../images/Emo5.gifאדון פיתיהו...
הבא נראה, מתי לנה השתתפה באינטרבאלס? 00 03 05 ב-00 גם ארייה השתתפה. ש: האם ארייה מלכת שלאגרים שבדית? ת: לא! ארייה היא בדיחה מהלכת שהיה לה להיט אחד בדיוק, ומביאים אותה בשבילך הבידור. מסקנה: לנה הובאה כי היא אייקון במלודי, היו לה 3 שירים, כמו שאמרת, שזה הרבה, וככה בסה"כ חוסכים אנשים שישירו!
03, 05, זה הכל שנות ה-00. והבה נסכים שהשואו העיקרי שלה היה ב-05, שם נתנו לה מחרוזת פרטית! שזה כזכור אחרי השתתפותה באירוויזיון. ב-03 זה היה שיר אחד מעפן, והיא גם נראתה כמו אחרי כיבוס במכונת כביסה
. ולנה אמנם השתפה 3 פעמים - זה אומר שהיא מלכה? לא! זה אומר ש...שהיא השתתפה 3 פעמים
. בדיוק כמו מיכל אמדורסקי ואמנים אחרים שמנסים את מזלם בקדם שלנו. הם הופכים לקלאסיקה במסגרת הקדם בלבד! וזה היה מעמדה של לנה בשנים עברו. שום מלכת שלאגרים, שום כלום. השבדים אוהבים רק מנצחים!
ולעיניין הנאנות למיניהן... אם כבר פריצה, היא הייתה הרבה יותר מוקדם, כי היו להם שירים לפני זה! אני גרוןעה בשנים, אבל אני אזרוק לחלל האוויר שמות שירים כמו El Dorado, Alexandra, שאותם היא שרה עם עוד אנשים ואני ממש לא מצליחה להיזכר בשם הצמד / להקה כרגע
. רק אחרי השתפשפות קלה, היא חברה לידידתנו מ"ר והן הקימו את הצמד המפוקפק ב-91'. ו-Det vackraste - זו יצירה של וואן מור טיים, אבל שרה את זה ססי! ומי בכלל שם לב למחברי השירים, עד שהם מנצחים, באים לקבל איזה פסל מהמנחה, ונופלים בחינניות או משהו?
האם אתה סוגד לכותבים של "Let your spirit fly" ותולה את תמונותיהן המזוקנות על דלת ארונך?