שאלה בפנים;

ליעד827

New member
האם הועדה יאשרו לי לעבור את הניתוח?

שלום לכולם , אני חדש בפורום כאן :)
בקרוב אני עתיד לעבור ניתוח קיצור קיבה/שרוול/טבעת/מעקף (עדיין לא הוחלט.)
בעוד שבועיים וקצת יש לי ועדה בבית החולים אסותא. אחרי המון המון בדיקות ומאמצים הגענו לשמה.
הbmi שלי הוא כ39.15 והוא מתנדנד כי אני עולה במשקל כל הזמן.
אין לי סכרת (אבל אני ממש ממש קרוב לסכרת לפי בדיקות דם). ואני צעיר. עוד מעט רק בן 16.
אני מכיר המון אנשים גם בגילי וגם יותר גדולים שעברו את הניתוח ושינו את חייהם .
השאלה שלי היא כזו. האם יאשרו לי לעבור את הניתוח עם bmi שכזה?
האם אני יכול להיות רגוע עד לשבועיים הבאים כשאלך לועדה? כדאי לי לנסות לעלות עוד במשקל ולהגיע ל bmi 40 ? שאני ממש קרוב לו בעניין של שלוש ארבע קילו ?
תודה לעונים ושבוע טוב לכולם :)

ליעד827

New member
בנוסף , האם ישנה אופציה לבחור את סוג הניתוח ?

אני נורא נרתע מניתוח הטבעת. שמעתי שאחוזי ההצלחה לא הכי גבוהים. יש המון סיבוכים .
אני חייב לרדת במשקל ושמשהו בראש ישתנה. לא כפייה של טבעת על הקיבה. זה נורא מפחיד אותי שיגידו לי שזה יהיה הניתוח! איך מתחמקים מהניתוח הזה ? אני מרגיש שאני צריך ניתוח שרוול.

קוביd1

New member
אהלן ליעד

הBMI שלך 39 ומשהו זה בסדר ואין שום חשש מבחינת זה אתה תעבור את הוועדה ,אפשר לפני השקילה לשתות הרבה מים ולהחזיק בלי פיפי .
זה שאתה קרוב לסכרת בגיל הזה זה עוד פוש לאישור הניתוח ,
שיקול נוסף של הוועדה זה הגיל הצעיר ,נראה לי שתצטרך להסביר להם או לפסיכיאטור שאתה מבין את משמעות הניתוח ,ולמה אתה מעוניין בו ואת ההשלכות של הניתוח לכל החיים.
על סוג הניתוח אתה מחליט ,תקרא פה בפורום תקרא בפורום של המשורוולים שכנים שלנו בתפוז ,תקבע תור לאחד המנתחים שעושה את כל סוגי הניתוח ,תתייעץ איתו תתייעץ עם ההורים ,ותחליט ,כי ההצלחה שלך או חלילה וחס כישלון יהיו רק שלך ,אני מבין שאתה קטין ודרושה הסכמה של ההורים ,לא בטוח בנושא הזה .
קח בחשבון בשיקול דעת שלך שיש ניתוח טבעת שהוא הפיך לעומת שרוול שהוא ניתוח בלתי הפיך ואני לא מנסה להוליך אותך לשום כיוון.
אני מכיר חבר'ה צעירים בגיל 16-17 שנותחו ונראים פצץ, קח עוד דבר בחשבון שהניתוח משמש ככלי עזר לירידה במשקל ולא יעשה את העבודה בשבילך,
אין מצב שתעלה קרנף על שולחן הניתוח ותרד ממנו בבובת ברבי ,ידידי הצעיר זה רק באגדות צריך גם עם הניתוח לשמור ,כי אפשר לרמות כל ניתוח
ליעד כתבתי מידיי הרבה בניגוד להרגלי .מה שנשאר לי לאחל לך הצלחה בוועדה הצלחה בבחירת סוג הניתוח
לכל שאלה אנחנו פה ,לעזרה מכל הלב,

