שאלה בעיקר לגברים אבל גם נשים יכולות לענות

LIANSH21

New member
זה מה שמעניין

שקשה לי בתור אישה לקרוא את העם הגברי ולהבין אותו
אבל לאחרונה היו לי המון שיחות נפש ארוכות מאוד ומעניינות עם ידידים שלי ולמדתי מהם כל כך הרבה
הם נתנו לי להיכנס לעולם הגברי ולראות איך הם רואים אותנו הנשים ומסתבר שזה משחק תפקיד מאוד חשוב (הלבוש)
אני אף פעם לא התרכזתי בזה כי זה היה נראה לי שטחי אבל אין מה לעשות מסתבר שזה פשוט משפיע על החלטות שהם מקבלים לגבי בחורות (גם אם לא במודע)
ופתאום הבנתי כמה שאני מתלבשת צנוע יחסית למה שאני יכולה להרשות לעצמי וכמה זה מרתיע גברים

FineSilverMan

New member
מרתיע?

יש גברים שונים...
גברים מסורתיים יותר יעדיפו מישהי חסודה...
גברים ליברליים יותר פשוט יעדיפו לקלף ממך את השכבות.

LIANSH21

New member
אבל בחורה שלא מעוניינת

באף אחד מהקבוצות האלו- לא מסורתיים ולא ליברליים...אלא באמצע

FineSilverMan

New member
תתלבשי איך שנוח לך, איך שמתאים לך

ותמצאי את הבחור שימצא אותך מתאימה לו, כפי שהוא מתאים לך.

Berethor

New member
משהו פה מאוד מוזר

ממתי לבוש יותר חשוב לגברים מאשר לנשים? נשים ידועות כפריקיות של לבוש אם כבר. כקבוצה כמובן, בלי להכליל. לגבר לא באמת אמור להיות חשוב כל כך הבגדים אלא מה שיש מתחת, אז משהו פה נורא תמוה. אני לא חושב שללבוש יש השלכות מרחיקות לכת לגבי גבר ממוצע, אלא מקסימום ככלי עזר לראות איזה בחורה "נועזת" לטוב ולרע, ואיזו בדיוק ההפך. גם בחורות שיותר מדי לא צנועות יכולות להרתיע גברים, במיוחד גברים שמחפשים קשר רציני, תאמיני לי. הן מרתיעות תגברים לא דווקא במישור המיני אלא במישורים אחרים.

LIANSH21

New member
הלוואי וכולם היו כמוך

אבל המציאות לא כזו.
הרושם הראשוני חשוב יותר ממה שזה נראה כנראה, כי הוא יכול או להרתיע או למשוך, רוב האנשים שופטים עפ"י רושם ראשוני עם כמה שזה נשמע לא הוגן ולא בסדר אבל ככה זה, גם אני, זה לא בכוונה זה פשוט משפיע מאוד...
והלבוש אומר הרבה על האדם

FineSilverMan

New member
אני עובד עם אנשים

יועץ מחשבים, נותן תמיכה טכנית במרכז המחשבים האוניברסיטאי.
אם ניגש אלי גבר מבוגר, כבד פה ולשון, אשתדל לשרת אותו כמיטב יכולותי וידיעותי, אבל היחס שלי אליו יהיה שונה מאשר אילו היה מדובר במישהי יפה... אומנם אני מאמין שהלקוח לא מבחין בהבדל. אני מבחין.

חזיות פוש-אפ ואביזרי לבוש אחרים יכולים לשנות במידה מסויימת את המראה... אבל עד גבול מסויים... הרי אם מישהי בגובה 1.5 מ', היא לא תסתובב עם עקבים של 40 ס"מ...

הלבוש לא בהכרח אומר על האדם... אחד יכול להתלבש "נורמטיבית", ובפנים הוא רוצח סדרתי... סטייל חניבעל לקטר.

