(חזרתי לפני שעה..)..רחבה..קשה...(אנשים היו מטופטפים...עם
..רעות... (מוקשה)...אנחנו חברים טובים..כולם...אז כניסה חינם..וכולנו..השכרנו את הצימרים שיש שם.. היינו..במיתחם שלנו איזה..30 חברה טובים..(כל ההפקה..ו.הDJ...עשינו יומיים לינה... לכל סאטלה..היה ת'חדר שלה..מה שהלך שם....חפירות ארכיאולוגיות...מאורגנים טיפטוP...... אבל..הכי..הכי..נהנתי..ששגיב..-(ממוקשה.)..בסוף המסיבה..עלה לבמה..והודה לכולם..ולקהל.. פתאום אני שומע אותו מודה לי....על האנרגיות..(בתודה מיוחדת..)..עפתי..כולי על עצמי.. איך נהנתי.....ו..אפילו לא .נכנסתי ללונה גל.למגלשות.....(מרוב שנהנתי...חפירות אני לפחות איזה 14 שעות.. חזרתי מסופק..
את המנוחה אני..יעשה ביום שני..(..נשמע את ג'יימס מונרו..בKEY.. אני צריך להעביר חוטר...בגרון...( נשימות של בית- חרושת.. אךך..נועה היה..כיף..איזה כיףף... .כיכבתי..
...לקח צעד.1..אחורה..... ראה ת'שעה..ונבהל..., לא התאים לא המיפגש... ה2 הזאת... טיפוס...לוחץ... ,(רצתה לבדוק לו את הדופק במיקלחת..הוא., לא היתפתה..., כיפור בפתח.. עידMAN..
ערב טוב מיטל ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif
איזה כייף לכם, טוב לחלץ קצת עצמות ומזג האויר היה נפלא. לא עולה על המשקל עד שכל הג'ינסים יסגרו מעצמם... אנחנו טיילנו אתמול בהרכב משפחתי מלא (גיסים , גיסות, דודים דודות....חמים חמות
מייטולה, אני בדיאטה כבר מיום העצמאות, אחרי שראיתי תמונה שלי על המחשב אחרי כל הסטייקים )) בינתיים ירדתי 5.4 קילוגרמים! נשקלתי לפני שבועיים... המטרה לרדת עוד 3 קילו... אני שוקלת (חח) אם להשקל מחר...