גוד שבעס

קובי

ליעד827

New member
קובי היקר תודה ענקית מכל הלב אשמח לעוד תגובות

באמת תודה רבה על התשובה המורחבת המבינה והמקצועית שנתת לי!
אכן אשתה המון מים ואחזיק את השתן הרבה לפני השקילה שתהיה לי ככל הנראה בועדה.
עד עכשיו אני נורא לחוץ שלא יאשרו לי בכלל ניתוח. יש המלצות מכל הרופאים והbmi שלי גבוה.
בנוגע למה שרשמת שאני והוריי מחליטים איזה ניתוח.
כבר יצא לנו לדבר על זה , ואני הבהרתי שאני רוצה אך ורק את הניתוח בעל סיכויי הירידה הגבוהים ביותר.
אני למעשה רק בן 15 וחצי ושוקל מעל 130 קילו. זו לא דרך חיים. אני לא מעוניין לעשות ניתוח שיוריד ממני לא את מה שאני רוצה. לפי מה שבדקתי ולפי המטרות שלי לחיים אני רוצה להוריד לפחות 65 קילו אם לא יותר.
אני לא אעמוד בניתוח הטבעת. זה לא אני וזה לא בשבילי. אני צריך שיכנס לי למוח ובהורמונים לא לאכול יותר! אני לא מסוגל שמשהו יכפה עליי לא לאכול . כי כמו שאני מכיר את עצמי אני יודע שבמידה ותהיה עליי טבעת , יקרה אסון!
אני צריך לבצע ניתוח שממנו אין דרך חזרה. שמכאן זה רק להרזיה נטו.
אני פחות או יותר יודע מה ואיך לומר לפסיכיאטר ולמי שאצטרך לומר ולדבר בעוד כשבועיים בועדה.
יש לך או למישהו עצה איך אני מצליח לגרום להם להבין שהניתוח טבעת לא מתאים לי? אני לא רוצה לקחת סיכונים ושבטעות מרוב הלחץ שלי הם יבינו אותי לא נכון.
אנא מכם , עזרו לי להתכונן לועדה !!!
ומשהו הניתוח הכי יעיל שהכי מרזה והכי רציני?
לא מפחד מהרדמה , מכאבים (שכלל לא חסר לי ביום יום עקב המצב) ולא מפחד מלרזות! אני חייב את השינוי , וחייב את הניתוח החזק ביותר!
האם זה השרוול או המעקף ?

קוביd1

New member
ליעד

שרוול או מעקף לא אקח על עצמי אחריות ולהגיד לך, אני עצמי מטובע כבר 13 שנה אני היום בן 64 ,בפורום הזה אני נמצא 13 שנה ואף פעם לא הצעתי לאף אחד איזה ניתוח לעשות ,וככה אמשיך.
נראה לי שאתה יכול להיות רגוע בעניין ה BMI בוועדה .
כמו שכתבתי לך גם את הניתוח הכי חזק אפשר לרמות בנשנושים ,אם כל היום תדפוק גלידות ,עוגות קצפת ,ועוד דברים טובים וטעימים תעלה במשקל ,
בשביל זה כתבתי לך להתייעץ עם מנתח שעושה את כל סוגי הניתוחים ,הוא יראה ממה ההשמנה מאוכל ,מנשנושים ויעזור לך בהחלטה .
נקווה שיכנסו פה חבר'ה שעברו את הוועדה לאחרונה ויתנו לך טיפים
בזמני לפני 13 שנה לא היה שום וועדות.
איפה אתה רוצה לעשות את הניתוח בבית חולים ציבורי ,או שיש לך ביטוח מושלם או ביטוח פרטי ,ותוכל לעשות את זה בבית חולים פרטי שזמן ההמתנה קצר יחסית.

קובי

ליעד827

New member
קובי.

אז ככה , לאחר חצי שנה של מסכת "עינויים" , עצבים , בכי , כאב , חוסר ידע . הגענו לאסותא.
אני מההתחלה רציתי לעבור שמה את הניתוח.
בהתחלה הלכנו לפרופסור רובין מבית החולים "הרצליה מדיקל סנטר" ובו הוא נתן לנו הפניה לתל השומר לדוקטור ירדני. קופת החולים לא אישרה את ההפניה , ולכן לא יכולנו להגיע לתל השומר.
לאחר חודש של בכי ועצבים הגענו לאסותא. קבענו תור , שלחו לי במייל מסמכים להדפסה ולאישור התור לועדה ...
אז בקיצור , הניתוח יהיה באסותא רמת החייל ככל הנראה.
יש לנו ביטוח של כללית מושלם/פלטינום (של שניהם אם אני לא טועה) ויש לי גם ביטוח של דקלה ו aig) 2 ביטוחים פרטיים בנוסף לקופת החולים.
ואתה בהחלט צודק בנוגע לאכילת אוכל עם קלוריות גבוהות. אך כמובן זה משהו שלא אעשה! אני בא במטרה לשנות את חיי. והשינוי הזה יהיה בצורה הכי רצינית שאפשר.
ככל הנראה מי שינתח אותי זה דוקטור נאסר סקרן. אני לא כל כך יודע מה יהיה בועדה בעוד כשבועיים (ואשמח שמישהו שעבר כאן את הועדה באסותא יסביר לי)
רשום לי בטופס שצריך להיות שמה 3 עד 5 שעות (אני לא יודע מה באמת צריך לעשות שמה)
אבל כל מה שצריך יעשה. יש לי את כל התוצאות של הבדיקות , ונכונות לקראת הניתוח! לי ולהורי לא משנה איזה דוקטור ינתח אותי ואיפה. העיקר הניתוח. תאמין לי שגם אם זה יהיה בתאילנד אני אקפוץ לשמה! העיקר להיות אחרי.
אתה או מי שמבין , חושבים שאחרי הועדה יהיה לי תור לניתוח ואוכל מזה שנה , להעלות חיוך על הפנים ולדעת שהעתיד שלי משתנה? :)

