שאלה בעיקר לגברים אבל גם נשים יכולות לענות

roeyco1

New member
דעתי האישית

1. לי אישית יותר חשוב האם הבחורה מתלבשת יפה, מאשר אם זה פרובוקטיבי או צנוע.

2. כלומר, את יכולה מצידי להתלבש מאוד צנוע, אבל לי לפחות יהיה חשוב שאת לובשת בגדים יפים, מתאימים לך ואחד לשני וכו', הרבה יותר מאשר אם תבואי עם מחשוף גדול או חצאית מיני קצרצרה.

3. בגדים יפים זה לא בהכרח המותגים הכי יקרים בשוק. אישית אני חובב בגדים אופנתיים אבל זה פחות חשוב - העיקר שתיראי טוב איתם.

4. אני לא חושב שבגדים צנועים משדרים מופנמות - ברור שלא הייתי רוצה לראות אותך עם רעלה ופס צר לעיניים, או להבדיל בלבוש של מאה שערים, אבל אני חושב שבטח בפגישות ראשונות זה לגמרי סביר ומכובד ואם בכלל משדר לי שאת לא באת לחפש סטוץ ללילה, אלא דווקא מישהי יותר רצינית ומסקרנת שלא מוכרת את עצמה בזול.

רואה 6 6

New member
זה מעיד בעיקר על הידידים האלה

שחיים תחת הרושם שאישה אמורה להתלבש כדי לפתות אותם כמה שיותר.

שאלה מוזרה

אם היא מתלבשת צנוע איך אפשר לדעת שיש לה אחלה גוף?

Vosegus

New member
בדיוק ההפך

רוב הבחורות מהסגנון שתיארת שיצא לי ליצור איתן קשר, התבררו כבחורות שכיף מאוד לדבר איתן.
לגביי האם זה עושה לי את זה-מאוד. משאיר מקום לדמיון.

xft6

New member
הסקת מסקנה שחיפשת להסיק כנראה

אני הייתי ממליץ לשאול אותם ישירות.
שאלה ראשונה זה צנוע ללא מחשוף או צנוע בצורה דתית?
לבוש הוא רק חלק מהתמונה הכללית והכי טוב שאישה תתלבש איך
שנוח לה כי נשים הכי יפות כשנוח להן.

LIANSH21

New member
דווקא ממש לא חיפשתי להסיק את זה

אני הופתעתי מאוד לשמוע שזה כל כך משפיע
אני אישית מתלבשת קצת צנוע מדי לטעמו של אותו ידיד ובגלל זה הוא החליט לפתוח בפניי את הסוד הגברי הזה

xft6

New member
אחלה לפי דעתי זו שטות וחשיבה רדודה

תמשיכי לעשות מה שנוח לך ונכון בשבילך

אני מתלבשת איך שנוח לי

ונוח לי זה לא חשוף מידי, אני שונאת שרואים לי את הציצים ואין מצב שאני אלך עם מחשוף כזה למשל.

את צריכה להתלבש איך שאת אוהבת ונוח לך ולא איך שאומרים לך. מה גם שכל גבר אוהב משהו אחר, לא תקבלי תשובה אחידה בנושא הזה.

Survivor Man

New member
זה משדר לכל אחד משהו אחר.

או שידיד שלך טמבל או שהוא מעדיף לראות אצלך כמה שיותר עור חשוף מהסיבות האישיות שלו.

AlabamaW0rley

New member
צנוע או לא צנוע זו סקאלה דתית

אולי אנשים דתיים קולטים ניואנסים מסויימים בהקשר של צניעות: שרוול, מחשוף, גובה חצאית וכו'... אני לא באמת מבינה בזה.

מנק' מבט חילונית אני לא מסתכלת על לבוש במושגים של צנוע או לא. יש לבוש שמכבד את המקום והגיל. אם את בת 26 אבל מתלבשת כמו תיכוניסטית זה צורם. גם אם בגיל הזה את מאמצת לוק של בת 40 זה לא ייראה טוב. אם יש לך טיפה משקל עודף ואת לובשת שמלה צמודה חונקת, אז זה לא לא-צנוע, אלא חסר טעם. מנגד, אולי חולצת טישרט ענקית וג'ינס רחב ישן לדעתך זה צנוע, אז לדעתי זה משדר עוני וחוסר טעם.

תחליטי את באילו קודים את מדברת, אבל תזכרי שבכל המידות את יכולה להתלבש באופן אלגנטי ומושך. אגב, זה לא מושך רק גברים. בגדים מספרים עלייך סיפור לכל מי שרואה אותך, אז עדיף שתשקיעי בהם מחשבה.

B L I M P

New member
אפשר להיות סקסית בלי החזה בחוץ

ובלי מיני קצרצר שחושף חצי ישבן.

לדעתי אישה צריכה לדעת איך להתלבש בהתאם למבנה גוף. יש דברים שיושבים טוב ויש דברים שלו. אם בצנוע את מתכוונת ג'ינס שגדול עליך בכמה מידות וטי שרט ענק - לדעתי זה פשוט מכער. להפך, צריך להיות פצצת על כדי להראות מצוין גם בג'ינס ממש פשוט וטישרט רגילה.

מהכרותי עם גברים - רוב הסכויים שהבחור לא מבין כלום בבגדים וכשהוא אומר "צנוע" הוא אומר שאת לא נראית מושכת איך שאת מתלבשת. ותסמכי עלי אפשר להיות סופר סקסית גם עם חצאית שמגיעה עד לברכיים וחולצה שלא חושפת כלום (ולא מטעמים דתיים, אלא מטעמים אופנתיים דווקא).

בעיני השאלה צריכה להיות פה - האם *את* אוהבת את מה שאת רואה בבוקר במראה. אם כן - תמשיכי ככה. אם לא - תחשבי מה אפשר לשנות כדי שכן תאהבי.

אני תוהה אם את מבלבלת בין

"צנוע" ל"לא מחמיא".
"צנוע" זה בגדול בלי מחשוף, חולצות עם שרוולים (נגיד, עד איזור המרפק), חצאיות עד הברך בערך ובגדים שאינם צמודים מידי.
"לא מחמיא" זה בגדים גדולים שלא במידות שלך, בגדים שלא מתאימים למבנה הגוף שלך וכו'.

היו פה מספיק עצות טובות ותובנות בשרשור אז רק נותר לי לומר לך באחריות שאפשר להיות צנועה (לפי הקריטריונים הנ"ל) ואפילו ביישנית (מישהו הזכיר את זה) וסקסית בו זמנית.

שיהיה לך בהצלחה!

Berethor

New member
זה נושא מורכב, ולכל גבר מחפש משהו אחר

אם לבוש משפיע על הרושם על הבחורה בהחלט, גם לצנועה מדי וגם 'לקלת דעת' מדי יש חסרונות. עכשיו שיש מצבים שאנשים מתלבשים בשונה מהאופי שלהם, ושלבוש זה רק לבוש, אבל עדיין בלא מעט מהמקרים הוא אינדיקטור לא רע. תלוי גם מה הידידים שלך מחפשים, קשר רציני או סטוצים. אולי גם בלי קשר לרושם שזה עושה על הבחורה הם נהנים לראות מישהי בלבוש לא צנוע, אפשר להבין את זה. אבל אם הם לא מודעים שלפעמיים יש לזה 'מחיר' זה בורות מצידם. הם לא היחידים ששמו עין עליה הרי. באותה קלות זה גם אחרים.

למעלה