אישה יכולה להיות לבושה לגמרי:
http://fashionattractive.com/wp-content/uploads/2014/01/lace-up-modest-prom-dress-unique-vintage-dresses-retro.jpg

ועדיין לשדר סקסיות. זה משהו במבט, במראה הכללי, לא באחוזי העור החשופים...
כמובן שמחשוף נדיב משפר את המראה ואת המסר...

ואילו מנגד, היא יכולה להיות כמעט עירומה ולא למשוך אותי:
http://media3.onsugar.com/files/2013/01/01/3/192/1922398/d9d84abb16b7de98_ja.preview_full.jpg

(עד שמצאתי את הדוגמה הזו...)

LIANSH21

New member
אתה צודק

אבל יחסית לאיך שאני מתלבשת לאחרונה, הבחורה בתמונה הראשונה יותר חשופה ממני
מסתבר שביישנות יתר נורא מרחיקה..

FineSilverMan

New member
ביישנות כהתנהגות...

לא מבחינת לבוש...
אם כי יש משהו מתוק בביישנות...

הבגדים לא כל כך חשובים

roeyco1

New member
רושם ראשוני אכן חשוב מאוד, אבל זה לא אומר

שצריך להתלבש כמו זXXה בשביל לייצר רושם ראשוני. לבוש צנוע אך יפה, יכול להיות מצוין ומושך. מי שיימשך אלייך רק בגלל בגדים חשופים מאוד, הוא לא בהכרח הטייפקאסט שאת מחפשת לחיים (אלא אם את בשלב של סטוצים וכו' ומחפשת בעצמך קשר "קליל" ולא מחייב). למרות שלא ציינת, הנחתי שבשאלה המקורית לא התכוונת לסוג כזה של קשר...

דעתי היא

שככל שעובר הזמן אני משתכנעת שלא משנה הפורום
ןלא משנה הנושא
כל פוסט הוא קודם כל אקט של שיווק עצמי

LIANSH21

New member
אהובת הספרן, אני בסך הכל מתייעצת על נושא

שמעסיק אותי לאחרונה.
אפשר לקרוא לזה דיון, זה לא משנה.
אני מאוד אוהבת את הפורום והעצות שמתקבלות פה באמת יפות וחכמות ולכן היה חשוב לי להעלות את הנושא הזה גם לפה כדי לראות מה אתם חושבים על זה ולהסיק מזה את המסקנות שלי.
וכן, זה קשור גם אליי, אם לזה התכוונת.

או בוודאי

ולצורך הדיון האקדמי היה חשוב שתצייני שאת נראית טוב, יפה ועם אחלה גוף. זה בסדר יקירה, אותי לא תצליחי לשכנע. מצד שני, אני לא קהל היעד שלך.

LIANSH21

New member
לא ציינתי על עצמי כלום

אני לא חשבתי שהנושא הזה חשוב כל כך עד שהתחלתי לשמוע מידידים שלי את הצד הגברי ואיך הם רואים את זה ואז הבנתי כמה זה חשוב לעולם הדייטינג וכמה שנשים מסוימות מפספסות את הפואנטה..ואני אחת מהן...זה מעניין הנושא הזה לכן העלתי אותו פה
וכן כמובן שאני משליכה את זה גם על עצמי
כל דיון שמישהו מעלה קשור באופן ישיר או עקיף אליו עצמו..
באמת שאני לא מבינה את הסיבה של התקיפות שלך

כבר אמרתי

שאת לא צריכה לנסות לשכנע אותי
אמרתי את דעתי, את לא חייבת לאמץ אותה
אני בטוחה שזאת סוגיה שהיא בסיס לדיון מרתק

(ממרום גילי הייתי מיעצת לך להתלבש כפי שנראה לך וכפי שנוח לך ולא לפי מה שאת חושבת שאחרים יחשבו עלייך. אין כאן פואנטה, ואני לא הייתי רוצה להיות עם מישהו ששופט אותי על פי הלבוש שלי ולא מעבר)

Hermineh

New member
היא קמה על צד שמאל היום

לא כדאי להתייחס לתשובות מרירות.

למעלה