קוביd1

New member
ליעד אתה מסודר בחיים

גם מושלם גם פלטיניום גם ביטוחים פרטיים ,תבחר את הרופא הכי טוב שיש שמנתח בבית חולים פרטי או באסותא או במדיקל סנטר ,
התור לניתוחים פרטיים קצר הרבה הרבה יותר מאשר בבית חולים ציבורי ,ששם יכול להיות דחיות בגלל מקרי חירם ותפיסת חדרי הניתוח, דבר שלא קורה בפרטי ששם הכל מתוכנן מראש ,בתי החולים הפרטיים מצויידים בכל הציוד למקרי חירום חס וחלילה
תבחר את המנתח הכי טוב שמעתי על ד"ר נאסר סקרן דברים טובים
בהצלחה !!

קובי

ליעד827

New member
רק שתדע שהצלת אותי.

חצי שנה אני בחרדות. היום במיוחד. אני רק בוכה וחושש שלא יהיה ניתוח. והיום החלטתי לגגל בגוגל על פורום לניתוח קיצור קיבה ומצאתי את הפורום הזה. תודה ענקית על ההסבר, הסבלנות, המענה והאכפתיות!
מקווה שהניתוח יהיה בהקדם , שאוכל לחזור לכאן עוד שבועיים ולהודיע לכם שיש לי תאריך לניתוח!
אשתדל לעשות הכל בצורה הכי מהירה אפשר ולעשות הכל הכי טוב שאפשר!
אני עוד לפני תהליכי הבדיקות ראיתי את נאסר סקרן ביוטיוב והייתה לי תחושב שהוא צריך לנתח אותי. בדיוק כמו שאני צריך להיות באסותא.
מקווה שהכל לטובה ואזכה לחיות ולהיות רזה!
תודה על הכל! שבוע מקסים והמשך כך. כי אתה עושה את זה מעולה :) ליעד.

קוביd1

New member
ליעד

אני מכיר רופאים נוספים שמנתחים בפרטי רופאים מצוינים רק לידיעה בלבד
ד"ר סובחי ד"ר אוסנת רזיאל ד"ר קוניארסקי ד"ר אניה פייגין
דע לך שבמסגרת המושלם שלך והביטוחים הפרטיים מגיע לך מכל אחד השתתפות של שני יעוצים בשנה ,תנצל את זה במידת הצורך.

קובי

ליעד827

New member
קובי אצטרך לשאול אותך משהו באופן פרטי.

מלבד מייל , איך אפשר ליצור איתך קשר? פייסבוק ?

