אנגלופיל משובד
New member
איתך אני יותר לא מדבר...../images/Emo46.gif
אני מתקשה להאמין שאת המשפטים האלו כתבה אותה אחת שגרמה לי להתאהב בלנה. אני רק אגיד בכל זאת את הדברים הבאים: מי שם Fuck על המיקום שלהן??? לנה פיליפסון היא דיווה במלוא מובן המילה, ולא רק בגלל המלודיפסטיבלן- היא כוכבת בזכות החומרים שלה, וההצלחה שלה לא קשורה רק במלודי/אירו'. בוודאי שהיא כוכבת בקליבר של קרולה, אפילו יותר מזה. הפופולריות שלה עצומה והיא מלכת שלאגרים ועוד איך על שלל להיטיה והצלחותיה המסחריות- וזה מבלי להיות באירוויזיון! את לא יכולה להכחיש את זה, למרות התוצאות במלודי. אם ככה, הגענו למסקנה שלנה פיליפסון הפכה למגה-סטאר (וזה המעמד שלה, את יודעת זאת היטב) מבלי לזכות באירוויזיון/ במלודי (עד לפני שנה), הישג הרבה יותר מרשים מאשר ההצלחה של קרולה
לנה פיליפסון היא זמרת חזקה שיודעת לתת שואו, קרולה היא זמרת ממש לא טובה עם קול מציק ומעצבן (נגיד זאת כך- היא לא שרה, רוב הזמן היא בכלל צווחת כמו טווס) החומרים שלה בינוניים ומטה ואפילו גרועים, היא טיפוס ילדותי וקופצני שדורש סטירה לפנים והכריזמה שלה שואפת לאפס ובכלל לא מתקרבת לאופן שבה לנה פיליפסון כובשת במה. ואפשר היה לראות את זה היטב במלודי האחרון, כשקרולה סתם עמדה וצווחה, בזמן שלנה נתנה את השואו של הערב. קרולה אולי זכתה באירוויזיון (וזו גם הזכייה הכי לא בסטייל אי פעם. רק טעות היסטורית מנעה את הזכייה מצרפת, או שחיתות
) אבל הגיעה לאירו' עם שני שירים גרועים, קיטשיים ודביקים שראוי שיימחקו מההיסטוריה של שבדיה ושל התחרות לעד
מסקנה: לנה
קרולה
אני מתקשה להאמין שאת המשפטים האלו כתבה אותה אחת שגרמה לי להתאהב בלנה. אני רק אגיד בכל זאת את הדברים הבאים: מי שם Fuck על המיקום שלהן??? לנה פיליפסון היא דיווה במלוא מובן המילה, ולא רק בגלל המלודיפסטיבלן- היא כוכבת בזכות החומרים שלה, וההצלחה שלה לא קשורה רק במלודי/אירו'. בוודאי שהיא כוכבת בקליבר של קרולה, אפילו יותר מזה. הפופולריות שלה עצומה והיא מלכת שלאגרים ועוד איך על שלל להיטיה והצלחותיה המסחריות- וזה מבלי להיות באירוויזיון! את לא יכולה להכחיש את זה, למרות התוצאות במלודי. אם ככה, הגענו למסקנה שלנה פיליפסון הפכה למגה-סטאר (וזה המעמד שלה, את יודעת זאת היטב) מבלי לזכות באירוויזיון/ במלודי (עד לפני שנה), הישג הרבה יותר מרשים מאשר ההצלחה של קרולה