע,אנשים,אפילו מומנטים.. את מבינה במצלמות?אם כן אשמח לחוות דעתך

noaxxx

New member
גם שלי רפלקס של ניקון

איזה הבדל בין D70 ל D700... שמים וארץ.. אני מקווה שמדובר ב 700, כי ה 70 היא מסדרת החובבנים והוא דגם די ישן. לא שהוא לא מוציא תמונות טובות, אבל היום יש כבר טובות ממנה. ה 700 זה כבר סיפור אחר לגמרי. הדגם שלי הוא גם מהסדרה החובבנית, אבל החדש בסדרה. ואני אוהבת לצלם בעיקר טבע.. מכל הסוגים.. כולל מאקרו

meytula

New member
כן כן 700 בדיוק הגבתי לך../images/Emo3.gif

החיסרון היחיד זה הכובד שלה,היא די כבדה אבל מעולה!בצילומי תנועה היא בכלל נדירה.. אין על ניקון או קנון,לפני הניקון הייתה לי מצלמה ממש חובבנית של קנון שגם הייתה מעולה אבל לא ממש תפסה תנועה . למשל ביום יום אני גם מצלמת בקנון ולא בניקון.מטעמי נוחות איזה יש לך?

noaxxx

New member
למרות שבתכלס, העדשות זה מה שחשוב

כרגע יש לי את ה- 40X שיצאה אחרי כל הסדרה של ה D40-D80, עם שתי עדשות, ה'רגילה' 18-55 והשניה 55-300 אבל שתיהן לא מגיעות למפתח של 2.8 .. לצערי... בסופו של דבר... מתישהו אני אמצע את העדשה המיוחלת במחיר סביר אבל עדיין יוצאות תמונות סבבה. אני חייבת לציין שעדיין, עם כל הטכנולוגיה, אהבתי יותר את הניקון שהיתה לי, האנלוגית, עם פילים.. ואם לא היתה בה תקלה, הייתי ממשיכה לצלם איתה.

meytula

New member
בארה''ב העדשות נמכרות בהרבה פחות

תנסי לחפש באתרי קניות של החברות בארהב.כמעט כל דבר שקניתי שם יצא הרבה יותר זול. אם את רוצה אחפש לך אתר רכישה בטווח המחירים שאת מוכנה לשלם את יודעת מה,פעם היינו מפתחים,היו אלבומים,היום הכל במחשב מפוזר או לא,אבל זה רחוק מאוד מאלבומים של פעם..לזה אני ממש מתגעגעת

noaxxx

New member
אני יודעת ששוה יותר לקנות שם...

אבל יש גם שוק יד2 די שווה פה בארץ, ויש ממש מציאות מידי פעם ואפשר לעשות גם החלפות... ולגבי הטכנולוגיה.. מבחינתי זה לא רק האלבומים אלא בעיקר.. היתה הציפיה הזו, להוציא את התמונות מהפיתוח ולראות מה יצא.. ולהיזכר איך צילמת כל פריים. היום רואים הכל על המסך, אפשר למחוק ולערוך את התמונה מיד לאחר הצילום. נכון שזה מאוד נוח.. ואין ספק שמבחינת כמות התמונות שניתן לצלם היום בלי ההגבלה על 36 לפילם... ובכל זאת.... למצלמות עם פילם היה את הקסם שלהן...

meytula

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

הטכנולוגיה מביאה הרבה נוחות אבל הרבה פחות ריגוש

איך התחלתן עם זה?

כאילו , התחלתן ישר עם מצלמה מקצועית? איך למדתן להתעסק איתה למשל?

meytula

New member
מתחילים עם מצלמה הכי פשוטה..

ואז כשמתאהבים בצילום וחשוב שיהיה איכותי מחפשים מצלמה יותר טובה,כשקניתי את המצלמה השניה שלי שנחשבה להכי טובה הסתבר לי שהיא לא תופסת תנועה ואני מצלמת הרבה את האחיינים של בעלי בחוגי ריקוד שלהם ואת אחותי בלהקת מחול שלה ואז שדרגתי אותה למצלמה שיש לי היום,שיש בה הכל.מצלמה מקצועית ,קצת כבדה אבל ממש חוויה לצלם איתה זה משהו שאת לומדת עם הזמן ,את גם לומדת מאיזה זויות כדאי לצלם,מתי ואיפה .להתעסק עם המצלמה זה דווקא החלק הקל ,כי יש לך הוראות די מפורטות וגם אם לא הבנת איזשהי הוראה את מנסה ורואה בעצמך את האפקט שזה נותן לתמונה או למצלמה עצמה.

למעלה