almog2020

New member
לגבי מה שעושים בוועדה

אם אני זוכרת נכון -נכנסתי בהתחלה לרופאה ששקלה אותי ושוחחה איתי על סוג הניתוח שבחרתי (טבעת) ובדקה ממה נובעת ההשמנה שלי. נתנה לי למלא שאלון , ולאחר שהברהרתי לה שמדובר בהשמנה מאוכל ולא ממתוק הסכימה לאשר כי הייתה בטוחה שתצליח לשנות את דעתי לעשות שרוול. שלב שני שיחה אצל פסיכולוגית אם אני לא טועה (זה היה לפני חצי שנה אני בקושי זוכרת) שעברה איתי על כל דיאטה שעשיתי מילדות ובודקת האם תדע להתמודד עם הניתוח והשלכותיו...אחר כך רופא שבודק שביצעת את כל סוגי הבדיקות וגם רואה את הדוח של הרופאה והפסיכולוגית איתן דיברתי לפניו ובעצם כל אחד מהם צריך לאשר. לאחר ששלושתם אישרו נכנסתי לחדר עם דיאטנית (יכול להיות שהייתה רופאה) שעברה על הבדיקות והשאלון שמילאתי לפני הוועדה שקיבלתי ממכבי, קבעה לי תור לדיאטנית שאליה אלך אחרי הניתוח במרכז בריאטרי שמכבי פתחו, והביאה לי מודפס את אישור הוועדה. אם אתה מתלבט לגבי סוג הניתוח - בוועדה כל אחד מבין הארבעה שפגשתי המליצו לי על סוג ניתוח מסויים, אני לא הקשבתי אבל אולי לך זה יעזור. בהצלחה :) ודרך אגב - הגעתי מוקדם בבוקר והייתי שם גג שעה וחצי. ממליצה שתביא קלסר מסודר לוועדה עם 2 העתקים מכל בדיקה ותראה רצינות. אני עשיתי את זה בסדר מופתי וזה מאוד הרשים אותם למרות גילי הצעיר והראה על בגרות (הם אמרו ככה) . שבת שלום

מימי1226

New member
לליעד 827

תור לניתוח אתה יכול כבר לקבוע עכשיו.
תבחר רופא מנתח ותשוחח איתו איזה ניתוח מתאים לך וכבר תקבע תור לניתוח.
כי מימלא אתה עושה באסותא ויש לך פלטיניום ומושלם ובנוסף ביטוח פרטי אז אין בעיה לקבוע תור בלי קשר לוועדה הבריאטרית.
אם הוועדה תאשר אז יש לך כבר תור, ואם לא תאשר אז תבטל, מה הבעיה.
בכל מקרה הוועדה מתייחסת לתור הניתוח.
אני קבעתי קודם תור לניתוח, והוועדה התאימה את עצמה לתור שלי וקבעו לי פגישה בהתאם.

בהצלחה.

almog2020

New member
מה עושים בוועדה (הגבתי מקודם בתוך

ההתכתבות שלך ושל קובי)אם אני זוכרת נכון -נכנסתי בהתחלה לרופאה ששקלה אותי ושוחחה איתי על סוג הניתוח שבחרתי (טבעת) ובדקה ממה נובעת ההשמנה שלי. נתנה לי למלא שאלון , ולאחר שהברהרתי לה שמדובר בהשמנה מאוכל ולא ממתוק הסכימה לאשר כי הייתה בטוחה שתצליח לשנות את דעתי לעשות שרוול. שלב שני שיחה אצל פסיכולוגית אם אני לא טועה (זה היה לפני חצי שנה אני בקושי זוכרת) שעברה איתי על כל דיאטה שעשיתי מילדות ובודקת האם תדע להתמודד עם הניתוח והשלכותיו...אחר כך רופא שבודק שביצעת את כל סוגי הבדיקות וגם רואה את הדוח של הרופאה והפסיכולוגית איתן דיברתי לפניו ובעצם כל אחד מהם צריך לאשר. לאחר ששלושתם אישרו נכנסתי לחדר עם דיאטנית (יכול להיות שהייתה רופאה) שעברה על הבדיקות והשאלון שמילאתי לפני הוועדה שקיבלתי ממכבי, קבעה לי תור לדיאטנית שאליה אלך אחרי הניתוח במרכז בריאטרי שמכבי פתחו, והביאה לי מודפס את אישור הוועדה. אם אתה מתלבט לגבי סוג הניתוח - בוועדה כל אחד מבין הארבעה שפגשתי המליצו לי על סוג ניתוח מסויים, אני לא הקשבתי אבל אולי לך זה יעזור. בהצלחה :) ודרך אגב - הגעתי מוקדם בבוקר והייתי שם גג שעה וחצי. ממליצה שתביא קלסר מסודר לוועדה עם 2 העתקים מכל בדיקה ותראה רצינות. אני עשיתי את זה בסדר מופתי וזה מאוד הרשים אותם למרות גילי הצעיר והראה על בגרות (הם אמרו ככה) . שבת שלום

ליעד827

New member
תודה רבה לכולם על המענה!

