שאלה בעיקר לגברים אבל גם נשים יכולות לענות

LIANSH21

New member
שאלה בעיקר לגברים אבל גם נשים יכולות לענות

אם בחורה נראית טוב, יפה ועם אחלה גוף מתלבשת צנוע , זה מוריד לכם?
זה משדר מופנמות יתר וחוסר ביטחון וזה מרתיע?
כי מסיפורים של ידידים שלי , הסקתי את המסקנה הזו ואני מעוניינת לשמוע את דעתכם בנושא
תודה מראש וחג שמח

אין קשר לדעתי,

כי מה תאמרי על אלה שהתחילו לצאת עם מישהו ופתאום דופקות הופעות? בולשיט.
או אלה עם העניבות אבל חרא אנשים?

אם את פיקחית את יודעת לבד מי האדם מולך.
אני לא אומרת ללכת עם סמרטוטים כדי להציג עיקרון. אבל מלבושים יפים מקומם במגירה במוח שמאפסנת את כל המסיכות של האנשים.

LIANSH21

New member
גם אותי הלבוש בכלל לא מעניין

אבל ידיד שלי זרק לי הערה שגרמה לי להסתכל על זה אחרת וזה פתאום התחיל נורא להעסיק אותי.
לאחרונה קצת עליתי במשקל ומאז (כנראה בגלל שהתחלתי להתבייש) התחלתי להתלבש קצת צנוע, לא צנוע מדי אבל לדבריו זה נראה כאילו אני מסתתרת ממשהו ולא ברור ממה.
הוא אמר לי שהוא מוכן לחתום על זה שזה מרחיק גברים כי הם רוצים לראות אישה חזקה, מלאת ביטחון, אחת שיודעת מה היא שווה והלבוש משחק כאן תפקיד מכריע.
כשחושבים על זה- הוא בהחלט צודק, הלבוש משדר הרבה מעבר למה שנהוג לחשוב, עם כמה שזה נשמע שטחי- זה הרבה יותר עמוק מזה.
הוא אמר לי שיש לו חברים שממש מוצאים את עצמם פוסלים על זה בחורות וזה לא תמיד במודע.
הדעה שצניעות מושכת כבר מזמן כנראה לא מקובלת ויכול להיות שהיא אפילו נכנסת תחת הקטגוריה של דעות קדומות.
אני לא מדברת על לדבר חשוף כמו פרוצה חלילה! אבל להראות את מה שיש ולשדר "אני שמה ז***" מסתבר שזה מה שמושך
הוא אמר לי את זה בהקשר לאיך שהתלבשתי לאחרונה, קצת צנוע מדי - לטענתו לא משנה כמה הבחורה תהיה יפה אם היא תתלבש צנוע לא יתחילו איתה, כי זה לא מושך , זה לא מעניין, זה משעמם..
אז זה מה שמעניין אותי..זה ממש נק' למחשבה

Hermineh

New member
אני חושבת שזו דעתו האישית של הידיד שלך ואם

תשאלי 10 גברים אחרים ותקבלי 10 דעות שונות. בגדול לדעתי, תעשי מה שמתאים לך ומה שאת מרגישה נח איתו.

LIANSH21

New member
אני מסכימה איתך בהחלט אבל

מסתבר שזו לא רק דעתו, מאז ששמעתי את זה ממנו העליתי את הנושא הזה בקרב עוד ועוד גברים וראיתי שאני מקבלת מכולם תשובה זהה בפה אחד.
בגלל זה התחלתי לייחס לזה חשיבות כזאת
עד אז הייתי בטוחה שבאמת לבוש זה שטויות ושזה לא באמת משנה..