אלמוג , אכן. יש לי את כל הבדיקות מנויילנות ומסודרות בקלסר עם כל ההפניות והטפסים (אפילו מספרי קביעת תורים לבדיקות) הכל שמור לי ובצורה הכי אסטטית שיש.
אכן גם צילמתי את תוצאות הבדיקות עקב בקשה של אסותא.
אני תמיד מקדים. אגיע לשמה עם אמא שלי לפני הזמן. מקסימום אחכה. לא יקרה כלום.
אני אסביר את עצמי היטב. יש לי הרבה מאד מה לשתף את הפסיכולוג , דיאטנית וכו ...
הראש שלי נעול בניתוח שרוול וזה לא יזוז מזה. כל בן אדם מתאים את הניתוח לפי מי שהוא. אני לא רואה את עצמי עם טבעת שכופה עליי לא לאכול. זה גורם סיבוכים הקאות וזה לא בשבילי. ראיתי את הניתוחים בשלמותם ביוטיוב בזמן אמת ואחרי קריאות שונות של דברים באינטרנט , בירורים והתייעצויות הגעתי למסקנה שהניתוח שלי הוא שרוול. ואכן ברור לי ששמה גם ימליצו לי וינסו לשכנע אותי לפי מה שהם יראו. אני בטוח בשלי ...
אלמוג עוד שאלה לי אלייך . אחרי הועדה , ובמידה ויאאלה. אישרו לי את הניתוח. מה קורה הלאה? יש תור לניתוח ונגמרה מסכת הבדיקות וכל זה? הביקור הבא שלי בבית חולים יהיה טרום ניתוח?
ובנוגע לתשלומים .. האם הביטוחים משלמים את הכל במלואם ?

almog2020

New member
תשובה

תראה מכוון שאני ידעתי את סוג הניתוח שאני רוצה לעשות, נפגשתי עם דר אבינוח ביום שישי וביום ראשון לאחר מכן נתנו לי תור. הזמן עד הניתוח היה חודש ושבוע, בזמן הזה ביצעתי את כל הבדיקות, נפגשתי עם מרדים וניגשתי לוועדה (אצלי הוועדה הייתה 3 ימים בלבד לפני הניתוח, אם לא היו מאשרים לי הייתי צריכה לדחות את הניתוח), אינני יודעת איך זה מתנהל לגבי מישהו שלא יודע איזה ניתוח הוא עושה כי בעצם איך יקבעו לך חדר ניתוח מרדים ומנתח? אני מצטערת שאני לא יכולה לתת לך תשובה רלוונטית כי אני יודעת כמה זה קשה לא לדעת ... וכמה אני הסתבכתי עם כל הפגישות ומה שעזר לי היה לבצע רשימות מסודרות ולעבור בדיקה בדיקה, וועדה וועדה. לגבי תשלום - ביום הניתוח עצמו ברגע שהגעתי לאסותא גבו ממני 3000 ש״ח, אבל אני באמת לא יודעת מה המחיר בשאר הניתוחים.. המנתח שתנותח אצלו בוודאי ידע אם יש השתתפות עצמית ואז תוכל להוציא טופס 17 בקופת החולים שלך לגבי ההשתתפות שלהם בניתוח. עוד דבר - אני רואה שאתה מאוד נלהב לגבי הניתוח והשינוי שזה יעשה לך בחיים וזה מצויין גם אני הייתי ככה :) אבל בוועדה ממליצה לך להראות להם שאתה מודע לכך שניתוח זה לא הכל וגם לשנות הרגלים תוך כדי ולבצע פעילות גופנית כי זה מה שהם אוהבים לשמוע!!!! אם הם יראו ילד בן 16 שכל התקוות שלו ושאיפותיו שייכים אך ורק לניתוח יכול להיות שזה ירתיע אותם מבחינה פסיכיולוגית כי לא תמיד כל הניתוחים מצליחים ולדעתי הם לא רוצים לקחת סיכון שזה ישפיע עלייך נפשית. גם אני עמוק בפנים בלב תליתי את כל תקוותיי בניתוח אבל בוועדה הייתי פוקר פייס ושיחקתי אותה מינימום דיאטנית קלינית
לכל שאלה אני כאן, הבעיה שגם אני כמוך טריה בנושא לכן הידע שלי מוגבל. בהצלחה !!!

ליעד827

New member
אלמוג תודה רבה על תשובתך!

אכן, אלו דברים שאני יודע. בוועדה אני אסחף עם הדברים , אין ברירה. הכל אני יעשה על מנת לקבל ניתוח. בעניין התשלומים אני לא דואג.
אני אבהיר להם שאני לא יכול להמשיך את חיי בלי משהו שיקדם אותי להרזייה , וכמובן שאני מודע לכל ההשלכות והמשך החיים שלאחר הניתוח.
זהו המוצא האחרון שלי בחיים. לא יהיה ניתוח? לא יהיה לא צבא , לא שום דבר. ממילא כל הגוף שלי מצולק ממשיכת עור ואלו דברים שלא בטוח ירדו גם כשארזה ...
ובקיצור , באמת תודה על תשובתך. אני לעומתך כבר ביצעתי את כל הבדיקות עוד לפני הוועדה. הכל מוכן. רק לוועדה ויאאלה לניתוח. מצידי לחכות חודש.. לא משנה לי , העיקר להיות מנותח כבר!
בנוגע לביצוע פעילות גופנית , ברור לי שזה משהו שצריך להבהיר להם בצורה חד משמעית (וזה משהו שאעשה)
מקווה שהכל יצליח , שיהיה ניתוח , שארזה ואשנה את חיי! אל תדאגו , אני אעדכן כאן ב 19 לחודש אחרי הועדה (שלצערי קבעו לי תור בערב)
וכפי שכבר ציינתי. אני יודע איזה ניתוח אני רוצה לעשות. אבל אמרו לי שאי אפשר להתקדם עוד עד לוועדה. צריך ללכת לשמה ומשמה להתקדם לניתוח.
תודה ענקית על הכל! לא יודע איך הייתי מתמודד בלעדיכם בימים האלו!
במידה ועוד מישהו עבר את הניתוח בזמן האחרון , כל דבר.. אשמח עם תשתפו אותי! :)

almog2020

New member
תשובה

אז למה בעצם לא להיפגש עם אחד המנתחים שמומלצים בשרוול? אני בטוחה שידעו כאן להמליץ לך. אני במקומך הייתי כבר סוגרת על מנתח וגם תור לניתוח ככה יהיה לך שקט נפשי שהכל מסודר ומוכן, וככל שתקבע יותר מהר כך גם תנותח יותר מהר. לגבי הצלקות - אל תדאג!!!! אתה רק מתחיל את החיים... אם תקפיד על ספורט ולאחר ההרזיה תבנה מסה ויהיה לך גוף שרירי ויפה אף אחת לא תסתכל על צלקות
גם אני פחדתי מעודפי עור אבל עדיף עודפי עור משומן.... גם הבנתי שהbmi שלך 39 ואתה בן 16 אז כל הסיכויים לטובתך לכך שתקבל תוצאות הרזיה יפות. לגבי צבא - אותי לא קיבלו בגלל עודף משקל ועד היום זה מכאיב לי... אין סיבה שלא יקבלו אותך במידה ותרזה, ראיתי כמה שעשו שרוול או טבעת וגויסו. אל תתייאש ברוך השם זה רק שומן. מהו עשיר ? אדם שיש לו -עיניים, שיניים,ידיים,רגליים!!! יש אנשים במצב גרוע יותר מאיתנו , אנחנו רק שמנים ובעזרת השם גם זה לא נהיה !! מאחלת לך רק הצלחה !!!

ליעד827

New member
את פשוט מדהימה! תודה ענקית

אני מאחל גם לך להמשיך לרזות ולהיות בריאה מעל הכל! תודה על התשובות הטובות והמבינות , וממש כיף לי שמעודדים אותי..
עזבי , כבר טירטרו אותנו חצי שנה בין בתי חולים לחינם. אני מעדיף להגיע לוועדה, שמה לעשות הכל ולקבוע תור. אחכה גם עוד חודש העיקר שיהיה תאריך לניתוח!
תודה על העידוד וההבנה, זה נורא עוזר!
ככל הנראה מי שינתח אותי זה נאסר סקרן או דוקטור אניה... אבל זה ממש לא משנה לי מי. העיקר שארזה.
שמה כבר יעשו לי הכל ומשמה אמשיך. בינתיים מעדיף לחכות עד לוועדה ולא להוסיף לעצמי עוד שאלות מיותרות וסיבוכים.
תודה תודה ושוב פעם , תודה!!! :)
המון בהצלחה ורק בריאות לכולנו :)

almog2020

New member
לא נורא

תתן לתהליך את כל הזמן שבעולם , בסוף זה ישתלם. גם אני כמוך רציתי מגיל 16 לעשות והעזתי רק בגיל 20 ומתחרטת על זה. הכל יהיה בסדר אתה נשמע אחד שסגור על עצמו ועם כוח רצון.

למעלה