החבר שלך הוא כמו הרבה גברים

מתופעלים בשפה הבינארית 1:0
אין להם מושג בשיט מה זאת אישה אמיתית.
אם אישה מתגנדרת לעבודה סימן שהיה לה מספיק זמן בבוקר להתעסק בעצמה ולא בדברים אחרים אלא אם כן הוא קמה בחמש בבוקר, הכינה את הבגדים ערב קודם ועמדה להתאפר שעה לפני היציאה (שלא נדבר על אלה ששמות על הפנים שלהן טיח). אני לא אומרת שכל הנשים המטופחות הן אגואיסטיות אבל אלה שמגיעות לעבודה טיפ-טופ, מוקפדות בהגזמה, את יכולה להיות בטוחה שהן מאוד עסוקות בעצמן. זאת אישה אמיתית וחזקה? ממש לא. היא התחפשה מאוד יפה באותו בוקר וזהו.
כך שהמוח של גבר כמו הידיד שלך שמתרגם אישה עוצמתית לפי הפן בשיער והמיני שדפקה לעבודה עם המייק אפ טיח על הפנים עם האודם התואם - עובד בחיים על דו ספרתי.
זה לא רק גברים אשמים. מדובר בכלל האנושות. ישנם סטריאוטיפים שקשה לשנות.
אנשים חושבים שאנשים שמתלבשים יפה הם גם בטעות מתנהגים ככה.
אישה יפה היא אישה יפה. גם עם עלי תאנה היא פצצה לכל הדעות. את לא מפספסת אותה.
הידיד שלך יגדל (וזה כואב; כי הוא בינארי) וילמד. גם בגיל 70 זה יהיה הישג.

אם גבר היה בא

לדייט לבוש ממש גרוע זה לא היה משפיע עליך?
ברור שכן.

בנות שלבושות בבגדים לא מחמיאים ובחוסר טעם זה טרנאופ מטורף!
ואם את לובשת כל מיני דברים רחבים וגדולים כדי להסתיר משהו שאת לא שלמה איתו אז בטוח שקולטים את זה.

מה שיש לי להגיד

שפשוט לא יבלבל את השכל ואל תתעסקי בכלל בכאילו שמבלבלים את השכל ותתלבשי באיזה סגנון שבא לך.

שלום

צניעות בלבוש היא מעלה. אמנם האופי הוא העיקר, אבל צניעות בלבוש יכולה גם להעיד על אופי טוב. עשי מה שאת מאמינה ותני ממעלותייך דברים טובים לחבריך.

LIANSH21

New member
אני לא מדברת על לבוש פרובוקטיבי חלילה

אלא על לבוש נורמלי ומחמיא
מסתבר שלבוש צנוע מדי מרחיק גברים ופוגע באפשרות להכיר מישהו
כפי שהבנתי מנק' ראות של גבר
אם למשל נכנסות לפאב כלשהו שתי נשים: אחת יפה ואחת פחות, אם היפה תהיה לבושה כמו דוסית יפנו אליה פחות מאשר לשנייה ולא משנה כמה היא יפה ומדהימה
אישיות זה דבר חשוב ומדהים אבל לא רואים אותו בהתחלה....

LIANSH21

New member
אבל אם מדובר באדם שהוא לא שייך לשום מסגרת

שבה אני נמצאת...- כאן מתחילה הבעיה

LIANSH21

New member
במסגרות שלי אף אחד לא מעניין אותי

ואני בטוחה שהרבה מאוד אנשים לא מעוניינים באנשים מהמסגרות שלהם ולכן מחפשים מבחוץ
לדעתי עדיף ככה
אני לא רוצה לצאת עם מישהו שנמצא איתי באותן מסגרות

להתחיל ב'לצאת" זה לא כל-כך טוב

קודם התיידדי עם אנשים שאת מחבבת ואוהבת, דברי אתם על חוויות מעניינות ונושאים מעניינים הקשורים למסגרת, ולאט קרבי את הקשר עם התחזקות הרגש וההיכרות עם כל אדם בנפרד. אל תחפשי באופן מלאכותי כדי להכיר, פעלי מתוך רגש.

Berethor

New member
זה לא מרחיק כמו שזה לא מקרב

הבחורה אולי יפה אבל בקושי רואים את זה אם כולה מחוסה לא? אז זה הרבה פחות מושך מטבעו, לבוש לא צנוע אחת המטרות שלו היא למשוך, למרות שיש גם שמתלבשות ככה גם סתם כי נוח להן אבל לא צריך להתמם בנושא, הרבה זה כדי לראות מושכות או סקסיות. אבל זה לא הפרמטר היחיד פה, כי למרות שמשהו מושך הוא יכול מצד שני גם להרתיע, אם אתה מבין שאולי יש פה קאץ', ובלא מעט מהמקרים אכן יש כזה. הקאצי'ם הכי נפוצים בנושא הם, א' זה בכוונה ככה(מלכודת דבש), ב' אתה לא היחיד שזה משך/מושך אותו.

אם צנוע

זה מכוער ודודתי אז כן. ברור שזה מוריד.
לדעת להתלבש בצורה שמחמיאה זה דבר שמעיד בעיניי על חיבור לעצמך , לנשיות ולמיניות שלך. ומחמיא זה לא פרובוקטיבי..

למעלה